Durmuşkandemir
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,098
Yok hocam o resim temsili ama o yuvarlağın orta kısmı gibi bir leke oluştuO yuvarlağı sen yapmadın dimi şimdi sorun oysa kesinlikle servise götür
garanti bitmene bir ay kala götürmeyi düşünüyorum belki satarım bilmiyorum bakalım hayırlısıİlerleyebilir. Bence servise tekrar gönder.
Yok hocam o resim temsili ama o yuvarlağın orta kısmı gibi bir leke oluştu
garanti bitmene bir ay kala götürmeyi düşünüyorum belki satarım bilmiyorum bakalım hayırlısı
Olu pixel ilerliyebilir takilmis pixelde olabilir eger sigara içiyorsan sigara dumanida ekranla temasa geçiyorsa 1 nedende bu olabilirEkli dosyayı görüntüle 31361 Bıktım bu Apple'ının özellikle 6s sıkıntıların dan arkadaşlar resim temsili ama aynı bu şekilde bir ölü piksel var telefon da servise vermekten artık ben utanır oldum bu sorun sizce ilerler mi ileri de bir sıkıntı yapar mı başına gelen arkadaşlar varmı.
Note 8 is comingYok hocam o resim temsili ama o yuvarlağın orta kısmı gibi bir leke oluştu
garanti bitmene bir ay kala götürmeyi düşünüyorum belki satarım bilmiyorum bakalım hayırlısı
Hayatım boyunca hiç sigara kullanmadımOlu pixel ilerliyebilir takilmis pixelde olabilir eger sigara içiyorsan sigara dumanida ekranla temasa geçiyorsa 1 nedende bu olabilir
yes kardeşNote 8 is coming
Pişmiş tavuğun başına gelmedi 6s in başına gelen
Vallahi Furkan kardeş bende anlamadım ilk kez başıma geldi bir anlam veremedim çok sağol
işin tuhaf kısmı da en iyi kılıfı kullanan en iyi korumaya çalışan biriyim daha bir kere elimden düşürmedimPişmiş tavuğun başına gelmedi 6s in başına gelen
İşte buna Apple kalitesi deniliyorişin tuhaf kısmı da en iyi kılıfı kullanan en iyi korumaya çalışan biriyim daha bir kere elimden düşürmedim
Aynen kardeşim beni Apple'dan soğutan model olduİşte buna Apple kalitesi deniliyor![]()
G5 foreverAynen kardeşim beni Apple'dan soğutan model oldu
LG forever (kroniksiz lütfen)G5 forever![]()
![]()
Ama bana forever![]()