berat y****
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 59
arkadaşlar bu sınıf 6 ya geçecem türkçe ortalama ama matım kötüydü sözlülerden kurtardım 6 sınıf mat ve diğer sersler zor mu
Neden Zor Olsun Sen Çalıştıktan Sonra Her Şey Kolay Olur
Bak Dediğim Gibi Çok Çalışmalısınabi benim 5 de mat çok kötüydü çalışmama ramen 6 da da öyle olurmu diye korkuyorum
Mesela 1 Konuya Çalışıyorsun O Konuyu Dersteyken İyi Dinlemelisin Eve Gelince Tekrar Yapmalısın Anlamadıysan Bir Daha Bir Daha Anlıyana Kadar Düzgün Tekrar Ederek Okumalısın Ki Hafızana Yerleşsinabi benim 5 de mat çok kötüydü çalışmama ramen 6 da da öyle olurmu diye korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
sınav zamanı 4 saat çalışıp 64 73 alıyosam sıkıntı vardır
İyi edersin ufaklık, çalışmaktan başka çaren yok.6 da bayağı çalışcam
Burada senin büyüklerin daha çok var, 6 sınıf çoktan unutuldu bir çoğumuzdaarkadaşlar bu sınıf 6 ya geçecem türkçe ortalama ama matım kötüydü sözlülerden kurtardım 6 sınıf mat ve diğer sersler zor mu
Bunu sorman bile hata dostum. Çalışan insana her şey kolay.arkadaşlar bu sınıf 6 ya geçecem türkçe ortalama ama matım kötüydü sözlülerden kurtardım 6 sınıf mat ve diğer sersler zor mu
sen kafana takma. Lakin 6 da öğreneceğin şeyler 8 de lazım oluyor aman diyeyim dersi derste dinle dikkate al okulu.arkadaşlar bu sınıf 6 ya geçecem türkçe ortalama ama matım kötüydü sözlülerden kurtardım 6 sınıf mat ve diğer sersler zor mu