*SiRiNe*
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 2
MuzuR hellish seni bu konuda örnek almalı
bir daha binmem deyip duruyoo

red-bird dedi ki:byhck gel buyur sende
şirine bi yönden sana katılamıyorum, benim bindiğim at hiçte uysal değildi :L zıngır ıngır bütün kaburgalarım ağrıyor halaama bidaha olsa bidaha binerim ;D
Muzur seni kalpler içinde görmek ne hoş ^^
Var Kullanıcı onda halletcemkullanıcı dedi ki:Üzüldüm yahu. İnşallah olacaksa diğer sınavda halledersin. ^^
Fati[H dedi ki:eaT]
Hiç benim yaşımda yokmu ya of!(15) Benim yaşımda biri olsa bi buluşmada gitcem de tek küçük ben olunca böle peşinizden koşardım artık
Bide şu 146. resime bakın arkadaşlar atları tutan kişi bir harika çıkmış ve kırmızılı abla Hitler Style yapmış :}
Resim İçin Tıklayın
krasiv dedi ki:Neler kaçırmışız yahuu... hepiniz çok eğlenmişsiniz... Öteki buluşmaya gene kısmet diyelim buluşmalarda pek bi şanssızım 1 dedik 2 demek nasip olmadı... 273 fotoluk dev arşiv olmuş... bi daha ki buluşmada görüşürüz inş arkadaşlar sözümü tutucam chimera ve şirine er yada geç...
*SiRiNe* dedi ki:krasiv dedi ki:Neler kaçırmışız yahuu... hepiniz çok eğlenmişsiniz... Öteki buluşmaya gene kısmet diyelim buluşmalarda pek bi şanssızım 1 dedik 2 demek nasip olmadı... 273 fotoluk dev arşiv olmuş... bi daha ki buluşmada görüşürüz inş arkadaşlar sözümü tutucam chimera ve şirine er yada geç...
![]()
benim fikrim geldi
ben bi buluşma düzenleye bilirim senin için
![]()
kullanıcı dedi ki:*SiRiNe* dedi ki:krasiv dedi ki:Neler kaçırmışız yahuu... hepiniz çok eğlenmişsiniz... Öteki buluşmaya gene kısmet diyelim buluşmalarda pek bi şanssızım 1 dedik 2 demek nasip olmadı... 273 fotoluk dev arşiv olmuş... bi daha ki buluşmada görüşürüz inş arkadaşlar sözümü tutucam chimera ve şirine er yada geç...
![]()
benim fikrim geldi
ben bi buluşma düzenleye bilirim senin için
![]()
Bu cumartesiye ayarlayalım.Anladın sen onu...
![]()
mavinok.ta dedi ki: