Sistemler daha oturma aşamasında bence biraz daha zaman lazımBugün veya yarın İstanbul'da 4-5 yerde test yapicam. Merak ettim 2014'te 4G için aldığım telefon amacına ulaşsın istiyorum
Bu arada 4G her yerde cekmeyebilir deniyordu. En ara sokakta 3g nin gittiği yerlerde bile lte 1 diş felandi. İstanbul'da altyapıyı sağlam kurmuşlar. Ama bazen sapıtıyor. Telefon aynı yerde bazen 1 diş bazen 4 diş çekiyor![]()
İnternetim 16 Mbit aldığım hız 10 Mbit25-30 arası görüyorum'da Akk beleası devreye giriyor 10-15 gün sonra![]()
keşke şu hızları evde akk olmadan görebilsek![]()
Yan ilçeye giderken internet E'ye düşüyordu şimdi 3G çekiyor iyi geliştirmişler.Bugün veya yarın İstanbul'da 4-5 yerde test yapicam. Merak ettim 2014'te 4G için aldığım telefon amacına ulaşsın istiyorum
Bu arada 4G her yerde cekmeyebilir deniyordu. En ara sokakta 3g nin gittiği yerlerde bile lte 1 diş felandi. İstanbul'da altyapıyı sağlam kurmuşlar. Ama bazen sapıtıyor. Telefon aynı yerde bazen 1 diş bazen 4 diş çekiyor![]()
4.5G gelmiş yanında diğer düşük sinyallerini de güçlendirmişler. Her gün 20 Km yolculuk ediyorum okul için, yolculuk süresince E ile bağlanırken bugün 3G ile akıyordu.4G ye geçeli henüz bir gün bile olmadı ilk gördüklerim internet hzının şarjı bitirme hızından daha az olması... Aylarca bekledik 4G'yi ama yine ayarlara gittim ve sakince seçeneği 3G'ye getirdim. Zaten tüm video izlemelerini wifi üzerinden yaptığım için bana pek bir katkısı olacağını da düşünmüyorum. Kullanan arkadaşlar görebildikleri tüm iyi yönlerini yazarsa iyi olur![]()
E doğal olarak öyle olması gerekiyor zaten adam 4g için yeni baz istasyonu mu kuruyor zannediyorsun mevcut baz istasyonunu modifiye ediyor iyileştiriyor. Hal böyle olunca alt kademe bağlantılarda otomatik olarak daha verimli hale geliyor4.5G gelmiş yanında diğer düşük sinyallerini de güçlendirmişler. Her gün 20 Km yolculuk ediyorum okul için, yolculuk süresince E ile bağlanırken bugün 3G ile akıyordu.
Ben Turhal'da 90 Mbit aldım zuhahahtokat / niksar / turktelekom
speedtest sonuç: 59 mbs
Gitti 150 mb'a yakın internet...İstanbul Arasehirde şimdi test ettim Beylikdüzü ile neredeyse aynı
![]()