- Reaksiyon puanı
- 671
Site kapandi diye bildirim geliyor bende.
Şu an itibari ile giriliyor. Kimi sorguladıysam çıktı.

Site kapandi diye bildirim geliyor bende.
Bizim bakan bizi yiyor desenize. Kapi numarasina kadar bütün bilgiler var, yuh artik.
Sizde tc numaranızı değiştirenlerden misinizyil 2008 bilgileri
Torrent linki var sadece.@friendly yukarda paylasmisti.
Torrent linki var sadece.
Neyse ben direkt indirdim 1.44 gb açtım 4g yi 1 dk sı varAlintiladigim mesajda link mevcut. Site acildiktan sonra onun altinda bir link daha var, oraya tiklayacaksin.
Haber gazetelerine taşınmış olay. Milliyet'e baktık sabah orada haberi vardı.var mı öyle bir durum?
Sen direk bir parti üzerine giderek demek sitediğin anlamı diyorsun sonra da yok öyle demedim diyorsun. Açıklama da bu bilgilerin siyasi partiler ile paylaşıldığını söylediler direk şu parti demediler. Yakında çıkar nereden sızdırıldığı.Adalet Bakanı yaptığı açıklamada bu bilgilerin siyasi partilerle paylasildigini söyledi o yüzden öyle dedim bu yoruma siyasi olmadan nasıl yorum yapılır![]()
Tamam ben buna birşey demiyorum zaten. Şimdi açıklayacağım ama siyasete girecek yorum silinecek....Dün bakan Binali yıldırım öyle bir şey yok diye açıklama yapmıştı.Bugün soruşturma başlatıldı.Bu da deginilmesi gereken güzel bir nokta.
Bu konuda nasıl bir açıklama yapicaksin abi şaka mi bu dün açıklama yaptı mı yaptı bugün soruşturma açıldı mi açıldı konu bitti.ben tc vatandasi 50 milyon insanin tüm bilgilerinin internette dolasmasindan rahatsız olan bir vatandaş olarak gördüğüm dogrulugundan emin olduğum bilgileri burada paylasiyorum,tum insanlarin bilgilenmesini istediğim için bu kadar mevzu.Vatandaslik gorevlerini bilen her vatandaşın yapması gerekeni yapıyorum.Tamam ben buna birşey demiyorum zaten. Şimdi açıklayacağım ama siyasete girecek yorum silinecek....