¹SESİZLİK
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 85
Arkadaşlar tablet almayı düşünüyorum. En fazla 5K bütçem var. Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim ?
Bana hat takılabilen tablet lazım. Ve Ekran olarak büyük ekran ve Amoled istiyorum.Tablete 5k vermenizi tavsiye etmem 3k ya alabilirsiniz
Ipad 8. Nesil
Samsung tab s6 lite
Alabilirsiniz
Sizce İOS mu ? Android mi ?apple ekosisteminde iseniz ipad air android ekositeminde iseniz huawei matepad pro
32 GB Bana yeterli. Veya 64 GB.https://www.hepsiburada.com/apple-i...t-myml2tu-a-p-HBV00000XAMIJ?magaza=mobilePlus ipad öneririm ben sim kartlı nadir tabletlerden
Doğru PC alayım 2 tane PC' yi birden kullanırım. Tablet diyorum PC diyorsunuz.5k ya pc alırsın
üzgünüm pc nizin olduğunu bilmiyodu m bende 5 k olsa pc alırdımDoğru PC alayım 2 tane PC' yi birden kullanırım. Tablet diyorum PC diyorsunuz.
Yok, Annem derim. ?32 inanın yetmez min 64 olmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ios mu android mi demişsiniz şöyle diyim annen mi baban mı cevap veremiceksniz muhtemelen oda aynı soru kimine göre android daha kullanışlı kimine göre apple bunun net bir cevabı yok
Sıkıntı yok.üzgünüm pc nizin olduğunu bilmiyodu m bende 5 k olsa pc alırdım
hali hazırda hiçbir işletim sistemi kullanmıyorsan iş amaçlı tablet arıyorsan ve işin iyi kazandırıyorsa ipad pro tavsiyemdir sadece oyun oynarım diyorsan ipad air (android tabletlerin oyun performansı iyi değil youtube istediğiniz tabletin modelini yazıp game test diye aratırsanız bulursunuz) eğer film izlemek istiyorsan samsung kendini ekran konusunda aşmış ama hepsinden az az olsun diyorsan huaweiBana hat takılabilen tablet lazım. Ve Ekran olarak büyük ekran ve Amoled istiyorum.
Sizce İOS mu ? Android mi ?
bence öyle değil ya android tabletler daha çok tüketici rolündeki insanlar ipados ise daha çok içerik üreticilerin kullanması gerektiği tabletler gibi geliyor evet android fiyat performans fakat tablet bazında işletim sistemi ipadosa göre çöp kalıyor çünkü yani bir tarafta sadece tablete özel geliştirilmiş yazılım var keşke google tablet geliştirse de tablet işletim sistemi iyileşse neden böyle dediğime de geleyim google telefonlarına uygun yenilik çıkarıyor mesela google çentik kllanmazken androidlerde çentik uyumluluğu yoktu birçok uygulama çentik kısmını siyah gösteriyor ancak google delikli tasarıma geçti ve delikli tasarıma tüm uygulamalar adapte oldu eminim tablet yapsa tüm uygulamalar tablete en iyi şekilde adapte olurlar32 inanın yetmez min 64 olmalı
ios mu android mi demişsiniz şöyle diyim annen mi baban mı cevap veremiceksniz muhtemelen oda aynı soru kimine göre android daha kullanışlı kimine göre apple bunun net bir cevabı yok
Sizce Samsung S7 mi ? Yoksa iPad Air 4 mü ?hali hazırda hiçbir işletim sistemi kullanmıyorsan iş amaçlı tablet arıyorsan ve işin iyi kazandırıyorsa ipad pro tavsiyemdir sadece oyun oynarım diyorsan ipad air (android tabletlerin oyun performansı iyi değil youtube istediğiniz tabletin modelini yazıp game test diye aratırsanız bulursunuz) eğer film izlemek istiyorsan samsung kendini ekran konusunda aşmış ama hepsinden az az olsun diyorsan huawei
bence öyle değil ya android tabletler daha çok tüketici rolündeki insanlar ipados ise daha çok içerik üreticilerin kullanması gerektiği tabletler gibi geliyor evet android fiyat performans fakat tablet bazında işletim sistemi ipadosa göre çöp kalıyor çünkü yani bir tarafta sadece tablete özel geliştirilmiş yazılım var keşke google tablet geliştirse de tablet işletim sistemi iyileşse neden böyle dediğime de geleyim google telefonlarına uygun yenilik çıkarıyor mesela google çentik kllanmazken androidlerde çentik uyumluluğu yoktu birçok uygulama çentik kısmını siyah gösteriyor ancak google delikli tasarıma geçti ve delikli tasarıma tüm uygulamalar adapte oldu eminim tablet yapsa tüm uygulamalar tablete en iyi şekilde adapte olurlar
Amoled istiyorsan ipadleri ele. Ipadlerin hepsi LCD kullanıyor.Bana hat takılabilen tablet lazım. Ve Ekran olarak büyük ekran ve Amoled istiyorum.
Peki iPad Air kaç GB ramı var ?Bu fiyata kesinlikle iPad Air 4.
bu dedikleriniz ipad proda mümkün ona bütçeniz elverişsiz ipad air alın ekranı aşırı kötü değil ama oyunlarda iyiSizce Samsung S7 mi ? Yoksa iPad Air 4 mü ?
Ben ekran ve oyun için arıyorum. Ekranı güzel olacak. Ve oyunlarda kasmayacak bir şey arıyorum.
Bende iPad Air düşünüyorum. Yada. Samsung S7 sizce hangisi ?Bütçe arttırıp iPad Air derim.
Ne amaç ile alacaksınız?Bende iPad Air düşünüyorum. Yada. Samsung S7 sizce hangisi ?
Samsung 120Hz Ekrana sahip. Arada kaldım resmen.
Oyun, video ve ders için.Ne amaç ile alacaksınız?
Ben samsung alırsam ucuza gelebilir aslında. Yurtdışı gelmiş cihazlar daha ucuz. 3K' ya alabilirim ?en fazla 5k demişsin ama 500tl daha fazla verip air alabilirsin ama çizim tasarım gibi işler yapmayacaksan ipad 8 ideal