titanyum
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
martılara şenlik verek troy
ama daha önemlisi hakkaten troy sana niye şişko diyo :*

ama daha önemlisi hakkaten troy sana niye şişko diyo :*
Yaaa çok gelmek istiyomTroy dedi ki:hellish dedi ki:ne demek istediğimi tam olarak anlayamadım bir sorunun varsa kendi kendine hallet nereye ne yazacağım seni hiç ilgilendirmezRE_6 dedi ki:seçimini yaparsın istediğin yere gidersin olur biter.buraya yazmana gerek var mı![]()
kocayı da kandır, al onu da getir. adalar'da bissürü antikkent var gördüm ben. bizi chimera'yı da ordan aldık. baktık bu taş tablete yazı yazıyor. dedik bak tablet pc var... :$
neyse sustum ben.
:#
bak gelion deeemi? (&![]()
Troy dedi ki:terpiyesis kıslar ne olacak? |)
şişko olabilirsin ama edepli de olman lasım :S
vapur batmasa da seni denize atıcam. martılara yem olucan. sayende martılar 32412312354321562345 kış çıkarırlar.
Troy dedi ki:neden sustun söliyim?
pastaneden pasta sipariş ettin çikolatalı. onu yiyosun.
yalansa yalan de.
Troy dedi ki:neden sustun söliyim?
pastaneden pasta sipariş ettin çikolatalı. onu yiyosun.
yalansa yalan de.
red-bird dedi ki:Troy sende sölüyosan açık açık söle, ben sipariş ettim çünkü seni şişko sevioz desenebana sölerken sölüosun ama :*
![]()
red-bird dedi ki:kullanıcı maalesef kalmadı şuan hepsi miğdemde +( biraz fazla kaçırmışım :*
yaa tabi pastalar dicem, çünkü pasta değildi pastalardı :$ (A)![]()
Troy dedi ki:red-bird dedi ki:Troy sende sölüyosan açık açık söle, ben sipariş ettim çünkü seni şişko sevioz desenebana sölerken sölüosun ama :*
![]()
manyak deli. sana her söylediğimi burdan yazacak mısın böyle?
amesfa dedi ki:Yorum yapmiyim dedim ama DERİN SDN'yi bulaştırmayın lütfen....
chimera dedi ki:amesfa dedi ki:Yorum yapmiyim dedim ama DERİN SDN'yi bulaştırmayın lütfen....
Haklısın amesfa. Derin SDN önemli bir kavram karıştırmamak lazım....
kullanıcı dedi ki:Herşeyin elebaşı olup masum numarasına yatan adam da geldi sonunda.Kih kih.
Dip not: Konuyu dağıtmayalım da gelirsem voleybol ve basketbol potaları olan bir adaya gidersek basketbol topu getiririm. ^^
Troy dedi ki:ben berkin ile paintball oynamam.
mermi bitince dipçik ile saldırıyor![]()