- Reaksiyon puanı
- 630
Troy'dan forumu satın alıp pesiyi uçuracağım nihahahaaa.

Troy'dan forumu satın alıp pesiyi uçuracağım nihahahaaa.![]()
Troy'dan forumu satın alıp pesiyi uçuracağım nihahahaaa.![]()
Eee hatırladığım kadarıynanBende almadım
1 yıl olmuş bana yine de iyidir
![]()
5 YılSayılı gün çabuk geçer
Bunu sunmak istedim
![]()
SDN kurulduğundan beri hiç ceza almadım. Beni örnek alın arkadaşlar :w00t:
pesimist usta ben bi ara senin banlandığını hatırlıyorum sankii![]()
O zamanlar forum geliştiricimizle bi muhabbet içine girmiştiniz banlarsın banlayamazsın diyebanlamıştı o da hahah
bunu gören tek masum Sdn li benim heralde
![]()
Karıştırıyorsun, o arkadaş @spybot![]()
pesimist usta ben bi ara senin banlandığını hatırlıyorum sankii![]()
O zamanlar forum geliştiricimizle bi muhabbet içine girmiştiniz banlarsın banlayamazsın diyebanlamıştı o da hahah
bunu gören tek masum Sdn li benim heralde
![]()
Yok Ömer İso doğru hatırlıyor, noneless..??(çıkaramadım şimdi) isimli bir kırmızı vardı Canerle banlarsın banlayamazsın muhabbetine girmişti, oda Pesinin sadece rütbesine banned gibi bir şey yazmıştı yanlış hatırlamıyorsamKarıştırıyorsun, o arkadaş @spybot![]()
Yok Ömer İso doğru hatırlıyor, noneless..??(çıkaramadım şimdi) isimli bir kırmızı vardı Canerle banlarsın banlayamazsın muhabbetine girmişti, oda Pesinin sadece rütbesine banned gibi bir şey yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam![]()
Adam haklı Pesihahah evet tam da Naim abinin anlattığı gibiydi olayben gördüm yani o kadar temiz bi sicilin yok usta bi kere yazıldı oraya banned yazısı kurtulamazsın bu fişlemeden hahah
![]()
Yok Ömer İso doğru hatırlıyor, noneless..??(çıkaramadım şimdi) isimli bir kırmızı vardı
hahah evet tam da Naim abinin anlattığı gibiydi olayben gördüm yani o kadar temiz bi sicilin yok usta bi kere yazıldı oraya banned yazısı kurtulamazsın bu fişlemeden hahah
![]()
Sonunda madalyamı da aldım![]()