- Reaksiyon puanı
- 16,127
piyasanın en pahalısı o...1.5lira zam gelmiş bu delikanlıya![]()
piyasanın en pahalısı o...1.5lira zam gelmiş bu delikanlıya![]()
Burada 10 liraydı yıllardır.piyasanın en pahalısı o...
o işte pahalı herkes 3-5 o 10 kazık hemde Uludağın heryerinden su çekerek Uludağın canına okuyan açgözlü marka kimse almasın Uludağ kurtulsun...Burada 10 liraydı yıllardır.
Şu saatten sonra 3-5'e damacana su bulabileceğimizi sanmıyorum. Ama daha iyi bir öneriniz varsa alabirim.
Ben daha konu yeni açıldıktan sonra deneme turlarına başlamıştım ama öğünler öncesi su içmek mideme pek iyi gelmedi; satın su, çeşme suyuna veya arıtılmış suya benzemiyor. Az miktarda kaya tuzu ve limon suyu ilave ederek deneme yaptım, biraz daha iyi gibi; uzun vadede ne olur bilmiyorum ama rahatsız ederse yapacak bir şey yok. Bunun dışında zaten suya epey yükleniyorum.
Kış gerçi ama müzik eşliğinde yürüyüş yapmak bünyeyi rahatlatır;+
Sık sık tuvalete çıkmak gerekiyor. Sizde durumlar nasıl?
Evet. Sudan başka bir şey yok.Vallaha ben suyu çok içerim günlük ortalama 6 7 litre içiyorum
---- Mesajlar birleştirildi ----
Başka şey derken kola çay vb mi
Çay sevmiyorum kolada ayda yılda bir
Meyve sularıda rezalet saten
Aykırı ama olsun. Sağlık önemli.Ben halan daha devam ediyorum. Ancak aksilik işte grip oldum boğazım falan yanıyor biraz zorlancam ıhramur çayı içecem bu kurallara aykırı mı
+6
Yarın arkadaş pizza ısmarlayacağım dedi... Bakalım su ile götürmeye dayanacak mı gönlüm...
Haftasonuna hamsi düşünüyorum. Şalgamsız zor olacakBen lazanyayı suyla götürdüm. ?