Arkadaşlar ben eski kulaklığımın bozulmasıyla yeni kulaklık arayışına başladım ve 5.1 kulaklıkları gördüm. İncelemeleri okudum ve 5.1 almaya karar verdim. Titreşim özelliğini de gördüm.
Ben şu modelleri buldum:
1) Goldmaster HP-51 5.1 Titreşimli Kulaklık
Bu kulaklık 5.1 ve Titreşim özelliği var usbden bağlanıyor. Markası Goldmaster. Fiyatı 64TL
2) ZALMAN - ZALMAN ZM-RS6F 5.1 Real Surround Kulaklık - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
Bu kulaklık 5.1 özelliği var 3,5 mm jacklarla bağlanıyor. Ama benim anakartımda sadece 3 jack girişi var(mavi kırmızı yeşil). Bu yüzden bunu eliyoruz sanırım. Markası Zalman. Fiyatı 70TL
3) Trust Hs-6200 USB 5.1 Kulaklik+Mikrofon | ...::: TEKNOLOJ ARISI :::...
Bu kulaklık 5.1 desteği var. Usb'den bağlanıyor. Markası Trust. Fiyatı 94TL
Şimdi size soruyorum :
5.1 başka önerebileceğiniz başka kulaklık varmı?(Fiyatı 100TLyi geçmemek şartıyla)
Titreşim özelliği nasıl birşey?
Bu ürünlerden hangisini almalıyım? Ama fiyatları göre yorum yaparsanız sevinirim. Yani boşu boşuna 20TL fazla vermeyeyim.
Ben şu modelleri buldum:
1) Goldmaster HP-51 5.1 Titreşimli Kulaklık
Bu kulaklık 5.1 ve Titreşim özelliği var usbden bağlanıyor. Markası Goldmaster. Fiyatı 64TL
2) ZALMAN - ZALMAN ZM-RS6F 5.1 Real Surround Kulaklık - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
Bu kulaklık 5.1 özelliği var 3,5 mm jacklarla bağlanıyor. Ama benim anakartımda sadece 3 jack girişi var(mavi kırmızı yeşil). Bu yüzden bunu eliyoruz sanırım. Markası Zalman. Fiyatı 70TL
3) Trust Hs-6200 USB 5.1 Kulaklik+Mikrofon | ...::: TEKNOLOJ ARISI :::...
Bu kulaklık 5.1 desteği var. Usb'den bağlanıyor. Markası Trust. Fiyatı 94TL
Şimdi size soruyorum :
5.1 başka önerebileceğiniz başka kulaklık varmı?(Fiyatı 100TLyi geçmemek şartıyla)
Titreşim özelliği nasıl birşey?
Bu ürünlerden hangisini almalıyım? Ama fiyatları göre yorum yaparsanız sevinirim. Yani boşu boşuna 20TL fazla vermeyeyim.