7 kisi daldılar sinirliyim

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bak benden sana tavsiye muşta varya hah muşta al bende bir sürü var değişik çeşitlerde sen nerde oturduğunu yazarsan bana yakınsan ben araba ile gelir sana getiririm 2 tane kodummu ağız çene bişi kalmaz adamı linç edersin. Öğretmen hoca polis bunlarla olacak iş değil ikaz ederler okadar.
oldu olacak silahla bıçakla gezsin :P bu ne biçim tavsiye!
okula muştayla mı gitsin?
ya biri o muştayla sana dalarsa yine aynı şeyleri söylermisin?

madem öğretmen polis işe yaramıyor niye varlar?
bence şiddet canlısı, vurmaya kırmaya yönelik fikirlerini kendinize saklayın...
[MENTION=370625]RayonS[/MENTION] gidipte adam toplayıp dövdürme. muşta, sopa, silah vs gerek yok...
sen doğru olanı yap. aklı başında işini iyi yapan bir öğretmene durumu ilet. yada unut gitsin.

aklıma şu geldi:
top sana çarptığında küfür yada hakaret ederek bağırmış olabilirmisin? bu durumda sende suçlusun.

hasan231

Asistan
Reaksiyon puanı
2
s'ktir et diye kitap var onu oku ne kadar saçma şeyleri dert ediniyormuşum dersin.Bide başımdan geçen bi olayı anlatım;Ben lisedeyken 2 kişi bana daldı boktan yere unuttum bile niye kavga ettiğimizi hoca gördü alakmi bunları yukarı dedi aramızda iyi hocayla yok hocam gerek yok dedim şakasını fln filan 2. kez oldu ama pek bişey değil itişmeler fln gene aynı hoca gördü bişey demedi bu sefer bana.Yarın okuldan atılmışlardı hocanla aranı iyi tut hep suyuna git ama yalakalığının sınırını bil :D ve en önemlisi sınıfın en çalışkanı oldunmu tamamdır okulda sana kimse karışamaz :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
oldu olacak silahla bıçakla gezsin :P bu ne biçim tavsiye!
okula muştayla mı gitsin?
ya biri o muştayla sana dalarsa yine aynı şeyleri söylermisin?

madem öğretmen polis işe yaramıyor niye varlar?
bence şiddet canlısı, vurmaya kırmaya yönelik fikirlerini kendinize saklayın...
@RayonS gidipte adam toplayıp dövdürme. muşta, sopa, silah vs gerek yok...
sen doğru olanı yap. aklı başında işini iyi yapan bir öğretmene durumu ilet. yada unut gitsin.

aklıma şu geldi:
top sana çarptığında küfür yada hakaret ederek bağırmış olabilirmisin? bu durumda sende suçlusun.

Dediklerinde yanlışsın. Polis neden var o bu neden var diye bana sorma lütfen varlar fakat görevleri yapmıyorlar kendim yaşadım biliyorum. Herkes okulda sataşan birileri olmuştur hocalara müdürlere şikayet etsen bile uyarırlar o kişi özür diler olay kapanır. Polise gitsen zaten 18 yaşında değiller diye cocuk olarak bir daha yapmayın der başından savuştururlar. Benim burda anlatmak istediğim 7 kişi 1 kişeye gelip vurabiliyorsa bu kişininde muşta taşıması gayet normal, neyi yanlışmışki ? biber gazıda alabilirsin yasal olarak her yerde kullanabilirsin kendini korumak için her yerde izin veriliyor okula götüren kız arkadaşlarım bile vardı. Sen bu söz canlısı arkadaşları dinleme, o kişinin karşısına çıkıp konuş durumu izah et büyük ihtimal seni takmayacaktır ondan sonra al muştalarını veya yakınsan ben veriyim sana git patakla haddini bilsin. NGungor Ben muşta al ilk bulduğun yerde kafasını patlat demiyorum sonuçta bizlerde insanız konuşsun ha baktı herif takmıyor yanaşmıyor ondan sonra kendini koruma maksatlı taşısın üzerinde oldu bir ara laf attı tek buldu buna vurdu çıkartsın muştalarını ağızını burnunu kırsın sonra bak bakayım yanına yaklaşıyormu. Sanırım senin okul hayatin daha bir pasif geçiyor bu tür insanlar ile konuşup pek anlaşamassın bunları amacı kendi büyüklüğünü ispatlama kavga canlısı kişiler bunlar anca dayaktan anlayan tiptir bu tür insanlar.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlarına söyle arkadan aksiyon filmi müziği açsınlar o anda gaza gelip hepsini tokatlarsın. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
al arkadaşım karşına güzel güzel konuş. bak de olmuyor böyle de, sonra senin ağzını burnunu iyice dağıtsınlar. böyle hoş muhabbetle olacak iş değil bunlar. ya uzak duracaksın takmayacaksın ya da onlardan daha beter olacaksın. o zaman sana abi bile derler ama onların saygısından nolur orası ayrı konu. merak etme etme bulma duyması, senden olmasa da başkasından bulur belasını. böyle serserilik yapanların tecavüze bile uğradıklarını duyduk yani sen düşün orasını

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu adama yakında sdn fenomen olur ilginc bir konu ....:)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Dediklerinde yanlışsın. Polis neden var o bu neden var diye bana sorma lütfen varlar fakat görevleri yapmıyorlar kendim yaşadım biliyorum. Herkes okulda sataşan birileri olmuştur hocalara müdürlere şikayet etsen bile uyarırlar o kişi özür diler olay kapanır. Polise gitsen zaten 18 yaşında değiller diye cocuk olarak bir daha yapmayın der başından savuştururlar. Benim burda anlatmak istediğim 7 kişi 1 kişeye gelip vurabiliyorsa bu kişininde muşta taşıması gayet normal, neyi yanlışmışki ? biber gazıda alabilirsin yasal olarak her yerde kullanabilirsin kendini korumak için her yerde izin veriliyor okula götüren kız arkadaşlarım bile vardı. Sen bu söz canlısı arkadaşları dinleme, o kişinin karşısına çıkıp konuş durumu izah et büyük ihtimal seni takmayacaktır ondan sonra al muştalarını veya yakınsan ben veriyim sana git patakla haddini bilsin. NGungor Ben muşta al ilk bulduğun yerde kafasını patlat demiyorum sonuçta bizlerde insanız konuşsun ha baktı herif takmıyor yanaşmıyor ondan sonra kendini koruma maksatlı taşısın üzerinde oldu bir ara laf attı tek buldu buna vurdu çıkartsın muştalarını ağızını burnunu kırsın sonra bak bakayım yanına yaklaşıyormu. Sanırım senin okul hayatin daha bir pasif geçiyor bu tür insanlar ile konuşup pek anlaşamassın bunları amacı kendi büyüklüğünü ispatlama kavga canlısı kişiler bunlar anca dayaktan anlayan tiptir bu tür insanlar.
sence muştayla sopayla adam dövmek normal mi?
onlar 7 kişi bir kişiye sataşmışlar. yanlış bir şey yapmışlar. onlar yanlış yaptı diye sende mi yapacaksın? onlardan farkın ??

müdüre söylersin. tabiki ilgilenmez. bu işin sorumlusu müdür değil :)
yakın olduğun bir öğretmene durumu iletirsin. dilekçeni yazarsın. olur biter. daha olayı kime nasıl iletmeniz gerektiğini bilmiyorsunuz. direk dalmaktan bahsediyorsunuz. gidin öldürün bari :P

vurmakla kırmakla oluyorsa söyleyeyim sana o 7 kişiyi sen muştayla döversin, o 7 kişide birer muşta alır seni döver nede olsa her yerde satılıyor dimi :P
eğer seni muştayla döverlerse ve sen şikayet edersen yaptığın saçmalık gün yüzüne çıkar.

eğer birilerini dövünce böyle işler halloluyorsa okul niçin eğitim alıyoruz ki :) gidip dövelim herkesi muştayla :)
işe mi giremedik patronu dövelim, askerde komutanı dövelim. okulda zayıf alınca hocayı dövelim(yada bıçaklayalım. nede olsa görevlerini yapmıyolar :P). vs vs.

3 5 tane akılsız okulda kavga edince sorumlu neden öğretmenler ya da polis oluyor anlamıyorum. :)

ben 12 senedir okuyorum kendimi savunma mecburiyeti dışında şiddete başvurmadım. çünkü gerek yok.

sorma dedin ama tekrar soracağım :)
polis, öğretmen, müdür vs görevini yapmıyorsa neden varlar?
şahsen ben bir öğretmenime gidip böyle bir durum var desem inan bana o çocuk ya atılır ya da uzaklaştırma alır ve ben kavga etmeden muştayla canilik yapmadan olay çözülür.

olayı doğru biçimde ifade edersen herkes seni dinler. dinlemiyorlarsa sen daha önceki davranışlarınla dinlenmeyi haketmemişsin demektir. suç hocalarda değil :)

gerçek hayatta karşıma çıkmayın muştala ağız burun dalarım vallha. jiletlerim hepinizi. nede olsa polisler görevini yapmıyor. kimse bana bir şey demez :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlarına söyle arkadan aksiyon filmi müziği açsınlar o anda gaza gelip hepsini tokatlarsın. :D
:D olmadı o 7 kişiyi bana göndersin ben tokatlarım, dalarım 14 kişi olarak geri gönderirim :D

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Lisedeyken bu tip biriyle kavga etmiştim.Aynı sınıftaydık o bir sene sınıfta kalmıştı ve daha iriydi.Bunlar sınıfın (yada senin durumunda okulun) en çömezlerine yada sessizlerine bulaşır nabız yoklarlar.Baktılar ses çıkmıyor dahada üstüne giderler.Kendilerine eğlence bulurlar.Sakın köşeye çekilip aldırış etme.Kesin tekrar bir daha karşına çıkarlar.

Dayak yemen önemli değil.Sen o baş kaldırışı yaptığın an sana bir daha bulaşmazlar.Ben öyle yaptım tek kişi dalacaklar sanıyordum sınıfın ortasında meydan dayağı yedim resmen.Ama işe yaradı.Bir daha bulaşmadılar.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
sence muştayla sopayla adam dövmek normal mi?
onlar 7 kişi bir kişiye sataşmışlar. yanlış bir şey yapmışlar. onlar yanlış yaptı diye sende mi yapacaksın? onlardan farkın ??

müdüre söylersin. tabiki ilgilenmez. bu işin sorumlusu müdür değil :)
yakın olduğun bir öğretmene durumu iletirsin. dilekçeni yazarsın. olur biter. daha olayı kime nasıl iletmeniz gerektiğini bilmiyorsunuz. direk dalmaktan bahsediyorsunuz. gidin öldürün bari :P

vurmakla kırmakla oluyorsa söyleyeyim sana o 7 kişiyi sen muştayla döversin, o 7 kişide birer muşta alır seni döver nede olsa her yerde satılıyor dimi :P
eğer seni muştayla döverlerse ve sen şikayet edersen yaptığın saçmalık gün yüzüne çıkar.

eğer birilerini dövünce böyle işler halloluyorsa okul niçin eğitim alıyoruz ki :) gidip dövelim herkesi muştayla :)
işe mi giremedik patronu dövelim, askerde komutanı dövelim. okulda zayıf alınca hocayı dövelim(yada bıçaklayalım. nede olsa görevlerini yapmıyolar :P). vs vs.

3 5 tane akılsız okulda kavga edince sorumlu neden öğretmenler ya da polis oluyor anlamıyorum. :)

ben 12 senedir okuyorum kendimi savunma mecburiyeti dışında şiddete başvurmadım. çünkü gerek yok.

sorma dedin ama tekrar soracağım :)
polis, öğretmen, müdür vs görevini yapmıyorsa neden varlar?
şahsen ben bir öğretmenime gidip böyle bir durum var desem inan bana o çocuk ya atılır ya da uzaklaştırma alır ve ben kavga etmeden muştayla canilik yapmadan olay çözülür.

olayı doğru biçimde ifade edersen herkes seni dinler. dinlemiyorlarsa sen daha önceki davranışlarınla dinlenmeyi haketmemişsin demektir. suç hocalarda değil :)

gerçek hayatta karşıma çıkmayın muştala ağız burun dalarım vallha. jiletlerim hepinizi. nede olsa polisler görevini yapmıyor. kimse bana bir şey demez :)

:D olmadı o 7 kişiyi bana göndersin ben tokatlarım, dalarım 14 kişi olarak geri gönderirim :D

Daha fazla uzatmaya gerek yok dediklerime çarptırarak cevap veriyorsun daha fazla seninle tartışamam izah etmek istediğim şeyi bile tam olarak anlamamışsın. Bu arada ben yorumumu sana değil bu durumdaki olan kişiye yazdım senin fikirlerin sende kalsın yorumlarına ihtiyacım yok. Biri çıkar konuş der biri çıkar döv der biri çıkar bişi yapma der herkesin yorumu kendine milletin fikirlerine karışma lütfen herkesin yaşı büyük nasıl kararlar alıcaklarını biliyorlar akılına ihtiyacı yok. Senin okulunu bilmem fakat benim okuduğum okulda böyleydi, Hoca takmazdı müdür takmazdı polise zaten hiç gidilmezde kendimiz hallederdik aramızda bir problem varsa ilk başta durup konuşurduk tatlıya bağlamazsak kavga ederdik yaptığımız doğurumu hayır yanlış fakat yapmassak olaylar uzayıp gidiyordu. Herkesin okulu farklı ve ben yazdıklarımda ilk başta konuşmasını ve konuştuğu kişi sıcak bakmıyorsa sana tekrar sataştığında dövmesini söyledim. Arkadaş diyorki benden 2 yaş büyük iri biri muşta ile madur olan arkadaş karşısındaki kişiye göre hemen hemen denk olacaktır diye böyle bişi dedim. En sinir olduğum şeyde bu, bu tür konularda profesyonel kesilip şuraya gelip saatlerce konuşmalarınız varya beni benden alıyor cidden. Devlet okulları böyle öğretmenler müdürler ilgilenmiyor o kişi çağırıyorlar yapma diyorlar bitiyor. Her şey aralarında çozulüyor ve çoğu kişi öğretmene şikayet etti diye süt çocuğu diye dalga geçiliyor o yüzden coğu kişi kalkıp öğretmene şikayet etmeye bile çekiniyorlar bazı yarım akıllılar süt cocuğu işte kendi halledemiyor dedikleri için. Bence gidecek haddini bildirecek bir daha sataşmayacak olay kapanacak.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Daha fazla uzatmaya gerek yok dediklerime çarptırarak cevap veriyorsun daha fazla seninle tartışamam izah etmek istediğim şeyi bile tam olarak anlamamışsın. Bu arada ben yorumumu sana değil bu durumdaki olan kişiye yazdım senin fikirlerin sende kalsın yorumlarına ihtiyacım yok. Biri çıkar konuş der biri çıkar döv der biri çıkar bişi yapma der herkesin yorumu kendine milletin fikirlerine karışma lütfen herkesin yaşı büyük nasıl kararlar alıcaklarını biliyorlar akılına ihtiyacı yok. Senin okulunu bilmem fakat benim okuduğum okulda böyleydi, Hoca takmazdı müdür takmazdı polise zaten hiç gidilmezde kendimiz hallederdik aramızda bir problem varsa ilk başta durup konuşurduk tatlıya bağlamazsak kavga ederdik yaptığımız doğurumu hayır yanlış fakat yapmassak olaylar uzayıp gidiyordu. Herkesin okulu farklı ve ben yazdıklarımda ilk başta konuşmasını ve konuştuğu kişi sıcak bakmıyorsa sana tekrar sataştığında dövmesini söyledim. Arkadaş diyorki benden 2 yaş büyük iri biri muşta ile madur olan arkadaş karşısındaki kişiye göre hemen hemen denk olacaktır diye böyle bişi dedim. En sinir olduğum şeyde bu, bu tür konularda profesyonel kesilip şuraya gelip saatlerce konuşmalarınız varya beni benden alıyor cidden. Devlet okulları böyle öğretmenler müdürler ilgilenmiyor o kişi çağırıyorlar yapma diyorlar bitiyor. Her şey aralarında çozulüyor ve çoğu kişi öğretmene şikayet etti diye süt çocuğu diye dalga geçiliyor o yüzden coğu kişi kalkıp öğretmene şikayet etmeye bile çekiniyorlar bazı yarım akıllılar süt cocuğu işte kendi halledemiyor dedikleri için. Bence gidecek haddini bildirecek bir daha sataşmayacak olay kapanacak.
benim okulum kolej vs değil :) sıradan bir anadolu lisesi.
bir şeyi çarpıtmıyorum. ya da tartışma çıkarmaya çalışmıyorum ama bir öğrenciye git muştayla ağız burun dal diye tavsiyede bulunmak bence doğru bir şey değil.
ben hiç bir öğretmenin öğreniciyi umursamayacağını sanmıyorum. (para için öğretmen olanlar hariç)
doğru dürüst olduktan sonra senden çok öğretmen peşine düşer olayın. :)
neyse ya. boşverelim. bu böyle uzar gider dediğin gibi.

ama ben hala mecbur kalmadıkça kavga etmesinden yana değilim.

**
benim fikrime ihtiyacı yoksa burada konu açmasın. kendi kararını kendi versin. ne yapayım diye sormasın :P
herkesin yaşı büyük. aklı var. gitsin muştaylamı dövecek ya da başka bir şey mi yapacak kendi karar versin o zaman...
yani adamın bizim fikirlerimize ihtiyacı var ki konu açmış.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sıkar biraz :D

Hakli oldugu halde adami zora sokacaksin yani? Her isin bir raconu var.

Bu işin raconla alakası yok onurla alakası var. Bana haksız yere 7 kişi sataşıp vurduktan sonra ben gidip öğretmenlere müdürlere şikayet edipde yerimde duramam onuruma gururuma yediremem giderim bana yapılanın haddini bildiririm ve bu gereklidir bugun bana yarın sana yaparlar bu tür cocuklar okulda eğlence arıyorlar ses çıkartmayanların üstüne üstüne gidiyorlar baş kaldıracaksın koyucaksın yumruğunu masaya olayı kapatacaksın herkes kendi işine bakıcak. Muşta lafımıda çok büyütmeye başladınız bunu söylememin sebebi o kiş 2 yaş büyük daha olgun daha güçlü biri olduğu için muşta ile madur kişi tam dengede olacak hemen hemen yani benden 2 yaş büyük birinin yumruğu ile benim yumruğumun şiddeti aynı değil muştada az bi hasar vermiyor açıkçası alsın 1 2 tane koysun cebine ne zararı var ? konuşsun olayı tatlıya bağlasınlar o kişide özür dilesinki 7 kişinin şiddetine mağdur olan arkadaşında gururu tazelensin olay kapansın. Ha özür dilemez halen daha sataşmalara devam ederse haddini bildirsin.

benim okulum kolej vs değil :) sıradan bir anadolu lisesi.
bir şeyi çarpıtmıyorum. ya da tartışma çıkarmaya çalışmıyorum ama bir öğrenciye git muştayla ağız burun dal diye tavsiyede bulunmak bence doğru bir şey değil.
ben hiç bir öğretmenin öğreniciyi umursamayacağını sanmıyorum. (para için öğretmen olanlar hariç)
doğru dürüst olduktan sonra senden çok öğretmen peşine düşer olayın. :)
neyse ya. boşverelim. bu böyle uzar gider dediğin gibi.

ama ben hala mecbur kalmadıkça kavga etmesinden yana değilim.

**
benim fikrime ihtiyacı yoksa burada konu açmasın. kendi kararını kendi versin. ne yapayım diye sormasın :P
herkesin yaşı büyük. aklı var. gitsin muştaylamı dövecek ya da başka bir şey mi yapacak kendi karar versin o zaman...
yani adamın bizim fikirlerimize ihtiyacı var ki konu açmış.

Bende diyorumki al muştayı ağız burun dal demiyorum. 2 yaş ufakmış karşısındaki kişi daha iri daha olgun daha kuvvetli olur biraz desteğe ihtiyacı vardır alsın muştasını koysun cebine gitsin konuşsun 7 kişi daldınız benimde gururum onurum var tatlıya bağlayalım desin özür dilettirsin ha baktın yanaşmıyor herif hatta takmıyor bile üstüne üstelik sataşıyor buna ozaman alsın muştasına ağızını burnunu kırsın hakkı diye düşünüyorum. Sonuç olarak insanız gidipte direk dal demiyorum önce konuş diyorum tabi o kişinin gururuna kalmış, kimisi takmaz kimisi gurur meselesi yapar ondan diyorum hocam.

Aslında böyle bir konu açılması bile çok saçma :D özel sorunlarınızı foruma taşımak yanlış diye düşünüyorum bence konu kilitlensin veya silinsin lütfen. Herkes mevzularını yazarsa oho forum kavga forumuna çıkar :)

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
git en yakın karakola şikayetçi ol.bi daha yaparlar belki yine şikayetçi ol.bikaç gün içerde kalınca akılları başlarına gelir.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=380082]The Originals[/MENTION]

Hadi diyelim özür dilemediler, konuyu acan arkadas da mustayla daldi.. bu yaptigini yanina birakirlar mi peki? Alirlar eline bicagi satiri dayanirlar kapisina. Sonuc? Ne sehittir ne gazi ... yoluna gitti niyazi.

Burda yedi kisiden bahsediyor bilmem farkinda misin? Mutlaka baska cözümü vardir bu isin.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@The Originals

Hadi diyelim özür dilemediler, konuyu acan arkadas da mustayla daldi.. bu yaptigini yanina birakirlar mi peki? Alirlar eline bicagi satiri dayanirlar kapisina. Sonuc? Ne sehittir ne gazi ... yoluna gitti niyazi.

Burda yedi kisiden bahsediyor bilmem farkinda misin? Mutlaka baska cözümü vardir bu isin.

Tamam hocam gitsin konuşsun yanaşmazlarsa gitsin polise öğretmene onlarda bişi yapmassa dayak yesin ne hali varsa görsün ben daha fazla konusmuyorum siz haklısınız tamam.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=380082]The Originals[/MENTION]

Konuyu acan kisi ne yapacagini bilir diye düsünüyorum. Biz daha fazla tartismaya girmeyelim :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@The Originals

Konuyu acan kisi ne yapacagini bilir diye düsünüyorum. Biz daha fazla tartismaya girmeyelim :)

Aynen hocam :) arkadaş 10 yaşında değil ya 16 yaşında kendi çözsün olayını deminde yukarda dediğim gibi özel hayatını foruma yansıtmak saçma yani :) ben konuyu şikayet ettim kilitlenmesini veya silinmesini talep ettim. Her önüne gelen kavgasını ozel hayatını burdan fikir almak için yazarsa Fight Clup'a döner forum :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bize soracagina ailene danissan daha iyi olur [MENTION=370625]RayonS[/MENTION]

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Abin var mı abin? Abi en etkili silahtır bu durumlarda. =)) Abin yoksa da babana anlat. Bana bulaşan olduğunda abilerimi çağırırdım. Bu tipler yaptıklarını sadece kendi içlerinde savunur. İşin içine abi falan girdi mi olayın ciddiyetini anlarlar. Korkarlar. Eğer bunlar varoş, çingen kaybedecek bir şeyi olmayan, annesi babası bile bu şekilde pislik kişilerse hiç bulaşmayacaksın. Bunları ya soy kırımla temizleyeceksin ya da hiç bulaşmayacaksın. Ama iyi ailenin haylaz çocuklarıysa işin içine abi, baba girdi mi onlar senden değil kendi ailelerinin haberi olacağından korkarlar. Dediğim gibi bana da çok bulaşan oldu. Hiç ellemedim, abilerimi çağırdım höt demeleri yetti hepsine de. Ben bebe değilim kendi işimi kendim hallederim havalarına hiç girme. Bunun bebelikle alakası yok. Közü her zaman maşayla tutacaksın. =)

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İllaki kavga edeceksen önce 1-2 sini parçala boynunu kır doğra, gerisi kaçar zaten

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Beyler olayı anlatayım ben okulun bahcesinde oyle dolaniyodum kafama birden top geldi ama ne geldi oyle boyle degil sonra kim atti diye etrafima bakindim soyle hic yoktan ozur dilerde konu kapanir diye o sirada okulun dangalagı "Beğn attım lağ beğn noğlacak" agziyla geldi yaninda surusuyle ustelik o atmadi isin enteresan kismi o sonra biri itti biri tuttu diger dangalakta tokat atti oyle boyle sinirlenmedim benden 2 yas buyuk bide serefsizler ama hicbirindende korkmuyorum durup dururken yuzumun gozumun kaymasini istemiyorum ama o tokat atani unutmadim onu belledim napayim beyler sizce ?
çağır beni :D

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler olayı anlatayım ben okulun bahcesinde oyle dolaniyodum kafama birden top geldi ama ne geldi oyle boyle degil sonra kim atti diye etrafima bakindim soyle hic yoktan ozur dilerde konu kapanir diye o sirada okulun dangalagı "Beğn attım lağ beğn noğlacak" agziyla geldi yaninda surusuyle ustelik o atmadi isin enteresan kismi o sonra biri itti biri tuttu diger dangalakta tokat atti oyle boyle sinirlenmedim benden 2 yas buyuk bide serefsizler ama hicbirindende korkmuyorum durup dururken yuzumun gozumun kaymasini istemiyorum ama o tokat atani unutmadim onu belledim napayim beyler sizce ?
Abartı olucak ama tokat atanın elini kır .
diğerininde kafası sık

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
yıllara yay kardeşim bir gün intikamını alırsın acele etme yönetime şikayet edebilirsen et sonuç alamazsan veya şikayet etmezsen yıllara yay sabır herşeyin ilacıdır.

bana lise 3 de durup dururken tokat atan sınıf arkadaşımın tam 7 yıl sonra kardeşi arabayla kaza yapıp ölmüştü işte en büyük tokat ona tokatıda ben atmadım hayat kendi kendine kardeşi vasıtasıyla tokta attı ona.

yöntem çok neticede onlar uzaylı hayaletler değil yerçekimine mecbur sana bana benzeyen insanlar ama kombinasyon çok düşündükçe elini bile oynatmadan intikamını alabilirsin yeterki düşün çeşit çeşir yöntem gelir aklına masa başında kazanacaksın yani.

Reaksiyon puanı
0
Bak benden sana tavsiye muşta varya hah muşta al bende bir sürü var değişik çeşitlerde sen nerde oturduğunu yazarsan bana yakınsan ben araba ile gelir sana getiririm 2 tane kodummu ağız çene bişi kalmaz adamı linç edersin. Öğretmen hoca polis bunlarla olacak iş değil ikaz ederler okadar. Bulabilirsen muşta bul yakından çok etkilidir ağız diş çene bırakmıyor. Menzilli biber gazları var uzun mesafe sıkıyor onlardan bulursan ucuzdur 15 20 tl al bitane bunu tek yakayınca burnunun içinden kulaklarına kadar boşaltabildiğini boşalt sonra muştala döv :D hiç yoktan karşılık vermez senin durumunuda biraz olsun anlamış olur :D

Muşta taşımak 6136 sayılı kanununa göre suçtur. Verdiğin tavsiyelere dikkat et. Arkadaşı haklıyken haksız duruma düşürme.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
birader sen o an asılacaktın iki tane artık geçmiş bitmiş yapacak bir şey yok.
okulun alemdarını tanıyosan ona söyleyeceksin artık. :D
yoksa bulaşma sakin sakin bitir okulunu.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Takip et evine kadar, babasına olayı güzelce anlat. Okulda böyle böyle oldu de, oğlunuz kabadayi gibi geziyor de. Eğer babası adam gibi adam ise oğluna gününü gösterir. Eğer adam değilse babası, oğlum bak git der sana :) şaka bir yana böyle insanlara ağzının payını vereceksin, tek başına bir hiçken, kalabalık olunca arasındaki insanlara güveniyorlar. İnsan gururuna yediremiyor ama sabret geçer belki sinirin :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Sabır erdemdir, olan olmuşsa daha geriye dönüp intikam araştırma derim bence..
Kavga her zaman son seçenek olsun hayatında.