5K Tablet Önerisi

¹SESİZLİK

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Arkadaşlar tablet almayı düşünüyorum. En fazla 5K bütçem var. Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim ?

¹SESİZLİK

Asistan
Reaksiyon puanı
85

ReznooW

Asistan
Reaksiyon puanı
366
https://www.hepsiburada.com/apple-i...t-myml2tu-a-p-HBV00000XAMIJ?magaza=mobilePlus ipad öneririm ben sim kartlı nadir tabletlerden
Mesaj otomatik birleştirildi:

sim kartlı tabletler telefon kategorisine giriyor ve vergisi oldugu için üreticiler çok tercih etmiyor o yüzden pek android sim kartlı tablet yok diye biliyorum olsada üst seviye sim kartlı tablet bulamadım ben ipad hariç

ReznooW

Asistan
Reaksiyon puanı
366
32 inanın yetmez min 64 olmalı

ios mu android mi demişsiniz şöyle diyim annen mi baban mı cevap veremiceksniz muhtemelen oda aynı soru kimine göre android daha kullanışlı kimine göre apple bunun net bir cevabı yok

¹SESİZLİK

Asistan
Reaksiyon puanı
85

ios mu android mi demişsiniz şöyle diyim annen mi baban mı cevap veremiceksniz muhtemelen oda aynı soru kimine göre android daha kullanışlı kimine göre apple bunun net bir cevabı yok
Yok, Annem derim. ?
Aslında Aklımda Samsung S7 var

üzgünüm pc nizin olduğunu bilmiyodu m bende 5 k olsa pc alırdım
Sıkıntı yok.

Ben şu iki tablet arasında kaldım.
1- https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-s7-sm-t870-128-gb-tablet-p-HBV00000VSGNS
2- https://www.hepsiburada.com/apple-ipad-air-4-nesil-10-9-64-gb-wifi-tablet-myfm2tu-a-p-HBV00000XAK6B

Son düzenleme:

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
Bana hat takılabilen tablet lazım. Ve Ekran olarak büyük ekran ve Amoled istiyorum.

Sizce İOS mu ? Android mi ?
hali hazırda hiçbir işletim sistemi kullanmıyorsan iş amaçlı tablet arıyorsan ve işin iyi kazandırıyorsa ipad pro tavsiyemdir sadece oyun oynarım diyorsan ipad air (android tabletlerin oyun performansı iyi değil youtube istediğiniz tabletin modelini yazıp game test diye aratırsanız bulursunuz) eğer film izlemek istiyorsan samsung kendini ekran konusunda aşmış ama hepsinden az az olsun diyorsan huawei

bence öyle değil ya android tabletler daha çok tüketici rolündeki insanlar ipados ise daha çok içerik üreticilerin kullanması gerektiği tabletler gibi geliyor evet android fiyat performans fakat tablet bazında işletim sistemi ipadosa göre çöp kalıyor çünkü yani bir tarafta sadece tablete özel geliştirilmiş yazılım var keşke google tablet geliştirse de tablet işletim sistemi iyileşse neden böyle dediğime de geleyim google telefonlarına uygun yenilik çıkarıyor mesela google çentik kllanmazken androidlerde çentik uyumluluğu yoktu birçok uygulama çentik kısmını siyah gösteriyor ancak google delikli tasarıma geçti ve delikli tasarıma tüm uygulamalar adapte oldu eminim tablet yapsa tüm uygulamalar tablete en iyi şekilde adapte olurlar

Son düzenleme:

¹SESİZLİK

Asistan
Reaksiyon puanı
85
hali hazırda hiçbir işletim sistemi kullanmıyorsan iş amaçlı tablet arıyorsan ve işin iyi kazandırıyorsa ipad pro tavsiyemdir sadece oyun oynarım diyorsan ipad air (android tabletlerin oyun performansı iyi değil youtube istediğiniz tabletin modelini yazıp game test diye aratırsanız bulursunuz) eğer film izlemek istiyorsan samsung kendini ekran konusunda aşmış ama hepsinden az az olsun diyorsan huawei

bence öyle değil ya android tabletler daha çok tüketici rolündeki insanlar ipados ise daha çok içerik üreticilerin kullanması gerektiği tabletler gibi geliyor evet android fiyat performans fakat tablet bazında işletim sistemi ipadosa göre çöp kalıyor çünkü yani bir tarafta sadece tablete özel geliştirilmiş yazılım var keşke google tablet geliştirse de tablet işletim sistemi iyileşse neden böyle dediğime de geleyim google telefonlarına uygun yenilik çıkarıyor mesela google çentik kllanmazken androidlerde çentik uyumluluğu yoktu birçok uygulama çentik kısmını siyah gösteriyor ancak google delikli tasarıma geçti ve delikli tasarıma tüm uygulamalar adapte oldu eminim tablet yapsa tüm uygulamalar tablete en iyi şekilde adapte olurlar
Sizce Samsung S7 mi ? Yoksa iPad Air 4 mü ?
Ben ekran ve oyun için arıyorum. Ekranı güzel olacak. Ve oyunlarda kasmayacak bir şey arıyorum.

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
Sizce Samsung S7 mi ? Yoksa iPad Air 4 mü ?
Ben ekran ve oyun için arıyorum. Ekranı güzel olacak. Ve oyunlarda kasmayacak bir şey arıyorum.
bu dedikleriniz ipad proda mümkün ona bütçeniz elverişsiz ipad air alın ekranı aşırı kötü değil ama oyunlarda iyi

Kaan_M

Doçent
Reaksiyon puanı
1,884
Her 2 tablet de ihtiyaçlarını karşılar diye düşünüyorum.

Tahsin ogz

Asistan
Reaksiyon puanı
97
en fazla 5k demişsin ama 500tl daha fazla verip air alabilirsin ama çizim tasarım gibi işler yapmayacaksan ipad 8 ideal