6s kişilerin senkronizasyonu...

kemalkokal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Daha önce Iphone 4 kullanıyordum. Herhalde IOS versiyonunun eskiliğinden kaynaklanıyor diye o zaman pek önemsemedim.

Ama şimdi Iphone 6s kullanıyorum. Kişileri Icloud ile eşleştirdim. Ama Icloud.com'dan girip baktığımda kişiler tam değil. Nerdeyse 100 kişi eksik.

Senkronizasyonun mantığına ters değil mi? Ya da ayarlardan bir şeyi yanlış mı yapıyorum acaba?

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Icould da aynı sorunu bende yaşadım kaç kere bazende numaralar geliyor isimler yok. Tekrar baştan yedekle yapmayı deneyin birdaha.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
İcloudda sorun var. Kişileri iclouda atmıyor bir kısmını bırakıyor

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Aynı sorunu ben de yaşadım. iCloud rehberi baştan silip tekrar tekrar denedim. Çoğunu ekleyebildim sonunda.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
İcloud yedekleme gereksiz bence gmail ile kisileri yedekleyin ben hic bir sorun yasamadim kaydettigin kisiyi direk yedekliyor

kemalkokal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar problemi çözdüm... Aynı cihaz üzerinde iki farklı servis üzerinde senkronizasyon varsa oluyormuş bu...Çözüm olarak gmail senkronizasyonunu kapattım. Bilgisayardan Gmail hesabıma girip oradaki kişileri Export VCF/Import VCF yöntemi ile Icloud hesabıma import ettim. Gmail senkronizasyonunu da kapattım...