6 Kişiye rootwArez davetiyesi " ÇEKİLİŞ SONUÇLARI "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

varez006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hem İllegal içerik hemde Reklam konu kilit.

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım Şimdi Burda Verdiğin Davetiye İle Üye Olsalar Ne Olacak Errorlog Zaten Böyle Üye Olanların Üyeliğini İptal Ediyor O Site Az Öz Güzel Nerde Çokluk Orda .....luk Yani Çok Şükürki Daha İlk Açıldığında Üye Olan Şanslı Kullanıcılarından Biriyim Davetiye Hakkımda Var Ama Kullanmayı Hiç Düşünmüyorum Maalesef

varez006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım Şimdi Burda Verdiğin Davetiye İle Üye Olsalar Ne Olacak Errorlog Zaten Böyle Üye Olanların Üyeliğini İptal Ediyor O Site Az Öz Güzel Nerde Çokluk Orda .....luk Yani Çok Şükürki Daha İlk Açıldığında Üye Olan Şanslı Kullanıcılarından Biriyim Davetiye Hakkımda Var Ama Kullanmayı Hiç Düşünmüyorum Maalesef

Yanlış düşünüyorsun hocam.

Bed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
kralxs arkadaş haklı. Bu şekilde üye olan tüm kullanıcıların hesabı banlanıyor.

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yazdıklarımın Bir Kısmımı Yoksa Tamamımı Yanlış ?
Bu Şekilde Üye Olanların Banlanacağını Bizzat Site Yetkilisi Sahibi İfade Etmişti Yani Benim Görüşüm Değil Sadece Okuduğumu Yazdım Ben
Ayrıca Ne Gibi Bir Algoritma Kullandıklarını Bilmiyorum Bilememde Görüşümü Dile Getirdim Sadece

varez006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazdıklarımın Bir Kısmımı Yoksa Tamamımı Yanlış ?
Bu Şekilde Üye Olanların Banlanacağını Bizzat Site Yetkilisi Sahibi İfade Etmişti Yani Benim Görüşüm Değil Sadece Okuduğumu Yazdım Ben
Ayrıca Ne Gibi Bir Algoritma Kullandıklarını Bilmiyorum Bilememde Görüşümü Dile Getirdim Sadece

Yani şunu söylemek istiyorum,
ben kişilere davetiye yollarken site yöneticilerine ben xx hesaptan davetiye hediye ediyorum demiyorum.

Bilinmeyen üyeliklerden, davetiye dağıtımı yapıldığını bilinmeyen üyeliklerden normal arkadaşıma atarmış gibi
davetiye atıyorum. Bu durumda site yöneticisi üye olan kişinin bu şekilde üye olduğunu anlayamaz ki?

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O Zaman Düz Mantıkla Gidersek Multi Üyelik Sahibisiniz Ki 6 Davetiye Atabiliyorsunuz Her Üyenin 3 Davetiye Hakkı Olduğunu Biliyoruz Çünkü
Yine Düz Mantıktan Gidersek Örnek Vererek A Sitesine Üye Oldunuz Diyelim İp Adresiniz Veritabanına İşleniyor Ve Yönetici Tarafından İzlenebiliyorsunuz
Hatta Bilgisayarınızda Cookieslerinin Barınmasına İzin Veriyorsunuz Ama Üye Olan Kişilerin Kimin Davetiyesi İle Üye Olduğunu Ordaki Yönetici Bilmeyecek Bilemeyecek
Sanmam Böyle Bir Düzen Ve İşleyiş Mantığı Olsun Sdn'de Bile Benden Çok Daha İyi Bilen Kişiler Bunun Mümkün Olmadığını Söyleyebilir Sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...