4.7 inç 5.5 inç

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Sizde 4.7 inćten 5.5.inç boyuta geçen tek elle kullanımda sıkıntı çekermi yoksa zamanla alışır mı

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Evet 7 plus düsunuyorum galaxy s4 ten gececegim ikisinide elime aldım biraz zorluk yaşadım satıcı 7 plusı tek elle kullanamazsin dedi arkadaşlarımdan kullanan var tereddütte kaldım dogrusu

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Evet 7 plus düsunuyorum galaxy s4 ten gececegim ikisinide elime aldım biraz zorluk yaşadım satıcı 7 plusı tek elle kullanamazsin dedi arkadaşlarımdan kullanan var tereddütte kaldım dogrusu
0 mı alacaksınız?

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Evet daha önceki 2.el di ve çok fazla sıkıntı yaşadım.o yüzden tercihim yıl olarak geçte olsa 0

Reaksiyon puanı
10,549
Cok supheniz var deneme imkaniniz yoksa.En kötü kartona çizip deneme yapın kalınlığı tahmini ayarla yeter ?

Son düzenleme:

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Ben android tarafında çok sıkıldım o yüzden düşnmüyorum ve şu anda butceme göre 7 plus ona göre düsüncelerinizi yazarsanız sevinirim

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Ben android tarafında çok sıkıldım o yüzden düşnmüyorum ve şu anda butceme göre 7 plus ona göre düsüncelerinizi yazarsanız sevinirim
One UI Touchwiz gibi sıkıcı değil dağlar kadar fark var sıkılmazsınız.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Sizde 4.7 inćten 5.5.inç boyuta geçen tek elle kullanımda sıkıntı çekermi yoksa zamanla alışır mı

Sorun olmaz:)

Tabii kişiden kişiye biraz değişebilir fakat kendim 4.7'den 6.53'e geçtim ve 3 günde alıştım:)

Bütçeniz ne kadar?

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Peki tek elle kullanımda zorluk ćekiyor musun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe en fazla 4.200 4400 fazlası pahalı geliyor

Eğer alıp da uzun süre kullanırım diyorsanız 300 daha çıkıp S10 Lite alın derim. Amiral gemisi ve güzel bir cihaz.

Çıkamam derseniz 3000-4000 arası Realme 6 Pro ve P40 Lite'a bakmanızı tavsiye ederim.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Benim yükselişler baya farklı ?
3.2
5.5
6.7
@MyVars android'den sıkılmışsiniz sanırım. Şuan s4 kullandığınizdan da kaynaklı olabilir. İPhone fiyatinda olan androidler daha çok özellik ve donanım sunar. İlle de İPhone olsun diyorsaniz alırsanız pişman olmazsınız ama önümüzdeki 1 2 en fazla 3 ios güncellemesi alır. Çünkü 7 plus çıkalı 4 yıl oldu neredeyse. Apple'in yavaş yavaş ondan güncellemeleri çekmesine sasirilmamali. Şu sıralar s10 lite çok indirime giriyor. Onu alabilirsiniz. Ya da bütçemi aşar diyorsaniz mi9t alın. A71 büyük 6.7 cebe sığar da tek el zorlar. Mi9t çok büyük değil.

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Ben android alamyacagim kesin kararım o yönde ilerde kandi paramı kazanırsam daha iyi bir model düsünüyorum.Suanlık kararım bu yönde

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Benim yükselişler baya farklı ?
3.2
5.5
6.7
@MyVars android'den sıkılmışsiniz sanırım. Şuan s4 kullandığınizdan da kaynaklı olabilir. İPhone fiyatinda olan androidler daha çok özellik ve donanım sunar. İlle de İPhone olsun diyorsaniz alırsanız pişman olmazsınız ama önümüzdeki 1 2 en fazla 3 ios güncellemesi alır. Çünkü 7 plus çıkalı 4 yıl oldu neredeyse. Apple'in yavaş yavaş ondan güncellemeleri çekmesine sasirilmamali. Şu sıralar s10 lite çok indirime giriyor. Onu alabilirsiniz. Ya da bütçemi aşar diyorsaniz mi9t alın. A71 büyük 6.7 cebe sığar da tek el zorlar. Mi9t çok büyük değil.
Videolardan izledigimiz kadariyla ve arkadaslarimdan 6s kullananlar bile var ve hala iyi diyorlar sadece pil sagligı düstü bataryayı değistirsen rahat kullanırım diyorlar lutfen sadece 7 plus alaninda görüş yazarsanız diger modeller hep android

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Kazanan Android cihazlar bu bütçede.

Launcher vs yüklersiniz IOS 13 vs görünümü vermesi için.

Konu sahibi çok güçlü ve yazılımı iyi bir cihaz istiyorsa OnePlus 7/7T'ye de bakabilir.

Bu arada şahsen launcherları severim ama İOS launcher yükleyenlerin yanından gülerek geçiyorum:)

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Sadece iphone düşünüyorum diyorsanız, evet arkadaşlarin da dediği gibi xr den aşağısi alınmaz. Ama bütçeniz 4000 suları ve arttirilamiyorsa İPhone 7 plus da çok güzel cihaz. Bende 6 plus vardı iyiydi hoştu. Abim 7 plus kullandı. O çok memnundu. Yani İPhone istiyorsaniz kesedeki paranın biraz yüksek meblağ olması lazım aslında. Ama o dediğiniz cihaz da alınmaz gitmez yapamaz diyemeyiz. 7 plus da çok güzel bir cihaz çünkü. Şu sıralar 6s kullananlar hala ve hala memnun (pil performansı dışında). Pil konusunda da 2 yıl garantinin sonuna doğru telefonun pilini değişmesi için garantiye gönderebilirsiniz. Çok sıkıntı olmaz ? bütçenize uyan tek model 7 plus zaten. Alınabilir. İlerde daha çok para biriktirip araba fiyatına İPHONE 11 PRO MAX alırsınız ??

Uzun yazınca bazı şeyleri iki defa yazmış olabilirim ??‍♀️?

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Sadece iphone düşünüyorum diyorsanız, evet arkadaşlarin da dediği gibi xr den aşağısi alınmaz. Ama bütçeniz 4000 suları ve arttirilamiyorsa İPhone 7 plus da çok güzel cihaz. Bende 6 plus vardı iyiydi hoştu. Abim 7 plus kullandı. O çok memnundu. Yani İPhone istiyorsaniz kesedeki paranın biraz yüksek meblağ olması lazım aslında. Ama o dediğiniz cihaz da alınmaz gitmez yapamaz diyemeyiz. 7 plus da çok güzel bir cihaz çünkü. Şu sıralar 6s kullananlar hala ve hala memnun (pil performansı dışında). Pil konusunda da 2 yıl garantinin sonuna doğru telefonun pilini değişmesi için garantiye gönderebilirsiniz. Çok sıkıntı olmaz ? bütçenize uyan tek model 7 plus zaten. Alınabilir. İlerde daha çok para biriktirip araba fiyatına İPHONE 11 PRO MAX alırsınız ??

Uzun yazınca bazı şeyleri iki defa yazmış olabilirim ??‍♀️?
Anlayışınız için teşekkur ederim ilerde çok param olursa o zmanı iphone nu alırım.Ama şüanda ailem karşıladiğı için çok yukselemiyorum aslın da alacak gücüm var ama onlara gereksiz geliyor bu fiyatlar ve haklılar