7 kisi daldılar sinirliyim

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sabır erdemdir, olan olmuşsa daha geriye dönüp intikam araştırma derim bence..
Kavga her zaman son seçenek olsun hayatında.
abi muştayla dal diyen var :D kavgayla bir şeyler hallolsaydı, kavga mantıklı bir şey olsaydı bu adam olayı kavgayla çözmeye çalışmazdı. zaten hırpalanmış. kavganın kötü olduğunu anlamış ama hala kavga derdindeler. :)

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
İlk olarak senden 2 sene büyüklerse heralde yakında mezun olacaklar bunu iyi hesaba kat okulda yapacağın her şey seninde alyhine olacaktır.O kadar cahilik ki onların yaptığını yapmanda seni ayni seviyeye düşürücek ama bu tip insanlara ders verilmesi gerektiğininde farkındayım.Bu tip çocukların da %80 ailevi çeşit çeşit sorunu olan insanlar bununda garantisini veririm.Bana sorarsan en iyi çözüm mü sağlam bu olayı gören 1-2 arkadaşını al git müdür e anlat olayı birde polis e haber ver gelsinler okulda bir gözüksünler bu tipler bak o zaman nasıl tırsıyorlar.Ama tabii ters tepipte 7 kişi yerine 70 kişide bulabilirsin bir anda o yüzden en iyisi susup geçmek o da koyuyor insana..

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu tipler belli keko tipli insanlar bunlar hayatta tek gezmez sen birini kıstırırsın ama bu sefer daha kalabalık kıstırırlar seni. Benim bildiğim uzak doğu sporlarında sakinlik esastır boşver sen 2 sini dövücem diye sonra ceremesini çekme.

Adam muşta demiş ya muştayla hafif vurmada ranza demiri göçüyo o sinirle adamın çenesini kırarsın vurduğunda.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
abi muştayla dal diyen var :D kavgayla bir şeyler hallolsaydı, kavga mantıklı bir şey olsaydı bu adam olayı kavgayla çözmeye çalışmazdı. zaten hırpalanmış. kavganın kötü olduğunu anlamış ama hala kavga derdindeler. :)

Döner bıçaklarıyla dalın :D:D:D:D

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oldu olacak silahla bıçakla gezsin :P bu ne biçim tavsiye!
okula muştayla mı gitsin?
ya biri o muştayla sana dalarsa yine aynı şeyleri söylermisin?

madem öğretmen polis işe yaramıyor niye varlar?
bence şiddet canlısı, vurmaya kırmaya yönelik fikirlerini kendinize saklayın...
[MENTION=370625]RayonS[/MENTION] gidipte adam toplayıp dövdürme. muşta, sopa, silah vs gerek yok...
sen doğru olanı yap. aklı başında işini iyi yapan bir öğretmene durumu ilet. yada unut gitsin.

aklıma şu geldi:
top sana çarptığında küfür yada hakaret ederek bağırmış olabilirmisin? bu durumda sende suçlusun.

Abi agzimi actiysam adam degilim sadece baktim etrafa

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
:D
http://www.itusozluk.com/image/bixi_64183.jpg bu alet daha garanti ama işte bunu okula nasıl sokacaz ki :D
sorun orda. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada her fırsatta şiddete başvurmaya karşı olduğum için şu muşta işine de karşıyım :)
ama bunu dışında herhangi bir problem yok :)

muşta'ya karşı olman doğru taşıması yasak plastik olursa serbest metal olursa yasak kullanmasını bilmeyen parmaklarını kırabilir kullanırken.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Abi agzimi actiysam adam degilim sadece baktim etrafa
tmm. %100 haklısın o zman. gidip aranın iyi olduğu bir idareci ya da öğretmene durumu izah et. olumlu sonuç alırsın emin ol. yani kavga edersen sen suçlu duruma düşersin. sakın deneme. ona bir şey demezler ama sen disipline bile gidebilirsin.
bizim okulda kaç kişi atıldı.
kavgayı başlatan daha duruyo ama karşılık verdiği ve idarecilere bildirmek yerine kavga ettiği için atılanlar oldu.

özellikle samimi olduğun bir bayan hocaya bildir bence. onlar daha anlayışlı ve ilgililer.

eğer küfür ya da hakaret etmiş olsaydın suçun birazıda sende olurdu.o yüzden sordum. başka bir amacım yoktu.

sen doğru olanı yap. gerisini boşver.

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Konu kilit diyen arkadas zaten verdigin tavsiye sacma erkek adam aletle dalmaz adil dövusur

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Wing şu denen yakın dövüş eğitimi var 2yıl tekvando yerine onu almış olsaydın 7sini de çok rahat döverdin.Ben çok zayıf ve güçsüz olduğum için bırakmıştım çünkü hoca bir hareket gösteriyodu onu bile yapamıyordum mesela seni sıkıca tutan birinden kurnazca sıyrılma vardı ben o kadar güçsüzdüm ki adamın kolunu çeviremezdim sonra bıraktım king boksa geçtim sonra baktım bunlar dövüşçü yetiştiriyor ben dedim uğraşamam geçtim bodye sonrada boş benden bişey olmayacağını anladım.Ama sen daha gençsin yeinde olsam onada giderdim.

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
biliyorum böyle konualr herkezin başına gelir ilk öncedöv veya 1 şekilde döv nasıl döversen bilmiyorum. sonara allaha havala et....

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
:D
http://www.itusozluk.com/image/bixi_64183.jpg bu alet daha garanti ama işte bunu okula nasıl sokacaz ki :D
sorun orda. :)

bu arada her fırsatta şiddete başvurmaya karşı olduğum için şu muşta işine de karşıyım :)
ama bunu dışında herhangi bir problem yok :)

Haklısın MUŞTAYA HAYIR DÖNER BIÇAKLARINA EVET :D Torpil götürecen okula yakıcaksın o kişinin pantolondan içeri saldınmı malzeme bırakmaz :D 40lı çatapat :D:D tatatata öldün cıq :)

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sen de 3-5 büyüğünü arkana alıp gideceksin karşılarına, uygun bir dille konuşacaklar bir daha herkes kendi yoluna olacak. Bu tecrübeyle sabittir.

Ama tabi unutmayı denemek en mantıklı yoldur. Ama çok fazla rahatsızlık veriyorlarsa önce müdüre yazılı dilekçe, çözüm olmadıysa , Milli Eğitim Müdürü o da olmazsa abilerimiz :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bu konuları görmeye başladıysak işimiz yaş..

ReDxxLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşın nickini alıntılamak istiyorum. Bu da sana en büyük tavsiyem olur. Shit Happens ;):yes:

onurmx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=370625]RayonS[/MENTION] kardeşim bunları istersen eşşek sudan gelinceye döv bunlar yine de akıllanmaz bunlar sadece o 4 senelik kısımda sana ve çevresindekilere artistlik yapmaya çalışmış insanlar ben lise hayatımda şöyle yaptım çocuk sana havalanıyorsa sen de ona havalan ama hiçbir şekilde korktuğunu hisstirme ben de lisede 1.60 boy 50kg vardı yani vücüt olarak çömezdim ancak bu taktikle ne insanları toplum içinde sözlerimle tokatladım ama son birşey sölicem eğer bu taktiği uygulicaksan yalnız başına yapma etrafında baya bi kişi olsun yoksa eve yüzün gözün patlamışta gidebilirsin ama lise hayatında en önemli taktiktir ve şu an bunu uyguladığım için kendime kaç kez helal olsun dedim

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Bütün okulun önünde tokatladılar seni sende "ne yapayım?" diye bize mi soruyorsun !?

Yapacağın tek şey seni tokatlayanı indirmek.Sürü lideri mi tokatladı seni orasını tam anlamadım ama önce seni tokatlayanı, sonrada sürünün liderini indirirsen sürünün diğer üyeleri psikolojik olarak sarsılıp önce duraksayacaklardır sonra saldıracaklardır.Eğer dayanabilirim diyorsan hepsine birer tanede vursan sen yine delikanlılığını ilan etmiş olucaksın.Seni dövseler bile "ulan adama bak tek başına geldi iki kişiyi indirdi, sonrada bizle kapıştı, delikanlı çocukmuş" diyeceklerdir buna emin ol.Belki sonra arkadaş bile olabilirsiniz.Çünkü bizde lise zamanında çok kavga ettik 20 ye 20, 10 a 10, 30 kişinin ortasında teke tek falan çok yaptık.Delikanlı olanlarıylada kavga etmiş bile olsak sonradan dost olduk.Eğer işin içine emanet falan girmezse kavgadan korkma.Her zaman karşındakini indireceğine inan ve öfkene hakim ol.Teknik ol.Vururken vurduğun yere dikkat et.Görerek vur.Adam indirmenin en kısa yolu tam çenesine yumruğunun kemiklerini denk getiricek şekilde vur.Çeneye sağlam bir yumruk yiyipte ayakta kalacak adam yok zaten gezegende.Sonra arkasından gelenlere önce göğsüne front kick at, sonra sağ direk sol kroşe, o sırada suratını kapatacaktır, ardından böbreklerine vur, o sırada tekrar öne doğru eğiliğ karnının kapatmaya çalışacaktır, hemen arkasından ensesinden kavra suratının ortasına sağ bacağını iyice geri çekip öne doğru tam suratına diz at.Suratı parçalanır büyük ihtimal onu istemezsen karnına diz at.Bak gaza getirdin benide.Zaten taekwandocuymuşsun.Sen ne yapacağını bilirsin az çok.

Ne olursa olsun kendini ezdirme.Bu anlattıklarımı tokadı yediğin anda yapman gerekiyordu aslında ama cesaret edememişsin.Onurunu yerde bırakma.Yumruk, tekme atsa iyi.Tokat çok daha onur kırıcı bir harekettir.

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bütün okulun önünde tokatladılar seni sende "ne yapayım?" diye bize mi soruyorsun !?

Yapacağın tek şey seni tokatlayanı indirmek.Sürü lideri mi tokatladı seni orasını tam anlamadım ama önce seni tokatlayanı, sonrada sürünün liderini indirirsen sürünün diğer üyeleri psikolojik olarak sarsılıp önce duraksayacaklardır sonra saldıracaklardır.Eğer dayanabilirim diyorsan hepsine birer tanede vursan sen yine delikanlılığını ilan etmiş olucaksın.Seni dövseler bile "ulan adama bak tek başına geldi iki kişiyi indirdi, sonrada bizle kapıştı, delikanlı çocukmuş" diyeceklerdir buna emin ol.Belki sonra arkadaş bile olabilirsiniz.Çünkü bizde lise zamanında çok kavga ettik 20 ye 20, 10 a 10, 30 kişinin ortasında teke tek falan çok yaptık.Delikanlı olanlarıylada kavga etmiş bile olsak sonradan dost olduk.Eğer işin içine emanet falan girmezse kavgadan korkma.Her zaman karşındakini indireceğine inan ve öfkene hakim ol.Teknik ol.Vururken vurduğun yere dikkat et.Görerek vur.Adam indirmenin en kısa yolu tam çenesine yumruğunun kemiklerini denk getiricek şekilde vur.Çeneye sağlam bir yumruk yiyipte ayakta kalacak adam yok zaten gezegende.Sonra arkasından gelenlere önce göğsüne front kick at, sonra sağ direk sol kroşe, o sırada suratını kapatacaktır, ardından böbreklerine vur, o sırada tekrar öne doğru eğiliğ karnının kapatmaya çalışacaktır, hemen arkasından ensesinden kavra suratının ortasına sağ bacağını iyice geri çekip öne doğru tam suratına diz at.Suratı parçalanır büyük ihtimal onu istemezsen karnına diz at.Bak gaza getirdin benide.Zaten taekwandocuymuşsun.Sen ne yapacağını bilirsin az çok.

Ne olursa olsun kendini ezdirme.Bu anlattıklarımı tokadı yediğin anda yapman gerekiyordu aslında ama cesaret edememişsin.Onurunu yerde bırakma.Yumruk, tekme atsa iyi.Tokat çok daha onur kırıcı bir harekettir.

hacı abi ne yazdın öyle sen ya :DD

çeneye sağlam bir yumruk yiyipte ayakta kalacak adam yok zaten gezegende ??? eminmisin

bizzat ben yaşadım bunu :) 96 kilo 185 boyundayım bulgaristanda disconun önündeki badigarda bi asıldım yumrugu dediğin gibi adamın yüzü söyle sağa dondu hafif sonra döndü geri sağ elini havaya kaldırdığını gördüm adamın sonra arabanın bagajında açtım gözümü :P tecrübe ile sabitlenmiştir..

tabi konu burada başka

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
hacı abi ne yazdın öyle sen ya :DD

çeneye sağlam bir yumruk yiyipte ayakta kalacak adam yok zaten gezegende ??? eminmisin

bizzat ben yaşadım bunu :) 96 kilo 185 boyundayım bulgaristanda disconun önündeki badigarda bi asıldım yumrugu dediğin gibi adamın yüzü söyle sağa dondu hafif sonra döndü geri sağ elini havaya kaldırdığını gördüm adamın sonra arabanın bagajında açtım gözümü :P tecrübe ile sabitlenmiştir..

tabi konu burada başka

Tam yerine oturtamamışsın demek ki :d

Tabi ben insan evlatlarından bahsettim.İnsan evladı olmayanları sözüm kapsamıyor elbette ki :D Öyle adamlarada kendileri gibi birinin vurması lazım.

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kır birinin kolunu ver eline bak bakayım dıger 6 sı saldırabılıyomu

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hahah olurmu bi ata vursaydım o şekilde at devrilirdi kesin

bu arada gururu ezilen arkadaşım. unutarak olmaz böyle şeyler tamam 2 yıl sonra yada 5 yıl sonra bu olayı hatırlamayacaksın belki ama o ezikliği arada sırada hissedeceksin üstünden geçmiş bir olayı devam ettirme bencede ama başka zamanda tekrar cereyan ederse bir olay eksik kalma ver ağzının payını adamın

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Heyt yavrum be, Nerde o konuşupta anlaşın diyenler ? :D çağırın kavga var D::D

benden sana abi tavsiyesi, hiç bulaşma. uykuların kaçıyosa http://www.bibergazi.gen.tr BİBER GAZI AL SIK GÖZÜNE GÖZÜNE SONRA ÜSTÜNE İŞE.

üstüne işe ney lan köpekmı çocuk ? D:DA:SD:AD:

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
gerçek hayatta da bu kadar cesur olsanız içim yanmaz :)
neymiş seni döveni adam topla indirmiş :P askeriye mi la burası :D
biber gazıymış. teho. bari roket atarla ateş etsin :P

konuşup anlaşmak sadece aklı yerinde olanlar için geçerli yani konuşmaktan anlayanlar için. gerekirse kendini şiddet ile savunursun(mecbur kalınca hayatını kurtarmak yada yara almaktan kurtulmak için).
ama tutupta adam toplayıp dövmek falan yanlış.
kabadayılıkla bir yere varılmaz. varan varsa adres veriyim gelsin :) bende biber gazı yok ama oturur film izleriz :D

bu tarz kabadayılardan çok gördüm ben :)
dayak yer. sonra hırslanır. dövecem der. gider yanına adamın. yine dayak yer gelir :lol:

biber gazı:
kız gibi çıkarıp biber gazımı sıkacak. tokat yesin bundan daha iyi. :)

üstüne i... :
valla ne desem bilmiyorum.

eziklik olayı:
dayak yiyen eziliyorsa, üzerinden atamıyorsa siz gidip o adamları dövünce onlarda ezilecek.
sonuç: ONLAR = @RayonS

**
git dövmeye kalk. muşta ile dal. döner bıçağı göster. silah çek. biber gazı sık.
sonucunda bir kez daha dayak ye :D o zaman kavgayla bir şeyin çözülemediğini anlarsın...

bu iş töre gibi bir şey olur:
>o döver sen ezilirsin. hırslanırsın gider döversin.
>sen dövüne o ezilir. hırslanır. gelir seni döver.
.
.
>sen dövüne o ezilir. hırslanır. gelir seni döver.
.
.

chalilozdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eh kardeşim bu işlerde kafayı kullanacaksın :) Eğer yumruk yerine kafa atsaydın eminim bagajda o olurdu onun yerinde de sen.
Yine de geçmiş ola...

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[video=youtube;7mxFNTxCqnc]http://www.youtube.com/watch?v=7mxFNTxCqnc[/video]