6 Plus acil yardım soda döküldü

xx_bey_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi geceler arkadaslar az önce 6 plus telefonuma soda döküldü biraz cok değil ahize kısmına üst tarafına içine girmişmidir acaba sildim ama iyice prince yatırdım hemen kapattım telefonu bi sorun olurmu baska yapmam gereken bişey varmı ? ve princ oksitlenme filan bırakırmı apple store anlarmı ?
dökülen soda miktarı yarısı bile değil

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Aynı şey su dökülmüştü benimkini şarja taktım iki kez hard reset attım köşede beklettim hiç dokunmadım sonra kendiliğinden ahize düzeldi.App store'a ne yapsan kullanıcı hatası der.

xx_bey_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben daha öncede su döktüm biraz sim kart yerinde su döküldüğünde kırmızı olan birşe var içinde o kırmızı olmamıstı apstore gönderdim ekran değiştirdi ücretsiz... kuruduktan sonra kullanıcı hatası demiyorlar.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Prince ne kadar yatırdın? Etkili olması için ağzı kapalı poşette en az iki gün durması lazım. Kapalı olarak

xx_bey_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana önemli olan şu an dogru yoldamıyım prince yatırdım 1 paket işte telefon görünmücek şekilde içinde duruyo

Robinson Crusoe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
iPhoneların sim kart giren yerin içinde kırmızı etiket var renk değiştirince su girmiş sayıyor Apple servisi. Etiket rengini değiştirmediyse sorun yok.

xx_bey_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o anlık değişirmi kardeşim şimdi hemen bakayım mı yarın gündüzmü bakayım biliyorum o kırmızı cizgiyi.prince yatırdım 2 tane poşet e sardım hava almıyo agzı baglı duruyo

Reaksiyon puanı
16,128
pirinç yerine kristal kedi kumu kullanın hem nimet ziyan olmaz hemde bu kedi kumu bu işe daha uygun.
PetShop_4577436.jpg

Piccolo Silica Kedi Kumu 3.3 Lt Fiyatı - Taksit Seçenekleri

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
iyi geceler arkadaslar az önce 6 plus telefonuma soda döküldü biraz cok değil ahize kısmına üst tarafına içine girmişmidir acaba sildim ama iyice prince yatırdım hemen kapattım telefonu bi sorun olurmu baska yapmam gereken bişey varmı ? ve princ oksitlenme filan bırakırmı apple store anlarmı ?
dökülen soda miktarı yarısı bile değil
pirince yatırdı ters yatır ahize pirincin üstüne gelsin çıkar içindeki su 2 gün beklet elleme o arada sonra bak sanmıyorum sadece ahizeye gelsiyse ama yinede 2 gün dursun....