Biraz daha koyup Redmi Note 11 almanızı öneririm.5000 lira civarı telefon arıyorum önerilerinizi bekliyorum beklentilerim sadece 64gb üstü depolama olması ve alabileceğimin en iyisi sadece redmi 10 gördüm 90hz vs yeni çıkmış o kadar çokta bir bilgim yok.
2.el tekliflere açıkmısınız. çünkü o fiyata sıfır çokda iyi şeyler olmaz ama ikinci el güzel şeyler bulunur.5000 lira civarı telefon arıyorum önerilerinizi bekliyorum beklentilerim sadece 64gb üstü depolama olması ve alabileceğimin en iyisi sadece redmi 10 gördüm 90hz vs yeni çıkmış o kadar çokta bir bilgim yok.
İkinci el S10 yada iphone 8 almanı tavsiye ederim.5000 lira civarı telefon arıyorum önerilerinizi bekliyorum beklentilerim sadece 64gb üstü depolama olması ve alabileceğimin en iyisi sadece redmi 10 gördüm 90hz vs yeni çıkmış o kadar çokta bir bilgim yok.
bana göre iphone8 uzun süre daha dayanır. Ben olsam 8'i tercih ederdim.İkinci el S10 yada iphone 8 almanı tavsiye ederim.
ikinci el dusunmuyorumbana göre iphone8 uzun süre daha dayanır. Ben olsam 8'i tercih ederdim.
ikinci el dusunmuyorum maalesef2.el tekliflere açıkmısınız. çünkü o fiyata sıfır çokda iyi şeyler olmaz ama ikinci el güzel şeyler bulunur.
ikinci el dusunmuyorum...İkinci el S10 yada iphone 8 almanı tavsiye ederim.
abimde m12 var memnun gayet
biraz daha derken 2k falan oluyorBiraz daha koyup Redmi Note 11 almanızı öneririm.
m serisi iyi o zaman genel olarak alsam bir sure goturur gibi hem 2022 de cikmis bir telefon guncelleme de alirKaliteli telefonlar.![]()
m serisi iyi o zaman genel olarak alsam bir sure goturur gibi hem 2022 de cikmis bir telefon guncelleme de alir
cok tesekkurlerBütçen en fazla ne kadar artabiliyor? 6K'ya çıkabilirsen Note 10S al. M13'ten 2 kat daha iyi bir işlemciye ve daha kaliteli kasaya sahip bir telefon. 5500 yapabilirsen POCO M3 Pro öneririm. En kötü ihtimalle ana mesajında yazdığın Xiaomi Note 10 bile M13'ten çok daha iyi bir telefon ki onun fiyatı da sanırım 5500. İlk önceliğin Note 10S olsun.