5800 sim hafizasi dolu

Reaksiyon puanı
2,148
Evet ama sonuç olarak telefona yedekliyorsun. Yani mantık itibariyle yine risk altında :D

Telefona yedekliyorum da o haliyle format atmıyorum ya :D yedek dosyasını bilgisayara atıyorum formattan sonra geri alıyorum :) zaten bi kere format attım allah bi daha göstermesin, nerden girmişse virüs videolarımı mahvetmiş.

[MENTION=59715]muratteas[/MENTION] bilgisayara ayrıca bi program kurulmuyor mu? Sadece telefona Ovi Senk. mi kuruyorsun?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Hayır kurmuyorum telefondaki Ovi senk. kendiliğinden var zaten.

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sorun çözüldü, herkeze teşekkürler. Eğer burdaki çözümlerden sonra hatası devam eden varsa Eski bir telefona sim kartını takıp, mesajlaı, rehberi vs. temizlesin.

İyi Forumlar.​

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mesajlardan yeni mesaj klasörünün üzerine gelip seçenekler sonrasında sim mesajları.oradan temizleyebilirsiniz simdeki mesajları.

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
Nokia 6300 telefonum var Kullanılan hafıza Telefon ve SİM 250+250 :500 SİM kartım doldu ve telefon hafızası da az kaldı dolmak üzere rehber full kaydedemiyorum ben bunları bilgisayara kaydetmek istiyorum Nokia PC Suite programında rehberle girdim az numaralar ve isimler cıktım arkadaşlar baska önerecek program varmı sizce ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayaralar-mesajlar-seçenekler-sim mesajları --seçenekler-tümünü seç ve sil. mesele çözülür.

HKKYCL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende blackberry de aynı sorunu yaşıyorum :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar cevabı söyliyim bn mesajlara girin ayarlardan sim mesajları var onları silin yeterli.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar. 5800 XM kullanıyorum. Sim kartta bilgi olmadığı halde telefonda sap üst köşede "Yeni mesaj" uyarıyı şekliyle yanıp sönen SİM HAFIZASI DOLU uyarısı var. Nasıl halledicem, bilgisi olan biri varsa lütfen yardım etsin. Şimdiden teşekkürler.

Once mesajlara gir secenekler sim mesajlari ve hepsini silin