lBeratl Asistan Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 270 Çözümler 1 Reaksiyon puanı 215 Puanları 43 Yaş 19 3 Mayıs 2021 #1 Eskiden 400DPI cok yavaş gelirdi ama şuan cok daha rahat geliyor ama ben bunun 400dpı olduğundan şüphelıyım. Nasıl gerçek dpi öğrenebilirim (Mousedeki dpı tuşlarına bastım gitgide hızlanıyor)
Eskiden 400DPI cok yavaş gelirdi ama şuan cok daha rahat geliyor ama ben bunun 400dpı olduğundan şüphelıyım. Nasıl gerçek dpi öğrenebilirim (Mousedeki dpı tuşlarına bastım gitgide hızlanıyor)
DDLAO Asistan Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 193 Çözümler 2 Reaksiyon puanı 247 Puanları 63 Yaş 18 3 Mayıs 2021 #2 Sürücüsünden kontrol edin. Windows'un ayarlarından hassasiyeti arttırmış olabilirsiniz, ondan hızlı geliyor olabilir.
Sürücüsünden kontrol edin. Windows'un ayarlarından hassasiyeti arttırmış olabilirsiniz, ondan hızlı geliyor olabilir.
whyXdep Asistan Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 231 Reaksiyon puanı 91 Puanları 28 Yaş 23 3 Mayıs 2021 #3 benim mause un yazılımı var ben ordan bakıyorum aynı şekilde 5 tanede ayrı ayrı dpı atayabiliyorum tuşa basınca aralarında dönüyo
benim mause un yazılımı var ben ordan bakıyorum aynı şekilde 5 tanede ayrı ayrı dpı atayabiliyorum tuşa basınca aralarında dönüyo
lBeratl Asistan Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 270 Çözümler 1 Reaksiyon puanı 215 Puanları 43 Yaş 19 3 Mayıs 2021 #4 DDLAO dedi ki: Sürücüsünden kontrol edin. Windows'un ayarlarından hassasiyeti arttırmış olabilirsiniz, ondan hızlı geliyor olabilir. Genişletmek için tıkla ... Bu ayar acıkmış sorunum düzeldi teşekkür ederim
DDLAO dedi ki: Sürücüsünden kontrol edin. Windows'un ayarlarından hassasiyeti arttırmış olabilirsiniz, ondan hızlı geliyor olabilir. Genişletmek için tıkla ... Bu ayar acıkmış sorunum düzeldi teşekkür ederim