5800 Xpress güncellemeleri

devadepresif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler 5800 xpress kullanıyorum evet belki tel antika olma yolunda ama seviyorum işte. :D Neyse mobil güncellemesini en son teli aldıktan 1~2 ay sonra yapmıştım.Onun üstüne de yapmadım.Sizlerden de benim gibi olan var mı? Tel eskidiği için artık üstünede düşmüyolar nokia yapımcıları,oysaki ne gözde telefondu zamanında :)

xlorxlarge

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Son güncelleme v60 güncellemesi ondan başka gelmedi.

Son güncelleme v60 güncellemesi ondan başka gelmedi.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Benm en son telefonumda 5800 dı 2 kez lcd kırdım :D Sıra s3 de :D Telefonu sevmen çok güzel ben cwf flashlamıştım.menüler 4x5 olmuştu ve çok hoş bi görüntü oluyordu kilidi iphone yapıyordum direk menü açılıyordu birde gerçek iphone uygulaması vardı öyle sahtelerden değil gerçek iphone görüntüsü ve 0 kasma :) Araştır derim güncellenmiş gibi olacak :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Benim arkadaşımın 5800'ı vardı Galaxy W aldı ama ondan önce telefonu kral yapmak için elinden geleni yapıyodu yazılımlar deniyodu bozuyodu tamire yolluyodu oynanmayan oyunları calıstırmaya calısıyordu kısacası deli'idi :D Ama 5800 bir efsane olarak kalır bence :D

xlorxlarge

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende bugün CFW Symbian Belle'yi yükledim telefon kral oldu ya efektler hız felan çok hoş 5800dan sıkılanlar cfw yüklesin derim :D