55 inch Led Tv Önerisi ?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar 2.000 ile 5.000 TL Sınırında 55 veya 65 inch bir Led Tv Almayı Düşüniyorum Allahın İzniyle "LG ve Samsung" Arasında Kaldım İki Markada İyi Oldukca Güzel Modelleri Var Karar Vermekte Zorlandım Konuyu Açma Gereği Duydum, Hangi Modelli Öneriyorsunuz Teşekkürler.

aslantepe_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba eğer 5000 tl ye kadar bütçeniz varsa sony, sharp, panasonic, philips gibi markalara bakmanızı öneririm. niye dersen ben de lg düşünüyodum(smartlığı iyi olmasından dolayı) araştırdım ve gerçek panel değerlerinin çok düşük olduğunu farkettim sonrada millete 400 hz fln diye satıyolar buna dikkat edin lütfen

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
merhaba eğer 5000 tl ye kadar bütçeniz varsa sony, sharp, panasonic, philips gibi markalara bakmanızı öneririm. niye dersen ben de lg düşünüyodum(smartlığı iyi olmasından dolayı) araştırdım ve gerçek panel değerlerinin çok düşük olduğunu farkettim sonrada millete 400 hz fln diye satıyolar buna dikkat edin lütfen

Sony Sharp vb. markalarada bakıcam teşekkürler.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=48671]muratflash[/MENTION] herkes aldı bi sen alamadın şu büyük ekranlı Samsung tv yi :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
@muratflash herkes aldı bi sen alamadın şu büyük ekranlı Samsung tv yi :)
Alacağım abi alacağımda samsungun 55es7000 serisinin fiyatı bi anda fırlamış. Şimdi F serisi çıktı artık dün şu modelin fiyatı 3850 tl idi şimdi bakıyorum fiyat 4259 tl bi günde ne olduysa fiyat fırlamış..:D

http://www.teknosa.com/urunler/110012653/samsung-55f6800-fhd-smart-3d-dvb-s-led-lcd-tv-2-go

400 hz güzel bi tv ama 1 buçuk ay sonra eylül ayında alacağım her zaman dediğim gibi. Aslında geçen yıl alacaktım ben ama kısmet olmadı biraz daha bekleyeyim dedim bekleye bekleye bugünlere geldik. Eylülde alıyrumm..:D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=48671]muratflash[/MENTION] cihaz dehşet yalnız al bakalım hayırlısıyla ;)

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tabiki.. Zaten smart tvlerin kendisinde wifi bağlantısı var.

HDMI bağlantıylada pc yede bağlarsın.

Başkan bağlamasına bağlayalım da hani nasıl desem olur mu ? Olur mu dan kastım verimli kullanabilir miyiz nasıl olur ? Aklıma takılan diğer zincirleme sualler , madem olur neden monitörler var madem olur neden led tv monitörler var , madem olur neden monitörler bu kadar pahalı ? Neyse bu zincirleme soruları yok sayalım verimli olur mu güzel olur mu nasıl olur ?

unsur

Asistan
Reaksiyon puanı
106
kesinlikle philips öneririm bende samsung ve lg arasında kaldım. ama gittim gördüm beğendim şu an philips 47" tv kullanıyorum. ve her yönüyle güzel. Estetik,sesi oldukça iyi, ips panel, zaten avrupada 2011-2012 yılında en iyi seçilmiş bunu aldıktan sonra öğrendim. iyi ki de philips almışım :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Başkan bağlamasına bağlayalım da hani nasıl desem olur mu ? Olur mu dan kastım verimli kullanabilir miyiz nasıl olur ? Aklıma takılan diğer zincirleme sualler , madem olur neden monitörler var madem olur neden led tv monitörler var , madem olur neden monitörler bu kadar pahalı ? Neyse bu zincirleme soruları yok sayalım verimli olur mu güzel olur mu nasıl olur ?
Hatta bazı tvlerde ethernet pc bağlantısıda var..

Verimli kullanmamak için hiçbi neden yok sadece ekran büyük olacak..
Monitörler monitör olması gerektiği için varlar.:D
Hem tv hem monitör olan modellerde ise bilgisayar başındayken tv ihtiyacınıda aradan çkartmak için varlar.
Monitörler pahalı değil paraya göre monitör var ayrıca monitörlerin ucuzlaması içinde bi sebep yok. Monitör ve tv ayrı şeylerdir.

Sonuç olarak monitör kullanmak istemiyorsan led tv alırken pc bağlantısının olmasına dikkat et diğer bağlantılarda hdmı gibi zaten yeni nesil tvlerin hemen hemen hepsinde var.

aslantepe_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun samsung yüksek hzlerde modelleri var panelleride iyi ama sonyde kalite var
teşekkür ederim tabiki samsungun da yüksek hzli panelli tvleri var fakat o paraya ona verceğime gider sony nin yüksek modellerini incelerim özellikle şu triluminos teknolojisine sahip tvler çok güzel benim açımdan lg ve samsungun avantajları smartının iyi olması ve çoğu medya türünü oynatması ama ben onun yerine fazladan bir medya oynatıcı alırım o daha iyidir :thumbup:

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
3d Led Tv Daha iyi değilmi ? Normal Led Tv'den 3d Desteği var ayrıca onun sanırım ?