600-700 Tl Civarında

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Uzatmadan konuya gireceğim. Vaktim olmadığı için sizlere danışmak istiyorum. Eniştemin doğum gününe ablam telefon alacak. Bütçe 600-700 gibi. Ben HTC öneriyorum. Sizden de fikirlerinizi bekliyorum.
Dayanıklılık, internette gezerken sorun yaşamamak, ekranın büyük veya ideal boyda olması, android işletim sistemli olması, kamera ve ses kalitesinin iyi olması.

Şimdiden teşekkürler.

ali1792

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam su an piyasasini net olarak bilmemekle beraber yurt disi xperia l modelinin o fiyatlara alinabilir oldugunu dusunuyorum iyi bir telefon izlenimi birakti bende xperia l bu model arastirmaya deger bir cihaz

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Hocam su an piyasasini net olarak bilmemekle beraber yurt disi xperia l modelinin o fiyatlara alinabilir oldugunu dusunuyorum iyi bir telefon izlenimi birakti bende xperia l bu model arastirmaya deger bir cihaz

Yorum için teşekkürler.

Yorumlar fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
General Mobile Discovery bulabilirsen kesinlikle onu al 600 TL ye ondan iyisi yok.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
General Mobile Discovery bulabilirsen kesinlikle onu al 600 TL ye ondan iyisi yok.

Bulamam :) Daha yeni baktım yok :) Olsa bile almazlar general mobile. Eski telefonu ondandı. :) Discovery değil yanlış yönlendirmiyeyim.

Arkadaşlar teknoloji mağzalarında Samsung galaxy s3 mini öneriyorlar. Ben Htc desire x diyorum ???

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bosver desire lg l7 galaxy s3 mini ve gm discovery arasinda secim yap ama ben olsam gm discovery alırdım

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bulamam :) Daha yeni baktım yok :) Olsa bile almazlar general mobile. Eski telefonu ondandı. :) Discovery değil yanlış yönlendirmiyeyim.

Arkadaşlar teknoloji mağzalarında Samsung galaxy s3 mini öneriyorlar. Ben Htc desire x diyorum ???

Biraz beklerim dersen yaklaşık 1 ay içinde çoğu sitede stoklar girilmiş olacak birde burdan bulunduğun şehirdeki bayilere bak derim belki bulabilirsin :http://www.telpa.com/GeneralMobile/Cep-Telefonu/Discovery sol aşağıda.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
HTC Sensation XL, Sony Xperia P, LG P760 Optimus L9. Bunlara bi bak bence. :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar sağolun. Sizede rahatsızlık verdim kusura bakmayın. Önerdiğiniz telefonları ablama ilettim. Büyük ihtimal galaxy s3 mini alacak. Sağolun

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Uzatmadan konuya gireceğim. Vaktim olmadığı için sizlere danışmak istiyorum. Eniştemin doğum gününe ablam telefon alacak. Bütçe 600-700 gibi. Ben HTC öneriyorum. Sizden de fikirlerinizi bekliyorum.
Dayanıklılık, internette gezerken sorun yaşamamak, ekranın büyük veya ideal boyda olması, android işletim sistemli olması, kamera ve ses kalitesinin iyi olması.

Şimdiden teşekkürler.
Eğer hala almamışsan ben de senin gibi HTC öneririm. İstediklerinin tümünü karşılar. Yalnız Android giriş seviyesi için iyi değil, WP öneririm. Lumia 520 bütçenize uyacaktır.