6 aylık bebeğini ısırarak, biberonla vurarak öldürdü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bağcılar’da, Ahmet K. isimli şahıs, sürekli ağladığı gerekçesiyle kafasına biberonla vurduğu 6 aylık kızı Sudenaz'ı öldürdü.

IHA_20110112_117827.jpg

Baba Ahmet K.’nın 2 ay önce de kızınıi darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alındığı öğrenildi. Olay, Çınar Mahallesi 6/5 A Sokak’ta dün akşam meydana geldi. İddiaya göre; Ahmet K. isimli şahıs, sürekli ağladığı gerekçesiyle 6 aylık bebekleri Sudenaz’ın kafasına biberonla vurdu. Daha sonra bebeği beşiğe koydu.

Uyandıktan sonra Sudenaz’ı ölmüş olarak yatakta gören anne Hatiçe K., durumu polise bildirdi. Baba Ahmet K., yakalanarak gözaltına alındı. Sinir krizi geçiren ve hastanede tedavi gören anne Hatice K. ise Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek ifade verdi. Bu arada, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan baba Ahmet K.’nın pişman olduğunu söylediği belirtildi.

Ahmet K.’nın, “Annesi uyuduktan sonra ağlamaya başladı. Belki altını ıslatmıştır diye değiştirdim. Yine ağlamayı sürdürdü. Biberonla mamasını verdim yine susturamadım. Sinirlenerek biberon şişesiyle kafasına 3-4 defa vurdum. Bacaklarından ısırdım, daha sonra yatağa koydum.' dediği öğrenildi.

Öte yandan, ailenin yaklaşık 2 ay önce Sudenaz’ı doktora götürdüğü, darp izlerini gören doktorun haber vermesi üzerine baba Ahmet K.’nın gözaltına alındığı, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldığı belirtildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

İHA

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Hayvan bile denemeyecek yaratık.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ş...fsiz Köpek Sende bunun Kafasına Vura Vura Öldüreceksin

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hayvanlar bile bu şekilde davranmıyor, bu varlık insan olamaz hayvanda olmadığına göre nasıl bir yaratık?

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
bunun gibileri ibret için vahşi havanların önüne atıp parçalatacaksın. cani yaratık:angry:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
İdam şart böyle adamlara.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Adamın kendine hayırı yok bide evlenmiş piskopat herif...

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Haberlerde izlemiştim. Birde soğuk kanlılıkla anlatmış. Yalnız kafamda şu soru var. Çocuk onca ağlarken annesi nasıl uyuyor ? Yani az biraz bağırma olmaması lazım. Bu işte başka bir iş var ama anlamadım.

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
TV de hertürlü sadistliğin şiddetin güzel bir şey gibi sunulduğu diziler kol gezerken başka ne beklenirki, bunlar daha iyi günlerimiz....

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Allah belanı versin adi herif. ne istedin masumdan...