4.3 veya 4.4 surum icin yardim

panoramzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar s4 kullanıcisiyim s3 ve note 2 lere 4.3 surum geldi s4 halen dah 4.2. S4 lere guncelleme gelecek mi hangi guncelleme gelecek bilgisi olan yazabilir mi

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
kardeşim şu anda s4 için orjinal 4.3 romu mevcut araştır odinle kur orjinal oldugu için bi sıkıntı olmaz yada samsungun dagıtmasını bekle.bende s4 kullanıyorum ben samsungun dagıtmasını beklicem.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bundan iki hafta önce kardeşimin s4 üne güncellleme geldi
bana gelmedi
türkiyede verilen güncelleme neyin nesi anlamadım

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Türkiye resmi romu henüz dağıtılmıyor, avrupa ve rusya romları var kurmak istersen onları kurabilirsin yok ben Türkiye romu kurcam diyosan bizim gibi bekleyeceksin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim demek istediğim, kardeşimin S4 telefonuna operatör aracılığı ile güncelleme geldi. telefon şu anda 4.3 görünüyor. ve bu güncelleme geleli ise yaklaşık olarak iki haftayı geçti. samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm. onlar daha biz türkiyede güncelleme vermedik dediler... buna anlamış değilim. o

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar s4 kullanıcisiyim s3 ve note 2 lere 4.3 surum geldi s4 halen dah 4.2. S4 lere guncelleme gelecek mi hangi guncelleme gelecek bilgisi olan yazabilir mi

Samsung hâlâ note 2 ye 4.3 vermedi. Ben kullanıyorum. 4.1.2 de kaldı. Insallah en kısa zamanda gelir 4.3