5.1 Kulaklık (hangisini Alayım)

meldowkan

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben eski kulaklığımın bozulmasıyla yeni kulaklık arayışına başladım ve 5.1 kulaklıkları gördüm. İncelemeleri okudum ve 5.1 almaya karar verdim. Titreşim özelliğini de gördüm.

Ben şu modelleri buldum:

1) Goldmaster HP-51 5.1 Titreşimli Kulaklık
Bu kulaklık 5.1 ve Titreşim özelliği var usbden bağlanıyor. Markası Goldmaster. Fiyatı 64TL

2) ZALMAN - ZALMAN ZM-RS6F 5.1 Real Surround Kulaklık - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
Bu kulaklık 5.1 özelliği var 3,5 mm jacklarla bağlanıyor. Ama benim anakartımda sadece 3 jack girişi var(mavi kırmızı yeşil). Bu yüzden bunu eliyoruz sanırım. Markası Zalman. Fiyatı 70TL

3) Trust Hs-6200 USB 5.1 Kulaklik+Mikrofon | ...::: TEKNOLOJ ARISI :::...
Bu kulaklık 5.1 desteği var. Usb'den bağlanıyor. Markası Trust. Fiyatı 94TL

Şimdi size soruyorum :
5.1 başka önerebileceğiniz başka kulaklık varmı?(Fiyatı 100TLyi geçmemek şartıyla)
Titreşim özelliği nasıl birşey?
Bu ürünlerden hangisini almalıyım? Ama fiyatları göre yorum yaparsanız sevinirim. Yani boşu boşuna 20TL fazla vermeyeyim.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
zalman bildiğim kadarıyla bazı dj ler kullanıyor yani yarı-pro lar,titreşimden kasıt bass larda titreşim oluyor yada surround olduğunda titriyor,fornax kullanıyorum kulaklık oradan biliyorum,bu türler özel yapım kulaklıktır

CANYON CNR-HP2*DJ KULAKLIK - Teknosa Alışveriş Sitesi

A4 Tech HD-800 7.1 Dolby Kulaklık İnceleme

bu ikisi benim hoşuma gitmişti ikisinide teknosa extrada gördüm

---------- saat 20:33 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:32 eklenmişti ----------

yaşadığın yer sıcaksa deri kılıflı alma parçalanır zamanla,süngerimsi örtülü al parçalanmaz rahat kullanım olur

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
5,1 kulaklık olamaz bu mümkün değil (fizik kuralları dahilinde). hadi dolby surround gibi yazılımsal yollarla elde edilse tmm

meldowkan

Asistan
Reaksiyon puanı
2
zalman bildiğim kadarıyla bazı dj ler kullanıyor yani yarı-pro lar,titreşimden kasıt bass larda titreşim oluyor yada surround olduğunda titriyor,fornax kullanıyorum kulaklık oradan biliyorum,bu türler özel yapım kulaklıktır

CANYON CNR-HP2*DJ KULAKLIK - Teknosa Alışveriş Sitesi

A4 Tech HD-800 7.1 Dolby Kulaklık İnceleme

bu ikisi benim hoşuma gitmişti ikisinide teknosa extrada gördüm

---------- saat 20:33 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:32 eklenmişti ----------

yaşadığın yer sıcaksa deri kılıflı alma parçalanır zamanla,süngerimsi örtülü al parçalanmaz rahat kullanım olur

Teşekkür ederim yorum için. Sanırım titreşimli olanı alacağım Goldmaster'ı.
Senin önerdiğin A4 Tech'İ bulamadım fiyatını falan.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bu kulaklık 5.1 özelliği var 3,5 mm jacklarla bağlanıyor. Ama benim anakartımda sadece 3 jack girişi var(mavi kırmızı yeşil). Bu yüzden bunu eliyoruz sanırım. Markası Zalman. Fiyatı 70TL

Ses kartının uygulama programından büyük ihtimalle 5.1 olarak çıkışları ayarlayabilirsin. Yani bu kulaklığı da kullanabilirsin. Ama yine de sen ses kartı özelliklerine bak. İlle de 6 çıkış olması gerekmiyor.

Titreşimi aşırı şekilde kullanarak (BF2 de tank sesleri) bozmuştum kulaklığımı. :D

meldowkan

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Goldmaster'ı aldım arkadaşlar. Teşekkür ederim size de.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Fiyat : 34,80 $ + KDV

KDV Dahil : 64,18 TL
Havale ile : 62,26 TL