red-bird
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
şirine'm ne diyim ki 
konu nasıl açılır bilmem ben %(
;D
ortağını kimse çalamassss

konu nasıl açılır bilmem ben %(

ortağını kimse çalamassss

red-bird dedi ki:şirine'm ne diyim ki
konu nasıl açılır bilmem ben %(;D
ortağını kimse çalamassss/quote]
büyük konuşma red
hellish dedi ki:Peki arkadaşlar nerede olmasını istersiniz herhengi bir fikri olan varmı![]()
Başka bir adada olsun bu sefer![]()
JuLiuSiuS dedi ki:oh oh ne güzel 3 tane muhasebecimiz var ; yaşadık. SDN cafe var oranın muhasebesine siz bakın bari. Beste size yol göstersin![]()
Be5tE dedi ki:hem benim için aaaaa para lafı mı ediorsun troy karşılar masraflarımı
![]()
![]()
Troy dedi ki:Sen sus Nmsspatron kim sizin orda? Beste
Yalan mı?
Troy dedi ki:Sen sus Nmsspatron kim sizin orda? Beste
Yalan mı?
Troy dedi ki:Be5tE dedi ki:hem benim için aaaaa para lafı mı ediorsun troy karşılar masraflarımı
![]()
![]()
Troy gibi bi abin olsungerisini dert etme. Sen biraz şişkosun, sana eco class olmaz. Bizinız almak lazım
![]()
özel.üye dedi ki:Ben de muhasebeciyim :#
Ee Şirine, bir sonraki buluşma yerini ayarlayabildin mii? (A) ^^
özel.üye dedi ki:Sınavlarımı düşünmekten uyuyamıyorum zaten Şirine.7 dersten 1 tanesini bitirebildim yalnızca.Allah'tan ki alttan dersim yok.
Ben çalışmaya çalışıyorum derslerime :} ama bana dua et taammmı (A) (S)
özel.üye dedi ki:Süpermiş Şirine ya. Allah'a tevekkül önemli tabi ama bu da çok güzel bir cümle oldu. Dua için çok sağolll![]()
Bence oyle daha bi karmaşık olur bunun üzerinden devam edelim zaten konu saptı saptığı kadarred-bird dedi ki:konu amacını çoktan aşmış ...
5.buluşma ile ilgili de yeni bir konu açılsa fena olmaz yoksa bu konu güme gidicek arkadaşlar
kolay gelsin hepinize...
Troy dedi ki:5. Buluşma için bence de yeni bir konu açılmasında fayda var.
en son buluşmadan haberin yok sanırımfotoğtaflara bakınca birden çok özledim o eski günleri
keşke tekrar yine aynı şekilde toplanıp adalara gitsekkk
ne düzel eğlenmiştik o gün ya hiç unutamıycam galiba![]()