KaJMeR13
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 9
abi muştayla dal diyen varSabır erdemdir, olan olmuşsa daha geriye dönüp intikam araştırma derim bence..
Kavga her zaman son seçenek olsun hayatında.

abi muştayla dal diyen varSabır erdemdir, olan olmuşsa daha geriye dönüp intikam araştırma derim bence..
Kavga her zaman son seçenek olsun hayatında.
abi muştayla dal diyen varkavgayla bir şeyler hallolsaydı, kavga mantıklı bir şey olsaydı bu adam olayı kavgayla çözmeye çalışmazdı. zaten hırpalanmış. kavganın kötü olduğunu anlamış ama hala kavga derdindeler.
![]()
Döner bıçaklarıyla dalın![]()
oldu olacak silahla bıçakla gezsinbu ne biçim tavsiye!
okula muştayla mı gitsin?
ya biri o muştayla sana dalarsa yine aynı şeyleri söylermisin?
madem öğretmen polis işe yaramıyor niye varlar?
bence şiddet canlısı, vurmaya kırmaya yönelik fikirlerini kendinize saklayın...
[MENTION=370625]RayonS[/MENTION] gidipte adam toplayıp dövdürme. muşta, sopa, silah vs gerek yok...
sen doğru olanı yap. aklı başında işini iyi yapan bir öğretmene durumu ilet. yada unut gitsin.
aklıma şu geldi:
top sana çarptığında küfür yada hakaret ederek bağırmış olabilirmisin? bu durumda sende suçlusun.
http://www.itusozluk.com/image/bixi_64183.jpg bu alet daha garanti ama işte bunu okula nasıl sokacaz ki
sorun orda.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bu arada her fırsatta şiddete başvurmaya karşı olduğum için şu muşta işine de karşıyım
ama bunu dışında herhangi bir problem yok![]()
tmm. %100 haklısın o zman. gidip aranın iyi olduğu bir idareci ya da öğretmene durumu izah et. olumlu sonuç alırsın emin ol. yani kavga edersen sen suçlu duruma düşersin. sakın deneme. ona bir şey demezler ama sen disipline bile gidebilirsin.Abi agzimi actiysam adam degilim sadece baktim etrafa
http://www.itusozluk.com/image/bixi_64183.jpg bu alet daha garanti ama işte bunu okula nasıl sokacaz ki
sorun orda.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bu arada her fırsatta şiddete başvurmaya karşı olduğum için şu muşta işine de karşıyım
ama bunu dışında herhangi bir problem yok![]()
bu konuları görmeye başladıysak işimiz yaş..
Itiraflara yazdim konu disi bolumune isine geliyorsa okursun gelmiyorsa git kardesim
Bütün okulun önünde tokatladılar seni sende "ne yapayım?" diye bize mi soruyorsun !?
Yapacağın tek şey seni tokatlayanı indirmek.Sürü lideri mi tokatladı seni orasını tam anlamadım ama önce seni tokatlayanı, sonrada sürünün liderini indirirsen sürünün diğer üyeleri psikolojik olarak sarsılıp önce duraksayacaklardır sonra saldıracaklardır.Eğer dayanabilirim diyorsan hepsine birer tanede vursan sen yine delikanlılığını ilan etmiş olucaksın.Seni dövseler bile "ulan adama bak tek başına geldi iki kişiyi indirdi, sonrada bizle kapıştı, delikanlı çocukmuş" diyeceklerdir buna emin ol.Belki sonra arkadaş bile olabilirsiniz.Çünkü bizde lise zamanında çok kavga ettik 20 ye 20, 10 a 10, 30 kişinin ortasında teke tek falan çok yaptık.Delikanlı olanlarıylada kavga etmiş bile olsak sonradan dost olduk.Eğer işin içine emanet falan girmezse kavgadan korkma.Her zaman karşındakini indireceğine inan ve öfkene hakim ol.Teknik ol.Vururken vurduğun yere dikkat et.Görerek vur.Adam indirmenin en kısa yolu tam çenesine yumruğunun kemiklerini denk getiricek şekilde vur.Çeneye sağlam bir yumruk yiyipte ayakta kalacak adam yok zaten gezegende.Sonra arkasından gelenlere önce göğsüne front kick at, sonra sağ direk sol kroşe, o sırada suratını kapatacaktır, ardından böbreklerine vur, o sırada tekrar öne doğru eğiliğ karnının kapatmaya çalışacaktır, hemen arkasından ensesinden kavra suratının ortasına sağ bacağını iyice geri çekip öne doğru tam suratına diz at.Suratı parçalanır büyük ihtimal onu istemezsen karnına diz at.Bak gaza getirdin benide.Zaten taekwandocuymuşsun.Sen ne yapacağını bilirsin az çok.
Ne olursa olsun kendini ezdirme.Bu anlattıklarımı tokadı yediğin anda yapman gerekiyordu aslında ama cesaret edememişsin.Onurunu yerde bırakma.Yumruk, tekme atsa iyi.Tokat çok daha onur kırıcı bir harekettir.
hacı abi ne yazdın öyle sen yaD
çeneye sağlam bir yumruk yiyipte ayakta kalacak adam yok zaten gezegende ??? eminmisin
bizzat ben yaşadım bunu96 kilo 185 boyundayım bulgaristanda disconun önündeki badigarda bi asıldım yumrugu dediğin gibi adamın yüzü söyle sağa dondu hafif sonra döndü geri sağ elini havaya kaldırdığını gördüm adamın sonra arabanın bagajında açtım gözümü
tecrübe ile sabitlenmiştir..
tabi konu burada başka
Bütün okulun önünde tokatladılar seni sende "ne yapayım?" diye bize mi soruyorsun !?
Yapacağın tek şey seni tokatlayanı indirmek.Sürü lideri mi tokatladı seni orasını tam anlamadım ama önce seni tokatlayanı, sonrada sürünün liderini indirirsen sürünün diğer üyeleri psikolojik olarak sarsılıp önce duraksayacaklardır sonra saldıracaklardır.Eğer dayanabilirim diyorsan hepsine birer tanede vursan sen yine delikanlılığını ilan etmiş olucaksın.Seni dövseler bile "ulan adama bak tek başına geldi iki kişiyi indirdi, sonrada bizle kapıştı, delikanlı çocukmuş" diyeceklerdir buna emin ol.Belki sonra arkadaş bile olabilirsiniz.Çünkü bizde lise zamanında çok kavga ettik 20 ye 20, 10 a 10, 30 kişinin ortasında teke tek falan çok yaptık.Delikanlı olanlarıylada kavga etmiş bile olsak sonradan dost olduk.Eğer işin içine emanet falan girmezse kavgadan korkma.Her zaman karşındakini indireceğine inan ve öfkene hakim ol.Teknik ol.Vururken vurduğun yere dikkat et.Görerek vur.Adam indirmenin en kısa yolu tam çenesine yumruğunun kemiklerini denk getiricek şekilde vur.Çeneye sağlam bir yumruk yiyipte ayakta kalacak adam yok zaten gezegende.Sonra arkasından gelenlere önce göğsüne front kick at, sonra sağ direk sol kroşe, o sırada suratını kapatacaktır, ardından böbreklerine vur, o sırada tekrar öne doğru eğiliğ karnının kapatmaya çalışacaktır, hemen arkasından ensesinden kavra suratının ortasına sağ bacağını iyice geri çekip öne doğru tam suratına diz at.Suratı parçalanır büyük ihtimal onu istemezsen karnına diz at.Bak gaza getirdin benide.Zaten taekwandocuymuşsun.Sen ne yapacağını bilirsin az çok.
Ne olursa olsun kendini ezdirme.Bu anlattıklarımı tokadı yediğin anda yapman gerekiyordu aslında ama cesaret edememişsin.Onurunu yerde bırakma.Yumruk, tekme atsa iyi.Tokat çok daha onur kırıcı bir harekettir.
benden sana abi tavsiyesi, hiç bulaşma. uykuların kaçıyosa http://www.bibergazi.gen.tr BİBER GAZI AL SIK GÖZÜNE GÖZÜNE SONRA ÜSTÜNE İŞE.