Lauren
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 154
+
Bugünü de sayarsak son 3 gün.Kaç gününüz kaldı bitmesine
Ayrılmaz ikili.Ekli dosyayı görüntüle 65740
Çaylı hayat çok güzel. ?
Ayrılmaz ikili.
![]()
Edit : Konuya istinaden bu gibi görseller pek uygun değil ama bu konu sayesinde kahvaltıda içtiğim çayı bıraktım; bazen yemek üzerine çay içiyorum yada misafirlik ve muhabbet ortamlarında bir bardak.
Mücadele bitti. 40 günlüktü. Yani artık çay fotoğrafı atabiliriz.Edit : Konuya istinaden bu gibi görseller pek uygun değil ama bu konu sayesinde kahvaltıda içtiğim çayı bıraktım; bazen yemek üzerine çay içiyorum yada misafirlik ve muhabbet ortamlarında bir bardak.
Başlarda cildi açar gibi oldu ama sonra yerinde saydı. Kilo almadım. Daha sağlıklı hissediyorum ve su içme alışkanlığı kazandım.Neler değişti sizde 40 günde peki? Ben 6 kilo aldım siz su içerken![]()
Mücadele bitti. 40 günlüktü. Yani artık çay fotoğrafı atabiliriz.Ama su içme alışkanlığı kazandırdıysa ,ki bana kazandırdığını düşünüyorum, amacımıza ulaştık demektir.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Başlarda cildi açar gibi oldu ama sonra yerinde saydı. Kilo almadım. Daha sağlıklı hissediyorum ve su içme alışkanlığı kazandım.
1.'yi lgsever açtı. 2.'yi ben açtım 3.'yü de siz açabilirsiniz.tekrar mücadele yapılırsa ben kesinlikle varım![]()
Kırk gün sadece bir sınavdı, tamamlandı, tüm katılmcılara teşekkürler; bence önemli olan bunu alışkanlık haline getirip hayatın diğer zamanına yayabilmek.Mücadele bitti. 40 günlüktü. Yani artık çay fotoğrafı atabiliriz.Ama su içme alışkanlığı kazandırdıysa ,ki bana kazandırdığını düşünüyorum, amacımıza ulaştık demektir.