50 Cent İstanbul'a geldi

tolta55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
50centgeldi.jpg

Dünyaca ünlü rapçi 50 Cent, bir televizyon kanalında yayınlanan yarışma programına katılmak üzere İstanbul'a geldi. Delta Havayolları'nın tarifeli seferiyle İstanbul'a gelen 50 Cent'i havalimanında hayranları ve program yetkilileri karşıladı. Özel bir ekip ve korumalarla Türkiye'ye gelen 50 Cent, gazetecilerin görüntü almasından rahatsız oldu. 50 Cent daha sonra koruma duvarı eşliğinde havalimanından ayrılarak, kalacağı otele doğru yola çıktı.

Kaynak

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Hoş gelmiş sefalar getirmiş :D Arkdasındakide Lloyd Banks galiba

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hoş gelmiş programda ne yapacak çok merak edıyorum :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
2 şarkı söyler, uyuz olduğu sanatçılara 2 küfür eder, 2 kutu açtırır ve gider :)

Brokoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gelmeseymiş keşke bizim sanatçılar bize yetmiyomu!

tolta55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
izleyen çok olacak buna eminim bende dahil heheh

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Müthiş Süper Harika :D orda olmak var dı :(

a4tech

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kendisi pek konuşmamayı tercih etti.
ama christina öyle miydi? car car car car car...

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
İçimdeki 50 Cent sevgisi dahada büyüdü adamın hiç bir şımarıklığı, aykırı hareketi yok hatta içeri giremeyenleri gösterdiklerinde gözleri doldu adamın

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ortam mükemmeldi hem rap adına hem oradaki kişiler adına ama programın formatı biraz tuhafıma gitti neden yarıda kesti programı reytingi çokmu aldı e normaldir bütün rapiçiler izliyordu.Bide ramizin yanlıs yaptıgını düşünüyorum tv ye cıkınca gerçek kişiliginden çok dısarı cıktı ama normaldir her halde cunku hiç tv programına cıkmadıgım için bilmiyorum.

Sonuc olarak şunu söylemek isterim 50 cent için güzel bi gece idi eglendinini ve türk insanın ona olan sevgisini görünce duygulandıgını düşünüyorum her ne kadar etrafa saşkıncasına baksada :)Türkiyede rapin duyulmasına biraz daha yardımcı oldu diyelirim türkçe rap için

Devamı yarın..

a4tech

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ama seyirciler çok abartıyo tezahurat işini. adam sıkıldı belki de bu kadar abartıdan. di mi?

bi de kazanacağı parayı daha hayırlı işler için harcayacak olsaydı iyi olurdu.

ha eğlenmedim mi? eğlendim tabii ki. 50 cent! 50 cent! yu ar dı best fifti sent! yok o christina içindi pardon. :P

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Ramiz 'in ilk sarkısı mükemmeldi inşAllah 500 falan alırda cıkartır albümü merakla bekliyorum

2 'ye bölme olayına gelince tamamen reyting için para para para.

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ama seyirciler çok abartıyo tezahurat işini. adam sıkıldı belki de bu kadar abartıdan. di mi?

bi de kazanacağı parayı daha hayırlı işler için harcayacak olsaydı iyi olurdu.

ha eğlenmedim mi? eğlendim tabii ki. 50 cent! 50 cent! yu ar dı best fifti sent! yok o christina içindi pardon. :P

Bence o bunlara alışkındır kendiside söyledi eminem dünyanın en büyük rapcisi olabilir ama bende en çok turne yapmayı seven hiphop sanatçısıyım 36 milyon albüm satmıs alıskındır :)

Ramiz 'in ilk sarkısı mükemmeldi inşAllah 500 falan alırda cıkartır albümü merakla bekliyorum

2 'ye bölme olayına gelince tamamen reyting için para para para.

Baktılar rap dinleyicileri programı izliyor reytingi çok oldu onlarda ikiye böldü :D
Bence keşke öyle yapmasaydı ama..

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Bu arada beatbox yapan arkadaşta müthişti tebrik etmek lazım bütün intro' ları aynen yaptı

a4tech

Asistan
Reaksiyon puanı
1
50 ve g-unit ile birlikte ekran başında kopmamak elde değildi yalnız.