Kullanan arkadaşlar daha önce hiç ios kullanmadım o yüzden 6s den cekiniyorum s7 tasarım olsun çok hoşuma gidiyor fakat çok dayanıksız görünüyor kullanıcıların bazıları problemli diyorlar birazda şans meselesi ama kafamı çok karıştırdılar
Sence s7 ve s7 edge arasında kavisli erkan hariç fark varmı yani sayısal verileri biliyorum ama kullanım açısından soruyorum fark varmıBence de kesinlikle s7 daha iyidir yaklaşık bir senedir s7 edge kullanıyorum bir kaç kez düşürdüm herhangi bir çatlak ya da çizik meydana gelmedi(kılıf ve ekran koruması yok) bence abartıldığı kadar narin değil ama bu biraz şans meselesi ters bi yere düşer bir kerede kırılır hiç denk gelmez 30 kere düşer ve kırılmaz bu her telefon için geçerli. Ayrıca pek problemli bir telefon sayılmaz s7, dediğin gibi şans meselesi fakat çoğu açıdan 6s'ten üstün bir telefon.
Bence çıkartır bir sonraki ios güncellemesi şuan 5s e olduğu gibi son ve ölüm güncellemesi olacakS7 6S göre daha güncel ve daha güçlü bir cihaz ama ios istersen 6S rahatlıkla alabilirsin skıntı çıkarmaz.
Şahsen o kadar olmasını beklemiyorum daha 6 var sırada.Daha iphone x lansmanda takılıyor Ios 11 geldiğinde iphone 7nin bile eskisine göre daha kötü çalıştığı söyleniyor ancak s7nin lansman cihazı uçuyor aradaki farklar
6s 3 senelik bir cihaz
Işlemci daha kötü
Suya toza dayanıklılığı yok
Kamera kesinlikle çöp s7 nin yanında(bizzat deneyimledim)
Pil konusu zaten ortada hem kapasitesi az hemde 3 saat şarj olmasını bekle s7 de ise hem hızlı hem kablosuz şarj olabiliyir hemde pil daha uzun dayanıyor
G6 yada bakabilirsin
--- Gönderi Güncellendi ---
Bence çıkartır bir sonraki ios güncellemesi şuan 5s e olduğu gibi son ve ölüm güncellemesi olacak