6S Plus Renk tercihi, Sizce?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MrJokes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Merhaba arkadaşlar 6s Plus alacağım kesinleşti 2 konuda size sorum olacak
1-16 gb yeterli mi?
2-Renk olarak siz ne tercih ederdiniz ? bu zamana kadar hep siyah kullandım , beyazın oyuncak gibi olduğunu söyleyenler var ne düşünüyorsunuz ?

Hatta Hakkı abiler bununla ilgili de bir video çekse baya güzel olur.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ben beyaz kullanıyorum. Ne oyuncağından bahsetiyorlar alt tarafı renk değişikliği var. Sonuçta işlevi önemli sen karar verdiysen istediğin rengi al takıntılığa gerek yok hüsnü kuruntu bunlar

YaseminAlci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle 16 gb alma sistemin kendi depolamasi sirf baya yer aliyor....
Ben dun aksam onsiparis verdim
6s plus 64gb silver grey.

Renk meselesine fazla takılma gözüne hangisi hoş geliyorsa... Ayrıca beyaz oyuncak gibi değil hatta bana göre en orji duran o renk. Çünkü arka kısmı acik gri class hava veriyor ve asla sıkmayacak bir renk. Sen onu diyenleri salla bahane boldur. :))
Simdiden hayirli olsun

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Bugün izmir mediamarktan ön siparişle 64GB Plus SpaceGrey aldım cevaplarınız için teşekkür ederim :) Kasko falan dediler ama pek kulak asmadım

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Benim açtığım konuya bir göz at hafıza konusunda. Renk olarak çok düşündüm en güzeli silver yani beyaz.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Benim açtığım konuya bir göz at hafıza konusunda. Renk olarak çok düşündüm en güzeli silver yani beyaz.
bu arada media markt tan almam garanti ve destek çerçevesinde appstore dan alınan ile aynı olur mu?

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Hiç bir sorun olmaz, tamamen Apple Türkiye garantili olarak almış oluyorsunuz.

alacaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Rose çok mu açık, erkeğe gidermi yani , ben gold beyaz ve uzay grileri hep kullandım diğer serilerde .. farklı bi renk istiyorum açıkçası .. ama rose çok bayansı geliyor ..