6 sınıf zor mu

berat y****

Asistan
Reaksiyon puanı
59
arkadaşlar bu sınıf 6 ya geçecem türkçe ortalama ama matım kötüydü sözlülerden kurtardım 6 sınıf mat ve diğer sersler zor mu

berat y****

Asistan
Reaksiyon puanı
59
abi benim 5 de mat çok kötüydü çalışmama ramen 6 da da öyle olurmu diye korkuyorum
Neden Zor Olsun Sen Çalıştıktan Sonra Her Şey Kolay Olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

sınav zamanı 4 saat çalışıp 64 73 alıyosam sıkıntı vardır

Daemøn

Asistan
Reaksiyon puanı
203
abi benim 5 de mat çok kötüydü çalışmama ramen 6 da da öyle olurmu diye korkuyorum
Bak Dediğim Gibi Çok Çalışmalısın

sınav zamanı 4 saat çalışıp 64 73 alıyosam sıkıntı vardır
Mesela 1 Konuya Çalışıyorsun O Konuyu Dersteyken İyi Dinlemelisin Eve Gelince Tekrar Yapmalısın Anlamadıysan Bir Daha Bir Daha Anlıyana Kadar Düzgün Tekrar Ederek Okumalısın Ki Hafızana Yerleşsin

berat y****

Asistan
Reaksiyon puanı
59
kimse cevap vermiyo

6 da bayağı çalışcam

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Sınav zamanı 4 saat çalışırsan yetmez elbette. Çalışmanı sadece sınav zamanı yerine tüm döneme yaymalısın. Derslerini eve geldiğin zaman günlük, haftanın sonunda da 5 gün boyunca işlediğiniz dersler için genel tekrar yapmalısın. Zayıf olduğun derslere ekstra çalışman lazım. Maalesef eğitim sistemimiz çok kötü. Çalışmaktan başka çare yok.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
arkadaşlar bu sınıf 6 ya geçecem türkçe ortalama ama matım kötüydü sözlülerden kurtardım 6 sınıf mat ve diğer sersler zor mu
Burada senin büyüklerin daha çok var, 6 sınıf çoktan unutuldu bir çoğumuzda :D

Sen küçük bir kardeşimiz olarak azimle derslerine odaklanmalısın ve büyüklerine küçüklerine sevgi saygıda, hitapta çekinmeden doğru bir biçimde yazmalısın. Matematik çok sevilen, kıymetli bir derstir ama onu sevmeli ve yeterli ilgiyi göstermelisin.

patates2006

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
39
Kankam 5 ten daha kolay
sen kafana takma. Lakin 6 da öğreneceğin şeyler 8 de lazım oluyor aman diyeyim dersi derste dinle dikkate al okulu.

Reaksiyon puanı
5,164
Her gün düzenli 2saat ile tüm sınavlardan 95 üzeri alırsın tecrübeyle sabit.

Windows Server 7

6801.winmain_win7m3
Reaksiyon puanı
559
6.sınıf, 5.sınıflara ve ilkokullulara göre zor, 7.sınıflara, 8.sınıflara ve liselilere kolay gelir. Kesin bir şey söylememek gerek. Zor dediğimiz dersler kolay veya kolay dediğimiz dersler zor olabilir. "Ben biliyorum zaten ya, çalışmasam da yaparım, çalışmama gerek yok, zaten şu dersten 100 almam garanti" gibi şeyler söylememeliyiz. Ama bunun tam tersi, "Ben çalışsam da yapamayacağım, çok zor, hiçbir şekilde olmayacak" gibi şeyler de söylememek olsa gerek. Orta yolu bulmalıyız. Ama şu kesin ki "çalışmak gerekli."

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Sen her gün düzenli ve öz çalışırsan korkmana gerek kalmaz.