Öneri 4500-5500 arası telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arjinn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arjinn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
660
Telefon çok zorlanmayacak bu yüzden uzun süre götürmesi beklentim. İşlemcinin güçlü olması önemli bu yüzden. Tabi bu fiyat aralığında ancak giriş ve belki orta seviye işlemciler olur biliyorum ama olduğu kadar .

İkinci el almayacağım.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Redmi 10, bütçe artarsa 10S. İkinci el almayacağım yazmışsınız 2. el eski amiral gemileri çok daha mantıklı olur.

Fade_rr

Asistan
Reaksiyon puanı
24
2.el almicam demişsiniz ama 2.el iPhone 7 8 alabilirsiniz

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Telefon çok zorlanmayacak bu yüzden uzun süre götürmesi beklentim. İşlemcinin güçlü olması önemli bu yüzden. Tabi bu fiyat aralığında ancak giriş ve belki orta seviye işlemciler olur biliyorum ama olduğu kadar .

İkinci el almayacağım.
2. El alsanız ne iyi telefonlar alınabilirdi. Sıfır anca xiaomi redmi note 10.
Kaç senelik cihazlar alınmaz. ?
O kaç senelik cihazlar dediğin şuan onla aynı fiyattakilerden daha akıcı ve güzel bir deneyim sunuyor.
Aman neyse bu konuda öbürüne dönmesin.

Arjinn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
660
2. El alsanız ne iyi telefonlar alınabilirdi. Sıfır anca xiaomi redmi note 10.

O kaç senelik cihazlar dediğin şuan onla aynı fiyattakilerden daha akıcı ve güzel bir deneyim sunuyor.
Aman neyse bu konuda öbürüne dönmesin.
Katılıyorum iyice incelenerek 2.el iPhone bulunabilir muhtemelen bu belirttiğim fiyattaki telefonlardan daha çok götürecek ve daha çok tatmin edecektir kendime alıyor olsam muhtemelen öyle yapardım. Tabi yine güvenmeme olayı olur ama buna değer açıkçası çünkü bu fiyat aralığındaki telefonlardansa o daha mantıklı geliyor ancak telefonu kendime değil bir yakınıma alacağım ve ona göre sıfır riskli ve garantili telefon daha mantıklı geliyor