• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

6 Yıldır Ceza Almadım

Troy'dan forumu satın alıp pesiyi uçuracağım nihahahaaa.:D:D

Ceza bizim göbek adımız oldu.
Şaka bir yana epeydir bende rahat duruyorum yav.

ben de almadım ya, sanırım eli kulağındadır!
her an gelebililr...
bi nazar boncuğu asılabilir ya, hayırlısı diyelim.

arkadaşlar bazen yöneticilerden çok ceza veriyorlar diye şikayet ediyorlar...
halbuki ben daha evvel sanırım hakettiğim halde hoşgörü gösterdiler.
yönetici ben olsaydım, sanırım cezalandırabilirdim.

bu yoksa biraz yağcılık mı oldu acep! :)
yoh valla, ciddiyem... :))))

16511.jpg
[/URL][/IMG]

Eee hatırladığım kadarıynan :D Bende almadım :D 1 yıl olmuş bana yine de iyidir :D

5 Yıl :D Sayılı gün çabuk geçer :D

:)

Bunu sunmak istedim :D

sdnodultoreni.png

Kayıt tarihime göre 4 Yıldır bende ceza almadım sanırım :D görebildiğim yok göremediğim varsa bilemiyorum :D

bende bende :) tabi göründüğüm gibi ben yazıcı değilim okuyucuyum :)

uslu duruyorsun demekki aferini kaptın benden
hadi iyisin
12. yılda yıldızlı aferin vericem :)

pesimist usta ben bi ara senin banlandığını hatırlıyorum sankii :D

O zamanlar forum geliştiricimizle bi muhabbet içine girmiştiniz banlarsın banlayamazsın diye :D banlamıştı o da hahah :D bunu gören tek masum Sdn li benim heralde :D

O zamanlar forum geliştiricimizle bi muhabbet içine girmiştiniz banlarsın banlayamazsın diye :D banlamıştı o da hahah :D bunu gören tek masum Sdn li benim heralde :D

Karıştırıyorsun, o arkadaş [MENTION=47620]spybot[/MENTION] :D

Karıştırıyorsun, o arkadaş @spybot :D
Yok Ömer İso doğru hatırlıyor, noneless..??(çıkaramadım şimdi) isimli bir kırmızı vardı Canerle banlarsın banlayamazsın muhabbetine girmişti, oda Pesinin sadece rütbesine banned gibi bir şey yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam:D

Yok Ömer İso doğru hatırlıyor, noneless..??(çıkaramadım şimdi) isimli bir kırmızı vardı Canerle banlarsın banlayamazsın muhabbetine girmişti, oda Pesinin sadece rütbesine banned gibi bir şey yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam:D

hahah evet tam da Naim abinin anlattığı gibiydi olay :D ben gördüm yani o kadar temiz bi sicilin yok usta bi kere yazıldı oraya banned yazısı kurtulamazsın bu fişlemeden hahah :D

[MENTION=2]Troy[/MENTION] iki dakikalık yetkilerini bana versene iki dakika fazla deeelllll :P

hahah evet tam da Naim abinin anlattığı gibiydi olay :D ben gördüm yani o kadar temiz bi sicilin yok usta bi kere yazıldı oraya banned yazısı kurtulamazsın bu fişlemeden hahah :D

Banlayamadı sadece geyik olsun diye banned yazdı o kadar. :D

Bu arada kendisi neden şu an aramızda değil fikrin var mı Rom. ? :devil: