5 Gündür İnternet Kesik

totleben

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

10.06.2011 tarihinde (Cuma) santralde bir kart yanmış. Pazartesi bir ekip gelip çalışma yaptı. Çalışma sonucu yarım saat civarında modemimde DSL ışığı yandı. Sonra geri söndü. Şuan internet yok. Ne zaman geleceğide belli değil.

Umarım yetkililer kısa en zamanda soruna çözüm üretebilirler.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Ttnet müşteri hizmetlerini günde iki kere aramınızı tavsiye ederim. Arıza durumu hakkında sürekli bilgi teyiti isteyiniz.

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ne zor şeydir internetsizlik, geçmiş olsun dostum.. Umarım bi an önce gelir.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bir iki kere tasinma sebebi ile 2-3 gün kapali kalmisti bizim gibi bagimlilar icin harbi zor bidurum.Ama allahtan 3g var artik. :)

totleben

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet mobil internette olmasa insan kafayı yer. Benim telefon 3g'yi desteklemiyor mecbur 56k bağlantıya talim ediyoruz. Gerçekten zor bir durum. Allah kimseyi internetsiz bırakmasın.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhabalar,

10.06.2011 tarihinde (Cuma) santralde bir kart yanmış. Pazartesi bir ekip gelip çalışma yaptı. Çalışma sonucu yarım saat civarında modemimde DSL ışığı yandı. Sonra geri söndü. Şuan internet yok. Ne zaman geleceğide belli değil.

Umarım yetkililer kısa en zamanda soruna çözüm üretebilirler.

bosuna bekleme çözülmez... 5 gün değil 5 ay sonra belki.. 5 yıl sonra kesin çözülür... söz konusu yatırımsa TTnet yanmış kartını bile değiştirmez.. geçmiş olsun.. TTnete bulasacağına bence taşın daha az stress yasarsın...

netci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ev telefonu kullanıyorsan çevirsesi varmı? var ise başka bir modem le denedin mi? anahattı direk modeme takıp dene? hala sorun devam ediyorsa 444 0 375 de ara. santral ile ilgili değil senin sorunun sana söleyeyim.

---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:57 ----------

birden fazla aramanız sadece fauranızın kabarmasını sağlar. sadece arıza kaydınızı verin ve bekleyin. tavsiye olunur...

totleben

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@rohirrim olmayacağını söyleseler taşınacağım. Her konuşmamda olacağını söylüyorlar.

@netci santral ile alakalı olduğunu ben değil direk sorumlu Telekom Müdürlüğü diyor. Başka modemim yok ama diğer söymediklerini denedim olmuyor :(

Evet fatura kabarıyor ama yeterki gelsin modundayım şu an.

6. gün hayırlı olsun.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
O kart yanma olayını ben 2-3 ay yaşadım.En sonunda santrali bastım ve telefon hattımın yerini başka karta taktılar.

totleben

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2-3 ay boyunca internetin gelmedi mi?Cuma günü yani dün yeni kartı takmışlar. Dsl ışığım artık devamlı yanıyor. Ama hala internet yok. 444 0 375 "size daha iyi hizmet verebilmek için genel bir bakım çalışması yapılmaktadır" demeye devam ediyor. Sanırım çözüm ümitleri pazartesiye kaldı :(İnternetsiz 7. gün hayırlı olsun.

totleben

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnternetim sonunda geldi. Umarım bir daha başıma böyle birşey gelmez.

satürn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 5 aydır vodafona hattından pcye giriyorum sorun yok.
sadece videolarda takılıyor.
eee 8 liraya sınırsız olunca videoları da unutacağız artık.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ben 5 aydır vodafona hattından pcye giriyorum sorun yok.
sadece videolarda takılıyor.
eee 8 liraya sınırsız olunca videoları da unutacağız artık.

7.2 mbit hızı kotası 50 mb olan net paketi sanırım..50 mb aştığın anda nete 0.28 kps ile bağlanıyorsun..videolarda takılma normal..:D