3d mark sonuçlarımla ilgili bir sorun

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1

öncelikle notebook modelim... Acer Aspire V3-571G

intel 3.nesil core i5 2.20ghz.. 3.1ghz e kadar çıkıyo
8gb ram
nvidia gt-630m 2gb ekran kartım var....

gösterdiğim cloud gate testine sokuyorum bilgiayarımı...
normalde bu testten rahatça geçebilmesi lazım

demo, graphic test 1 ve graphic test 2 testlerini guzel bir değerle bitiriyor sorun yok.. 22-30 fps arası değer alıyorum..

ama gel gelelim physics testine geçtiği zaman resmen ölüyo bilgisayar...

yaklaşık 10 saniye süren bir test ve de öyle çok sistem isteyen bir test de değil... 8fpsye düşüyo maalesef bu testte sistemim:( hatta en yoğun olduğu yerde 3 fpsye kadar düşüyo... vasat yani anlayacağınız.. çok aham şaham birşey de olmuyo testte ama nedense testi geçemiyorum

normalde 1280x720 çözünürlükte yapıyor bu testi... ben custom ayarlardan en düşük çözünürlüğü seçiyorum belki rahatlar diye... 640x480 gibi düşük bi değer seçiyorum ancak yine testi geçemiyorum... 8 fps 3 fps :( bu physics test niye böyle oluyor arkadaşlar?? yazılımımda driverlarda mı sorun var?? physics testte ekran kartı mı önemlidir yoksa işlemci mi? nerde sorun var bilemedim :(

birisi bana açıklarsa çok sevinirim...

gta4 ü yukledim.. grafiklerde falan hiç sıkıntım yok ekran kartım çok iyi işliyor... ancak physic testte olduğu gibi gta4 te free gezmeye çalışırken 8 fpsden yukarı çıkamıyorum... çözünürlüğü ve tüm grafik detaylarını en alt seviyeye getiriyorum ama yine 8 fpsde kalıyo :((

ben önceden far cry3, cod mw3, nfs mostwanted 2 , battlefield 3 gibi oyunları sıkıntısız oynuyordum.. crysis3 de dahil... şimdi nerde sorun oldu da böyle oldu bu bilgisayar??

windows 10 teknik önizlemeyi yükledim acaba o yüzden olabilir mi??
[MENTION=218778]tolgacem[/MENTION] abi valla sen bilirsin bu konuyu bi yardımcı olsan müsait zamanında