Darktaki 500 watt poweri bu sisteme önermem. Anakartı da ,bütçe gereği düşük tutacaksanız bunu alın.VRM leri daha ileri ve soğutmalı.
![]()
Asrock B450M-HDV 3200mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC Toplamawww.sinerji.gen.tr
Değerli dost zaten aynı ram bellekden 2 adet aldım orda yazıyor yani 16 yaptım.Aerocool kasadaki power daha iyi. hıghpowerin gerçek 500 watt bi poweri. Bu sistemi besler. Fakat zaman içinde powerin eskimesi ile zorlanmalar başlar. overclockda kesinlikle yapmayınız.
Ramin 8 gb yetmeyecek güncel oyunlarda. Takılmalar ,vs canını sıkacaktır. Yerinde olsam ,SSD yi 240 yapıp,çok az bi ilave ile ,almışken 2X8 gb yapardım.
72hertz aldırırız monitör destekliyor özellikle rx590 da var zaten ve bütçe 6100 son bu fiyata bundan üstün sistem daha kurabilceğimi zannetmiyorum ssd uzun ömürlü diğerleride aynı şekil monitörden azıcık kıstım 100 değil 700 e kadar olanlardan bunu seçtim seçtiğim monitör zaten çok beğenilen oyunlardada performansı iyi olan monitör değerli dost.Şahsen ilk etapta o kadar yüksek SSD ve HDD almak yerine özellikle monitörü ve anakartı geliştirseniz daha iyi olur. Bu iki bileşen kolay değişen parçalar değil ama depolama birimi eklemek en kolay iş.
Değerli dost resimdekinin aynısı ama anakartın Asrock B450M-HDV 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 mATX Anakart değişmiş hali artık tamamdır sistem diye düşünüyorum nedir düşünceniz ve bu sistemle birdaki seneye bile çıkan oyunları 1080P Ultra-hiqh oynatır diye düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 67675
bu sefer olduğunu düşünüyorum Değerli dost
Ultra iyi fps verir değil mi değerli KardeşimTamamdır,hadi hayırlısı o zaman.