8600 GT ile sıkıntı yaşanıcak ve HD 4650 ile sıkıntı yaşanmıyacaksa ben sana ne diyimekran kartı çok düşük. yeni oyunlarda sıkıntı yaşatır. biraz daha koy iyi bişe al.
http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_hd4650-334-8731.html
sıkıntı yaşamicak demedim. biraz daha iyisini al dedim. yoksa 500 tl lik bütçe ile her halükarda sıkıntı çekecek.8600 GT ile sıkıntı yaşanıcak ve HD 4650 ile sıkıntı yaşanmıyacaksa ben sana ne diyim![]()
Peki ama ben 46xx serisinden memnun değilim neyse herhalde NFS Shift fln oynamıcak arkadaş o sistemle bu nedenle yeter de artarsıkıntı yaşamicak demedim. biraz daha iyisini al dedim. yoksa 500 tl lik bütçe ile her halükarda sıkıntı çekecek.
Kardeşim kendine gel! Burası dingonun ahırı değil paran varsa al derim, arkadaş belirtmişsin 500 TL diye ben o paranın üzerine çıksın demiyorum sadece performans beklemesin diyorum(tabi oyuna bağlı)ALMİ benim şuanki bilgisayarim 7 senelik özelliklerini söyleyeyimmi hiç sıkıntıda yaşamıyorum.
512MB Kingston ram
128MB GeForce MX-4000
Anakart intel d865perl bunları 7 senedir değiştirmeden kullandım eğer sen çok zenginsen git çok daha güzelini al ayrıca shift oynamam diye birşey söylemedim oynarim fakat o kadar grafik önemli değil benim için!!!kaldırsın yeter