3D photoshop .obj dosyası [Yardım]

Unicepter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, sizlere bir şey danışmak istiyorum.

İlk resimde gördüğünüz izlediğim videodan ".obj" dosyasını şekildeki gibi yapmış yada direk olarak öyle açmış. Layer kısmında gördüğünüz gibi layer'lara ayırmış ve istediği layer'ı boyayınca silahın üstünde çıkıyor.

04E0GV.png

mr2XJ2.png

Ikinci resim ben o dosyayı açtığımda karşıma çıkan ekran. Videodaki gibi nasıl yapabilirim bilen varsa ve yardımcı olursa çooook memnun olurum.

LYbvOz.png

Video( Dakika 15'de başlıyor söylediğim kısım.) : http://www.youtube.com/watch?v=7uKXqxJ-Wgg

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Videoda yaptığı basit bir işlem boş bir katman oluşturmuş ona katman özelliklerinden overlay komutu atamış böylelikle ne geçerse geçsin overlay yani arkadaki objeyi kaybetmeden boyama işlemi yapabilecek.

Unicepter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Videoda yaptığı basit bir işlem boş bir katman oluşturmuş ona katman özelliklerinden overlay komutu atamış böylelikle ne geçerse geçsin overlay yani arkadaki objeyi kaybetmeden boyama işlemi yapabilecek.
Onu biliyorum. Fakat ben boş bir katman oluştursam ve boyasam objenin üstü boyanmıyor. Söylemek istediğim videodaki gibi grup haline getirip açtığım layerları objenin üstünde görülecek şekilde nasıl yaparım.

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Onu biliyorum. Fakat ben boş bir katman oluştursam ve boyasam objenin üstü boyanmıyor. Söylemek istediğim videodaki gibi grup haline getirip açtığım layerları objenin üstünde görülecek şekilde nasıl yaparım.

videoyu hazırlayan kişi "custom 1 zshading" katmanını en alta almadığı için kafan karışmış olmalı. aslında yapılan her fırça darbesi silahın üstüne değil altına çiziliyor. doğal olarak fırça darbelerinin gözükebilmesi için o katmanda resimdeki gibi bir uygulama yapmak gerekiyor.
N9D2zY.jpg

Unicepter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
videoyu hazırlayan kişi "custom 1 zshading" katmanını en alta almadığı için kafan karışmış olmalı. aslında yapılan her fırça darbesi silahın üstüne değil altına çiziliyor. doğal olarak fırça darbelerinin gözükebilmesi için o katmanda resimdeki gibi bir uygulama yapmak gerekiyor.
N9D2zY.jpg
Anladım çok teşekkür ederim :)