6s vs s7

ertgrlymn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanan arkadaşlar daha önce hiç ios kullanmadım o yüzden 6s den cekiniyorum s7 tasarım olsun çok hoşuma gidiyor fakat çok dayanıksız görünüyor kullanıcıların bazıları problemli diyorlar birazda şans meselesi ama kafamı çok karıştırdılar

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
S7 çok daha güncel bir cihaz, fakat iPhone 6S'te boşlanacak bir cihaz değil... iOS derseniz 6S, Android derseniz S7. Yalnız S7'yi kamera ve ekran bakımından öneririm.

Son düzenleme:

Ar0505

Asistan
Reaksiyon puanı
35
s7 tercih et derim alacaksan

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 bir çok konuda bariz daha önde özellikle kamera ve ekran
6S o fiyata gerçek bir fiyat sömürü ürünü S7 al geç

gorkemmalp

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Bence de kesinlikle s7 daha iyidir yaklaşık bir senedir s7 edge kullanıyorum bir kaç kez düşürdüm herhangi bir çatlak ya da çizik meydana gelmedi(kılıf ve ekran koruması yok) bence abartıldığı kadar narin değil ama bu biraz şans meselesi ters bi yere düşer bir kerede kırılır hiç denk gelmez 30 kere düşer ve kırılmaz bu her telefon için geçerli. Ayrıca pek problemli bir telefon sayılmaz s7, dediğin gibi şans meselesi fakat çoğu açıdan 6s'ten üstün bir telefon.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
S7 ve G6 bana göre alınabilecek en iyi ikili. F/P bakımından.

ertgrlymn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence de kesinlikle s7 daha iyidir yaklaşık bir senedir s7 edge kullanıyorum bir kaç kez düşürdüm herhangi bir çatlak ya da çizik meydana gelmedi(kılıf ve ekran koruması yok) bence abartıldığı kadar narin değil ama bu biraz şans meselesi ters bi yere düşer bir kerede kırılır hiç denk gelmez 30 kere düşer ve kırılmaz bu her telefon için geçerli. Ayrıca pek problemli bir telefon sayılmaz s7, dediğin gibi şans meselesi fakat çoğu açıdan 6s'ten üstün bir telefon.
Sence s7 ve s7 edge arasında kavisli erkan hariç fark varmı yani sayısal verileri biliyorum ama kullanım açısından soruyorum fark varmı

gorkemmalp

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Arada pek fark yok ekran büyüklüğü ve kavisi, batarya kapasitesi hariç aynı ama benim düşüncem s7'nin tasarım açısından Samsungun diğer telefonlara biraz daha benzediği o yüzden karşıdan bakıldığında S7 olduğu Edge modeline göre daha zor anlaşılıyo. Onun dışında bi fark göremiyorum özellikleri aynı zaten. Ben büyük telefon tercih ettiğim ve ekran kavisi hoşuma gittiği için Edge olanı tercih etmiştim.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
S7 6S göre daha güncel ve daha güçlü bir cihaz ama ios istersen 6S rahatlıkla alabilirsin skıntı çıkarmaz.

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Daha iphone x lansmanda takılıyor Ios 11 geldiğinde iphone 7nin bile eskisine göre daha kötü çalıştığı söyleniyor ancak s7nin lansman cihazı uçuyor aradaki farklar

6s 3 senelik bir cihaz

Işlemci daha kötü

Suya toza dayanıklılığı yok

Kamera kesinlikle çöp s7 nin yanında(bizzat deneyimledim)

Pil konusu zaten ortada hem kapasitesi az hemde 3 saat şarj olmasını bekle s7 de ise hem hızlı hem kablosuz şarj olabiliyir hemde pil daha uzun dayanıyor

G6 yada bakabilirsin
--- Gönderi Güncellendi ---
S7 6S göre daha güncel ve daha güçlü bir cihaz ama ios istersen 6S rahatlıkla alabilirsin skıntı çıkarmaz.
Bence çıkartır bir sonraki ios güncellemesi şuan 5s e olduğu gibi son ve ölüm güncellemesi olacak

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Daha iphone x lansmanda takılıyor Ios 11 geldiğinde iphone 7nin bile eskisine göre daha kötü çalıştığı söyleniyor ancak s7nin lansman cihazı uçuyor aradaki farklar

6s 3 senelik bir cihaz

Işlemci daha kötü

Suya toza dayanıklılığı yok

Kamera kesinlikle çöp s7 nin yanında(bizzat deneyimledim)

Pil konusu zaten ortada hem kapasitesi az hemde 3 saat şarj olmasını bekle s7 de ise hem hızlı hem kablosuz şarj olabiliyir hemde pil daha uzun dayanıyor

G6 yada bakabilirsin
--- Gönderi Güncellendi ---

Bence çıkartır bir sonraki ios güncellemesi şuan 5s e olduğu gibi son ve ölüm güncellemesi olacak
Şahsen o kadar olmasını beklemiyorum daha 6 var sırada.

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Androidten ios a geçmek ilk günler zorlayacaktır.androidte neler yapıyosun önemli olan o ios ta yapamayabilirsin orda yaptıklarını çünkü tercih ederken bunu düşün ilk olarak.