7 plus nerden alınmalı

iPhone 7plus telefonu nerden almalıyım

• Kullanılan toplam oy
    24

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Sen şanslıymışsın.
4-5 yıl önce Teknosa dan laptop almıştım 20 gün kadar sonra mavi ekran hatası verip kapanma sorunu ile karşılaştım, Teknosa ya gittiğimde bana 15 gün süre dolmasaydı değiştirebileceklerini servise götürmemi söylediler. Kendileri servise vermediler.

işte Türkiye'deki bariz sorunlardan biri bu geçmişle karşılaştırma yaptığımıza şimdiki yasalar her ne tüketiciyi geçmişe göre daha iyi korusada Adı bilindik büyük mağaza ve servislerde bile hala tam bir standart oluşturulabilmiş değil. Alacağınız satış sonrası destek yada servis hizmeti aynı firmanın başka şubelerinde hatta denk geldiğiniz yetkiliye göre bile değişiklik gösterebiliyor.

ahmetckr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Turkcellden alırım kesinlikle. Çünkü bir sorun olduğunda garantisini her turkcell bayisinde kullanabilirim (türkiye her yerinde turkcell var) ayrıca apple store'da da aynı garanti geçerli.

Turkcell'den alma sebebim kullandığım operatörün turkcell olması. Haricinde diğer operatörlerden de alınabilir.

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
iPhone bi kere alacaksan Apple Store dan alacaksın. 14 gün koşulsuz iade, renk değişimi, aynı renkle değişim yada farklı ürünle değişim hakkı sunuyor. Tüketici haklarında 7 gündür apple da 14 gün. 7 plus alıp renk değiştiren biri olarak yazıyorum. Sabahları 06.00 da apple da rezervasyon aciliyor, bence bak. Peşin alımda %4 te indirim var. 7 plus 128gb da 167 tl indirim demek ;)

asdf61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
iPhone bi kere alacaksan Apple Store dan alacaksın. 14 gün koşulsuz iade, renk değişimi, aynı renkle değişim yada farklı ürünle değişim hakkı sunuyor. Tüketici haklarında 7 gündür apple da 14 gün. 7 plus alıp renk değiştiren biri olarak yazıyorum. Sabahları 06.00 da apple da rezervasyon aciliyor, bence bak. Peşin alımda %4 te indirim var. 7 plus 128gb da 167 tl indirim demek ;)
Şahsen bende AppStore den almayı düşünüyorum, stok durumları nasıl acaba, 15 gün sonra stokda sıkıntı olmaz umarım.

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Şahsen bende AppStore den almayı düşünüyorum, stok durumları nasıl acaba, 15 gün sonra stokda sıkıntı olmaz umarım.

Sabah 6 da bakıyorsunuz. İstediğiniz modeli seçiyorsunuz örn 10.00 10.15 arası randevu alıyorsunuz. İphone size ayrılıyor 15 gün sonraki stoğu tahmin etmek zor :). Ama gönül rahatlığıyla alabileceğin en iyi yer.

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Tuketici haklarinda da 14 gun. Mesafeli satimlarda ozellikle bu sureye uymak zorunda firmalar.
Satin alma cok ilginc, sen kasaya gitmiyorsun, kasa ayagina geliyor :) her sey musteri odakli, kilif da sorsan 17.000lik imacte sorsan hep ayni ilgi,alaka. İpod alirken dedim ki benim icin onemli olan bluetooth klavye ve hdmi desteginin olup olmadigi, bunu ogrenebilir misiniz? Tam 2 genius bilemedi, 3.su apple klavye bulup getirdi bir yerden, tanimladi calistigini gosterdi. Baska yerde eleman bilmiyorsa ogrenmeye ugrasmiyor bile...

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
en başta ne renk almıştın sonra ne renge döndün

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
D&R'dan da alabilirsin. İstinye parktan

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Bi tanıdığınız varsa aldırıp kendinize gönderebilirsiniz, çünkü satıcı firmalardan cihaz alınmasına karşıyım şahsen doğrudan apple'den alıyorum
ne farkı oluyor ki sonuçta mediamarkt dan vatan danda alsanız bir sorun çıktığında apple a göndermiyormu ki apple tr garantili ya sattıkları cihazlar ondan sordum

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Hocam kalite açısından soruyorsanız malumunuz bazı şehir efsaneleri var yok paralel ithalatlar adi oluyor falan filan bunları geçelim. Hızlı teslimat bakımından soruyorsanız vatandan alınabilir ha peşin para almayacaksanız tabii ki Turkcell vodafone Avea ya üçüde uygun tabiki. Ama oparatörların elinde zaten mevcut gidip hemen alınabilir beklemelik bir şey yok zaten

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Hocam kalite açısından soruyorsanız malumunuz bazı şehir efsaneleri var yok paralel ithalatlar adi oluyor falan filan bunları geçelim. Hızlı teslimat bakımından soruyorsanız vatandan alınabilir ha peşin para almayacaksanız tabii ki Turkcell vodafone Avea ya üçüde uygun tabiki. Ama oparatörların elinde zaten mevcut gidip hemen alınabilir beklemelik bir şey yok zaten

paralel ithalat'ın iyi olmadığı bir şehir efsanesi değil tamamen doğru ekran bozulduğunda yada başka bir problem olduğunda orjinal parça kullanmıyolar

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314

zaten üretici firmalar orjinal yedek parçalarını tüm teknik servislere göndermez sadece yetkili servislere gönderir bu nedenle para verilse bile her yedek parça alınamaz

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
paralel ithalat'ın iyi olmadığı bir şehir efsanesi değil tamamen doğru ekran bozulduğunda yada başka bir problem olduğunda orjinal parça kullanmıyolar

Bu konuyu benle tartışma dostum. Adıma 63 tane değişim cihazı var. Bunlardan en az 27 tanesi paralel ithalat.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
napıyo kırılan ekranı üfleyerekmi düzeltiyo yeni yedek parça ile değiştirmiyomu

Apple kendi hatası olduğuna kanaat getirirse ekran veya batarya değişim programları uygular. Öyle yok hoparlör değiştireyim yok mikrofon değiştirim yok anakart takayım yok şu bu yapmaz

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Kaldıki kırılan ekranı Apple'a gönderdiğin zaman sonuçta parayla takılan bir şeyse ve para senden çıkacaksa niye yan sanayi ekran taksın. Sen kırılan ekran ücretsiz mi yaptırıyorsun?

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Apple kendi hatası olduğuna kanaat getirirse ekran veya batarya değişim programları uygular. Öyle yok hoparlör değiştireyim yok mikrofon değiştirim yok anakart takayım yok şu bu yapmaz

eğer ekranı siz kırdıysanız 520 tl'ye değiştiriyolar

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Kaldıki kırılan ekranı Apple'a gönderdiğin zaman sonuçta parayla takılan bir şeyse ve para senden çıkacaksa niye yan sanayi ekran taksın. Sen kırılan ekran ücretsiz mi yaptırıyorsun?
paralel ithalat olan ürünü garanti dahilinde apple a gönderemezsin

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
paralel ithalat olan ürünü garanti dahilinde apple a gönderemezsin

Kardeşim tecrüben yoksa boşuboşuna tartışma benle. Nereden alırsan al hepsi uluslararası Apple garantisindedir. Başka ülkeler istisnaAma Almanya ve Amerika dan alınan ürünler türkiye'de bir yıl garantilidir