500TL'ye sadece kasa

KatKatTat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum performans fazla önemli değil bütçem 500TL sizin görüşlerinizi almak istedim.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62

KatKatTat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkur ederim

up up biraz daha tavsiye lütfen

arkadaşlar yeni üye olduğum içinmi kimse tavsiye yapmıyor tavsiye lütfen ya

arkadaşlar her konuya cevap var benim konuma yok bi bakın nolur ya

hmmmmmmmmmmmmm

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
8600 GT ile sıkıntı yaşanıcak ve HD 4650 ile sıkıntı yaşanmıyacaksa ben sana ne diyim:D
sıkıntı yaşamicak demedim. biraz daha iyisini al dedim. yoksa 500 tl lik bütçe ile her halükarda sıkıntı çekecek.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
şu zamanda uzun süreli kullanmak için pc almak deli para ediyor.
Ucuz oldugundan amd şu aralar favori .

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
sıkıntı yaşamicak demedim. biraz daha iyisini al dedim. yoksa 500 tl lik bütçe ile her halükarda sıkıntı çekecek.
Peki ama ben 46xx serisinden memnun değilim neyse herhalde NFS Shift fln oynamıcak arkadaş o sistemle bu nedenle yeter de artar:D

KatKatTat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ALMİ benim şuanki bilgisayarim 7 senelik özelliklerini söyleyeyimmi hiç sıkıntıda yaşamıyorum.
512MB Kingston ram
128MB GeForce MX-4000
Anakart intel d865perl bunları 7 senedir değiştirmeden kullandım eğer sen çok zenginsen git çok daha güzelini al ayrıca shift oynamam diye birşey söylemedim oynarim fakat o kadar grafik önemli değil benim için!!!kaldırsın yeter

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
ALMİ benim şuanki bilgisayarim 7 senelik özelliklerini söyleyeyimmi hiç sıkıntıda yaşamıyorum.
512MB Kingston ram
128MB GeForce MX-4000
Anakart intel d865perl bunları 7 senedir değiştirmeden kullandım eğer sen çok zenginsen git çok daha güzelini al ayrıca shift oynamam diye birşey söylemedim oynarim fakat o kadar grafik önemli değil benim için!!!kaldırsın yeter
Kardeşim kendine gel! Burası dingonun ahırı değil paran varsa al derim, arkadaş belirtmişsin 500 TL diye ben o paranın üzerine çıksın demiyorum sadece performans beklemesin diyorum(tabi oyuna bağlı)

Bir oyun oynamak var,bir de oyun oynamacağız var!

Zaten 500 TL ye alağın bir sistemle anca oyun açabilirsin oyun oynamıcaksan problem yok!