4.7 inç 5.5 inç

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Devrin şartlarını şu an için kısmen karşılar ama uzun kullanım vadetmez. Bu arada bu fiyata kaç GB'lık modelini alacaksınız ?

Son düzenleme:

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Videolardan izledigimiz kadariyla ve arkadaslarimdan 6s kullananlar bile var ve hala iyi diyorlar sadece pil sagligı düstü bataryayı değistirsen rahat kullanırım diyorlar lutfen sadece 7 plus alaninda görüş yazarsanız diger modeller hep android
7 plus nerdeyse 4 yaşına girecek.Bu saatten sonra alınmaz.İlla İphone olucaksa ikinci el İphone 8 veya 8 plus alın.Bu iki cihaz sizi 4 yıl (tahminim) götürür.Sizin yerinizde olsam bu bütçede İphone alıp Apple ın berbat güncellemeleri ile kanser olacağıma S10e alır keyfime bakardım.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
7 plus nerdeyse 4 yaşına girecek.Bu saatten sonra alınmaz.İlla İphone olucaksa ikinci el İphone 8 veya 8 plus alın.Bu iki cihaz sizi 4 yıl (tahminim) götürür.Sizin yerinizde olsam bu bütçede İphone alıp Apple ın berbat güncellemeleri ile kanser olacağıma S10e alır keyfime bakardım.
Aynen öyle bizde aynısını önerdik ama konu sahibi Android den sıkılmış.

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
iPhone 7 plus ın 5.5 inç olduğuna bakmayın. Tek elle kullanması zor bir cihazdır. İnternetten cihazın ebatlarına bakarsanız bugünkü 6.5 inçlik androidlerle aynı büyüklükte olduğunu görürsünüz.

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
iPhone 7 plus ın 5.5 inç olduğuna bakmayın. Tek elle kullanması zor bir cihazdır. İnternetten cihazın ebatlarına bakarsanız bugünkü 6.5 inçlik androidlerle aynı büyüklükte olduğunu görürsünüz.
Siz daha önce kullandıniz mı

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
S10e alırsada berbat pil süresi yüzünden kanser olacak. 4 saat ekran süresi nedir. Üstelik güncellemeyle daha da düşecek bu süre. Android 8 de 5.30 saat ekran süresi veren s9 un android 9 ile 4 saate düştüğü gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz daha önce kullandıniz mı
Evet kullandım. Eldeki hissiyatı hiç iyi değil. Çok kaba bir cihaz. Bildiğin fırıncı küreği.

larsbutgod

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Ben android alamyacagim kesin kararım o yönde ilerde kandi paramı kazanırsam daha iyi bir model düsünüyorum.Suanlık kararım bu yönde
En iyisini yapıyorsunuz , bazı arkadaşlar samsung , xiaomi önermiş ama sıktı.. ben de yakın zamanda iphone geçmeyi planlıyorum.. Size de şimdiden hayırlı olsun.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
S10e alırsada berbat pil süresi yüzünden kanser olacak. 4 saat ekran süresi nedir. Üstelik güncellemeyle daha da düşecek bu süre. Android 8 de 5.30 saat ekran süresi veren s9 un android 9 ile 4 saate düştüğü gibi.

Evet kullandım. Eldeki hissiyatı hiç iyi değil. Çok kaba bir cihaz. Bildiğin fırıncı küreği.
S10e Bataryası sağlam ayar çekilirse günü çıkartıyor.Bide güncelleme olayı android de mecburi değil.İphone 8 veya 8 plus hangisini alırsa alsın güncelleme yapmak zorunda yapmazsa uygulamalar çalışmaz.

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
S10e Bataryası sağlam ayar çekilirse günü çıkartıyor.Bide güncelleme olayı android de mecburi değil.İphone 8 veya 8 plus hangisini alırsa alsın güncelleme yapmak zorunda yapmazsa uygulamalar çalışmaz.
Sağlam ayar çekmekten kasıt konumu kapat parlaklığı kıs düşük güç modunu aç onu kapat şunu kıs telefonu 3310 a çevir mi? Güncellemenin içinde güvenlik güncellemeleride var çeşitli güvenlik açıklarını kapatıyorlar. Bu güncellemeleri yapmamak cihazı risklere açık hale getirmektir.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
5.5" sorun yaratmaz, ben 6.3" kullanmıştım, onda sorun olmadı. Biraz da klavyede o şekilde yazı yazmak ustalık işidir ama,

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Çok fazla sıkıntı çekmezsiniz en fazla 4 gün sonra yeni telefonunuza alışmış olursunuz.

Reaksiyon puanı
6,371
Alışılır. Benim telefonum 5", annemin telefonu redmi note 8'i elime aldığımı da hala rahat kullanıyorum. Yani bir şey olmaz.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Sağlam ayar çekmekten kasıt konumu kapat parlaklığı kıs düşük güç modunu aç onu kapat şunu kıs telefonu 3310 a çevir mi? Güncellemenin içinde güvenlik güncellemeleride var çeşitli güvenlik açıklarını kapatıyorlar. Bu güncellemeleri yapmamak cihazı risklere açık hale getirmektir.
Sağlam ayar çekmekten kastım konum, Bluetooth, always on display gibi şarjı sömüren unsurların kapatılmasıdır.Bu senaryo İphone içinde geçerli.Sen İphone da herşeyi açarsan cihazın 9 saat kullanım ömrü varsa bu 5,5-6 saate iner.Ben cihazı kullanırken 4,5g sürekli açık,göz konforu açık kullanırım.Konum ihtiyaç olursa açarım.Güncelleme olayına gelince güvenlik olayı bana göre şehir efsanesi.Yıllardır android cihaz kullanıyorum.Ne bir virüs yada bilgilerin çalınması gibi olumsuzlukla karşılaşmadım.Güncellemenin 3 olayı var: 1- cihazda ufat tefek yazılımsal hataların düzeltilmesi 2- Teknolojik yenilikler 3- Planlı eskitme. Bu unsurlar dışında yok güvenlik yok performans artışı ben bunlara inanmıyorum.Ben kendi fikrimi söyledim konuyu açan istiyorsa iPhone alsın benim için sorun yok.

ben sana söylemedim ki efi shell'e söyledim sen niye atladın ??
Kusura bakma.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
O paraya 0 A71 vs var.

@Webhead @DKN NZY @AlteredTech @Allah'ın Kulu
ben 4 inçlik İPhone 5s'ten 6.39 inçlik Mİ9T'ye geçtim gram zorlanmadım hatta alındığı ilk gün hemencecik alıştım diyebilirim

Benim yükselişler baya farklı ?
3.2
5.5
6.7
@MyVars android'den sıkılmışsiniz sanırım. Şuan s4 kullandığınizdan da kaynaklı olabilir. İPhone fiyatinda olan androidler daha çok özellik ve donanım sunar. İlle de İPhone olsun diyorsaniz alırsanız pişman olmazsınız ama önümüzdeki 1 2 en fazla 3 ios güncellemesi alır. Çünkü 7 plus çıkalı 4 yıl oldu neredeyse. Apple'in yavaş yavaş ondan güncellemeleri çekmesine sasirilmamali. Şu sıralar s10 lite çok indirime giriyor. Onu alabilirsiniz. Ya da bütçemi aşar diyorsaniz mi9t alın. A71 büyük 6.7 cebe sığar da tek el zorlar. Mi9t çok büyük değil.
benim
galaxy mini 2 >3.2 inç
iphone 5s >4 inç
mi9t >6.39 inç

Son düzenleme:

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
İnşallah yeterli olur ne diyeyim. En olmadı iCloud satın alırsınız.
zaman gösterecek artık onuda

önerileriniz ve tecrübelerinizi aktardığınız için hepinize teşekkür ederim

Son düzenleme: