titanyum
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
martılara şenlik verek troy  

ama daha önemlisi hakkaten troy sana niye şişko diyo :*

ama daha önemlisi hakkaten troy sana niye şişko diyo :*

Yaaa çok gelmek istiyomTroy dedi ki:hellish dedi ki:ne demek istediğimi tam olarak anlayamadım bir sorunun varsa kendi kendine hallet nereye ne yazacağım seni hiç ilgilendirmezRE_6 dedi ki:seçimini yaparsın istediğin yere gidersin olur biter.buraya yazmana gerek var mı
kocayı da kandır, al onu da getir. adalar'da bissürü antikkent var gördüm ben. bizi chimera'yı da ordan aldık. baktık bu taş tablete yazı yazıyor. dedik bak tablet pc var... :$
neyse sustum ben.
:#
bak gelion deeemi? (&
 ama yinede söz vermiyim size sürpriz olsun
 ama yinede söz vermiyim size sürpriz olsun 

Troy dedi ki:terpiyesis kıslar ne olacak? |)
şişko olabilirsin ama edepli de olman lasım :S
vapur batmasa da seni denize atıcam. martılara yem olucan. sayende martılar 32412312354321562345 kış çıkarırlar.
Troy dedi ki:neden sustun söliyim?
pastaneden pasta sipariş ettin çikolatalı. onu yiyosun.
yalansa yalan de.

Belkim meyvalıdır
 Belkim meyvalıdır 

Troy dedi ki:neden sustun söliyim?
pastaneden pasta sipariş ettin çikolatalı. onu yiyosun.
yalansa yalan de.
 ama ben sipariş etmedim, Troy sende sölüyosan açık açık söle, ben sipariş ettim çünkü seni şişko sevioz desene
 ama ben sipariş etmedim, Troy sende sölüyosan açık açık söle, ben sipariş ettim çünkü seni şişko sevioz desene  bana sölerken sölüosun ama :*
 bana sölerken sölüosun ama :*  

red-bird dedi ki:Troy sende sölüyosan açık açık söle, ben sipariş ettim çünkü seni şişko sevioz desenebana sölerken sölüosun ama :*

red-bird dedi ki:kullanıcı maalesef kalmadı şuan hepsi miğdemde +( biraz fazla kaçırmışım :*
yaa tabi pastalar dicem, çünkü pasta değildi pastalardı :$ (A)

Troy dedi ki:red-bird dedi ki:Troy sende sölüyosan açık açık söle, ben sipariş ettim çünkü seni şişko sevioz desenebana sölerken sölüosun ama :*

manyak deli. sana her söylediğimi burdan yazacak mısın böyle?

amesfa dedi ki:Yorum yapmiyim dedim ama DERİN SDN'yi bulaştırmayın lütfen....

chimera dedi ki:amesfa dedi ki:Yorum yapmiyim dedim ama DERİN SDN'yi bulaştırmayın lütfen....
Haklısın amesfa. Derin SDN önemli bir kavram karıştırmamak lazım....

Kih kih.
 Kih kih. 
kullanıcı dedi ki:Herşeyin elebaşı olup masum numarasına yatan adam da geldi sonunda.Kih kih.
Dip not: Konuyu dağıtmayalım da gelirsem voleybol ve basketbol potaları olan bir adaya gidersek basketbol topu getiririm. ^^

Troy dedi ki:ben berkin ile paintball oynamam.
mermi bitince dipçik ile saldırıyor