VA paneli var sanırım, kötü değil miydi?Lenovo Legion R27-fc30 öneririm.
Hangi amaçla kullacağınıza göre değişir. Oyun (özellikle FPS türündekiler) için VA panel tercih etmek daha mantıklı. Ancak daha kaliteli ve gerçeğe yakın görüntüler istiyorsanız IPS panel alınmalı.VA paneli var sanırım, kötü değil miydi?
Bu monitör güzel ama 27"monitörlerde 1080P pikselleşmeye sebep oluyor. Eğer ekran kartın yeterli ise, 2K bir model tercih edebilirsin yada bunun 24" modeli var değerlendirebilirsin.Lenovo Legion R27-fc30 öneririm.
Genel olarak oyun ve film için kullanıyorum. O yüzden VA, IPS arasında kaldım. 27 inç - 1080P arıyorum, lakin pikselleşme oluyor diyorlar.Hangi amaçla kullacağınıza göre değişir. Oyun (özellikle FPS türündekiler) için VA panel tercih etmek daha mantıklı. Ancak daha kaliteli ve gerçeğe yakın görüntüler istiyorsanız IPS panel alınmalı.
IPS panelli bir monitör istiyorsanız, ona göre önerelim.
Evet, doğru diyorlar ama mesela, bana göre çok kafaya takılacak kadar değil. Tabii ki bunlar, kişisel şeyler. Mağazada test etmeniz ve ona göre karar vermeniz daha doğru olur.Genel olarak oyun ve film için kullanıyorum. O yüzden VA, IPS arasında kaldım. 27 inç - 1080P arıyorum, lakin pikselleşme oluyor diyorlar.
Her ürünü de mağazada bulmam zor, bilgisizliğin getirdiği kararsızlık içindeyim.Evet, doğru diyorlar ama mesela, bana göre çok kafaya takılacak kadar değil. Tabii ki bunlar, kişisel şeyler. Mağazada test etmeniz ve ona göre karar vermeniz daha doğru olur.
MediaMarkt'ın sitesinden ürün stok kontrolü yaparak gidip bakabilirsiniz.Her ürünü de mağazada bulmam zor, bilgisizliğin getirdiği kararsızlık içindeyim.
Bulunduğum ilde MediaMarkt yok ki.MediaMarkt'ın sitesinden ürün stok kontrolü yaparak gidip bakabilirsiniz.
Hangi ildesiniz? Mağaza bulup çözüm üretelim. Eğer o da olmazsa, başka forumlardaki yorumlara göre alırsınız.Bulunduğum ilde MediaMarkt yok ki.