3D Görüntü Hakkında..

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Avatar'ı istanbul/palladium da izlemiştim. Çıkarken gözlükleri topluyorlardı yetkili arkadaşla konuşup teslim etmedim. 3D gözlük elimde şu an. Acaba sinemada izlediğimiz avatarı monitörden gözlükle denemek istiyorum. Tek sorun 3d olarak bulamıyorum. Veya bildiğiniz başka bir 3d movie varsa denemek istiyorum.. :mellow:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Sinemeda kullanılan gözlük sinema dışında işe yaramaz, en azından cinebonus'un gözlükleri için bunu söyleyebilirim. O gözlükleri o perde de yayınlanan filmler için üretilmiş oluyor. Senin bilgisayar ekranında izleyeceğin filmler ise mavi-kırmızı camlı olan gözlükler ile izlenebiliyor. Senin elinde ki gözlüğün bir camı mavi diğeri kırmızı mı?

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sinemeda kullanılan gözlük sinema dışında işe yaramaz, en azından cinebonus'un gözlükleri için bunu söyleyebilirim. O gözlükleri o perde de yayınlanan filmler için üretilmiş oluyor. Senin bilgisayar ekranında izleyeceğin filmler ise mavi-kırmızı camlı olan gözlükler ile izlenebiliyor. Senin elinde ki gözlüğün bir camı mavi diğeri kırmızı mı?
Hayır değil ama temin edebilirim. Yeterki 3D görüntü olsun. BUlma imkanımız var mı?

cycloner

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Youtube'ta vardı 3d görüntüler aratırsan bulabilirsin. Ayrıca bazı filmler 3d olarak çıktı. Mesele journey to the center of the world 3d ve de my bloody valentine 3d

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
tahminimce senin gözlük yeşil-siyah karışımı iki camıda aynı olan gözlüklerden... o gözlüklerle iki görüntü üst üste getirilen 3d ler izleniyo. youtube de hiç denk gelmedim...

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Yetkiliyle konuştuğun falan yok bence, bildiğin çalmışın işte. :D