6-0 skoru tekrarlanacak

bcanesen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Spor camiası şokta.UEFA yetkilileri 6-0′lık tarihi maçın tekrar edilmesine karar verdi.Sabah saatlerinde Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hadi Türkmen’in yaptığı basın açıklamasına göre 6 Kasım 2002 günü Kadıköy Şükrü Saraçoğlu stadında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçında kalesinde 6 gol gören ve Fifa’ya başvuran Kolombiyalı file bekçisi Mondragon’un şikayeti sonuç getirmiştir.Bu sonuca göre müsabakada gol atan Fenerbahçeli futbolcular Tuncay Şanlı,Ariel Ortega,Ceyhun Eriş ve Ümit Özat,Mondragon’a 10′ar bin € manevi tazminat ödeyecek.2 gol atan Serhat Akın ise bu paranın 2 katını ödemek zorunda.Ayrıca maçın tekrar oynanmasına karar veren Fifa yetkilileri maçın aynı kadrolarla oynanması için çözüm yolu arıyor.Maç tarihi yakın zamanda TFF tarafından bildirilecek.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Altına tane atılırmı beeeee, ohaaa fener bahçeeeeee :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
İğrenç espiri desem değil.Mantık zaten yok..

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Avrupa insan hakları mahkemesine (AİHM) başvursunlar.:lol:

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ne garip bir takımsınız Ey fenerbahçe ve onun başarıya aç taraftarları...

Beşiktaş'tan 3 yediğiniz gün bile susmuyor, sıkılmıyorsunuz, 6-0'ı ısıtıp ısıtp tekrar avunuyorsunuz. Acınır sizin gibilere.. Yazık, gariplerim benim. Koskoca kulübün anlatacak edecek başka hiç bir başarısı yokkkkkkkk!!!

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Beşiktaş'lılar neden alınıyor ki. Onlara kimse birşey demedi. Beşiktaş - Manchester United maçında başarılar... :clap:

Reaksiyon puanı
2,148
bende beşiktaşlıyım, yeri gelince bende dalga geçerim fenerden 6 yedikleri için. Ama bu yazının espri değeri yok ben göremedim yani

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Fenerbahçe'de işler iyi gitmeyince ısıtılıp ısıtılıp avunulur...

Konu başlığı ve yazı içeriği içinde bulunduğunuz acının çok fazla olduğuna örnek...Üzüldüm gerçekten sizin adınıza...

Bir şey acıtmış sizi kendinize itiraf edemediğiniz...

7 Yıl 19 gün geçmiş...
2576 gün...
222.566.400 saniye
3.709.440 dakika
61.824 saat
368 hafta...

O sezonu bir hatırlayalım...

14 Eylül 2002 Malatyaspor 2-0 Fenerbahçe
7 Aralık 2002 Diyarbakırspor 3-0 Fenerbahçe
8 Mart 2003 Galatasaray 2-0 Fenerbahçe
22 Mart 2003 Fenerbahçe 0-1 Altay
6 Nisan 2003 Adanaspor AŞ 3-1 Fenerbahçe
20 Nisan 2003 Beşiktaş 2-0 Fenerbahçe
3 Mayıs 2003 Bursaspor 2-1 Fenerbahçe
17 Mayıs 2003 İstanbulspor AŞ 2-0 Fenerbahçe

Beşiktaş o sene 85 puanla şampiyon oldu, Galatasaray 77 puanla ikinci, Fenerbahçe ise 51 puanla 6.
İnter totoya...

Ben sizin adınıza inanın üzülüyorum başka bir başarı yok Avrupa insan hakları mahkemesine gidip 100 yıllık tarihinizde yaşadığınız mağduriyet için teselli isteyeceğim...

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
komik yazı işte..komik gelmiyorsa kapatın pencereyi çıkın..yaralar sızlamasın..
fener de 2 haftada 6 landı ama 6-1 oldu..olduramadı

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Ne garip bir takımsınız Ey fenerbahçe ve onun başarıya aç taraftarları...

Beşiktaş'tan 3 yediğiniz gün bile susmuyor, sıkılmıyorsunuz, 6-0'ı ısıtıp ısıtp tekrar avunuyorsunuz. Acınır sizin gibilere.. Yazık, gariplerim benim. Koskoca kulübün anlatacak edecek başka hiç bir başarısı yokkkkkkkk!!!
:D bu altı sıfır'ı bilmemde sizin şu uefa kupanız yokmu her zaman dillendirirsiniz siz...

enbeyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Spor camiası şokta.UEFA yetkilileri 6-0′lık tarihi maçın tekrar edilmesine karar verdi.Sabah saatlerinde Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hadi Türkmen’in yaptığı basın açıklamasına göre 6 Kasım 2002 günü Kadıköy Şükrü Saraçoğlu stadında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçında kalesinde 6 gol gören ve Fifa’ya başvuran Kolombiyalı file bekçisi Mondragon’un şikayeti sonuç getirmiştir.Bu sonuca göre müsabakada gol atan Fenerbahçeli futbolcular Tuncay Şanlı,Ariel Ortega,Ceyhun Eriş ve Ümit Özat,Mondragon’a 10′ar bin € manevi tazminat ödeyecek.2 gol atan Serhat Akın ise bu paranın 2 katını ödemek zorunda.Ayrıca maçın tekrar oynanmasına karar veren Fifa yetkilileri maçın aynı kadrolarla oynanması için çözüm yolu arıyor.Maç tarihi yakın zamanda TFF tarafından bildirilecek.

vah vah.. acıdım sana. zoruna mı gitti kasımpaşa yenilgisi.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Fener'in Anlaşılan Başka Bi Başarısı Yok Sadece Bu 6-0 ı Öne Sürebiliyor

nsegemen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasımpaşalısın eli maşalısın ama lidere de 3 tane atılırmı oha be paşam :D:D

Paşanın tokatı ağır oldu ama bunların yüzü kızarmaski çünki...? (siz bilirsiniz):D

Not: bu sezon geçen hafta beşiktaş feneri üçledi. Aynı şekilde gs de bjk yi üçlemişti.
Gelelim bu güne kpaşa feneri 3.1 yendi. Aynı şeklde önceden de k.paşayı gs 3.1 yenmişti. Fenerliler diyecek yine tesadüf, bizde diyeceğiz SÖKE SÖKE...

nikoteen

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Hazır 2 haftada 6 puan kaybetmişken sarılın buna..
Bir süre örtersiniz acıncak halinizi..
Fenerbahce daha cok mac kaybedicek ve ezicelecek bu sezon görürsünüz..
Keske elinizde baska bir malzeme daha olsada onuda ısıtır koyardınız..
Bu sezon cok ihtiyacnız olucak..