Zaten 5.5" tek elle kullanılıyor.Sizde 4.7 inćten 5.5.inç boyuta geçen tek elle kullanımda sıkıntı çekermi yoksa zamanla alışır mı
Evet. Telefon mu alacaksınız?Rahat bir şeklide mi meela 7 plus
0 mı alacaksınız?Evet 7 plus düsunuyorum galaxy s4 ten gececegim ikisinide elime aldım biraz zorluk yaşadım satıcı 7 plusı tek elle kullanamazsin dedi arkadaşlarımdan kullanan var tereddütte kaldım dogrusu
0 alacaksanız sakın almayın.Evet 7 plus düsunuyorum galaxy s4 ten gececegim ikisinide elime aldım biraz zorluk yaşadım satıcı 7 plusı tek elle kullanamazsin dedi arkadaşlarımdan kullanan var tereddütte kaldım dogrusu
O paraya 0 A71 vs var.Evet daha önceki 2.el di ve çok fazla sıkıntı yaşadım.o yüzden tercihim yıl olarak geçte olsa 0
One UI Touchwiz gibi sıkıcı değil dağlar kadar fark var sıkılmazsınız.Ben android tarafında çok sıkıldım o yüzden düşnmüyorum ve şu anda butceme göre 7 plus ona göre düsüncelerinizi yazarsanız sevinirim
Sizde 4.7 inćten 5.5.inç boyuta geçen tek elle kullanımda sıkıntı çekermi yoksa zamanla alışır mı
Peki tek elle kullanımda zorluk ćekiyor musunSorun olmaz
Tabii kişiden kişiye biraz değişebilir fakat kendim 4.7'den 6.53'e geçtim ve 3 günde alıştım
Bütçeniz ne kadar?
Bütçe en fazla 4.200 4400 fazlası pahalı geliyorPeki tek elle kullanımda zorluk ćekiyor musun
MI9T , Samsung Galaxy A71, Samsung Galaxy M31, Huawei P40 Lite olabilir.Peki tek elle kullanımda zorluk ćekiyor musun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe en fazla 4.200 4400 fazlası pahalı geliyor
Cepte rahatsızlık verir mi peki o boyutPeki tek elle kullanımda zorluk ćekiyor musun
Peki tek elle kullanımda zorluk ćekiyor musun
Hayır vermiyor. Bende A10 var 6.2 inç. Sığıyor rahatça. Samsung larda Tek el modu bile var.Cepte rahatsızlık verir mi peki o boyut
Üzerine 2000TL daha koyup XR almak bile daha akıllıca.Ben android alamyacagim kesin kararım o yönde ilerde kandi paramı kazanırsam daha iyi bir model düsünüyorum.Suanlık kararım bu yönde
Videolardan izledigimiz kadariyla ve arkadaslarimdan 6s kullananlar bile var ve hala iyi diyorlar sadece pil sagligı düstü bataryayı değistirsen rahat kullanırım diyorlar lutfen sadece 7 plus alaninda görüş yazarsanız diger modeller hep androidBenim yükselişler baya farklı ?
3.2
5.5
6.7
@MyVars android'den sıkılmışsiniz sanırım. Şuan s4 kullandığınizdan da kaynaklı olabilir. İPhone fiyatinda olan androidler daha çok özellik ve donanım sunar. İlle de İPhone olsun diyorsaniz alırsanız pişman olmazsınız ama önümüzdeki 1 2 en fazla 3 ios güncellemesi alır. Çünkü 7 plus çıkalı 4 yıl oldu neredeyse. Apple'in yavaş yavaş ondan güncellemeleri çekmesine sasirilmamali. Şu sıralar s10 lite çok indirime giriyor. Onu alabilirsiniz. Ya da bütçemi aşar diyorsaniz mi9t alın. A71 büyük 6.7 cebe sığar da tek el zorlar. Mi9t çok büyük değil.
Ben android alamyacagim kesin kararım o yönde ilerde kandi paramı kazanırsam daha iyi bir model düsünüyorum.Suanlık kararım bu yönde
Maalesef butceyi aşıyor zaten 4000 tlye zor çiktımÜzerine 2000TL daha koyup XR almak bile daha akıllıca.
Kazanan Android cihazlar bu bütçede.Maalesef butceyi aşıyor zaten 4000 tlye zor çiktım
Launcher vs yüklersiniz IOS 13 vs görünümü vermesi için.Maalesef butceyi aşıyor zaten 4000 tlye zor çiktım
Öneriniz için teşekkurlerSizin kararınız.
Şuan XR altının alınmasını önermem.
Kazanan Android cihazlar bu bütçede.
Launcher vs yüklersiniz IOS 13 vs görünümü vermesi için.
Amacım görünüm deģil butceme gore en uygun iphone modeliKazanan Android cihazlar bu bütçede.
Launcher vs yüklersiniz IOS 13 vs görünümü vermesi için.
Anlayışınız için teşekkur ederim ilerde çok param olursa o zmanı iphone nu alırım.Ama şüanda ailem karşıladiğı için çok yukselemiyorum aslın da alacak gücüm var ama onlara gereksiz geliyor bu fiyatlar ve haklılarSadece iphone düşünüyorum diyorsanız, evet arkadaşlarin da dediği gibi xr den aşağısi alınmaz. Ama bütçeniz 4000 suları ve arttirilamiyorsa İPhone 7 plus da çok güzel cihaz. Bende 6 plus vardı iyiydi hoştu. Abim 7 plus kullandı. O çok memnundu. Yani İPhone istiyorsaniz kesedeki paranın biraz yüksek meblağ olması lazım aslında. Ama o dediğiniz cihaz da alınmaz gitmez yapamaz diyemeyiz. 7 plus da çok güzel bir cihaz çünkü. Şu sıralar 6s kullananlar hala ve hala memnun (pil performansı dışında). Pil konusunda da 2 yıl garantinin sonuna doğru telefonun pilini değişmesi için garantiye gönderebilirsiniz. Çok sıkıntı olmaz ? bütçenize uyan tek model 7 plus zaten. Alınabilir. İlerde daha çok para biriktirip araba fiyatına İPHONE 11 PRO MAX alırsınız ??
Uzun yazınca bazı şeyleri iki defa yazmış olabilirim ???