Soru 360 derece kaplama kullanılmalı mı?

Scaryghost59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba size bir sorum olacak kılıf kullanmaktan bıktım ve kılıfsız da telefonumun çizilmesini istemiyorum. Sizce 360 derece kaplama ile kaplarsam bir sorun veya başka bir şey yaşar mıyım?

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,460
Merhaba size bir sorum olacak kılıf kullanmaktan bıktım ve kılıfsız da telefonumun çizilmesini istemiyorum. Sizce 360 derece kaplama ile kaplarsam bir sorun veya başka bir şey yaşar mıyım?
Hocam kaplamaalar genellikle çizilmeyi engelleme amaçlı ve kılıf kullanmak istemeyen kullanıcılar için ideal. Ancak cihazınız düşerse sorun yaşayabilirsiniz, bu yüzden kılıfla kullanmanız daha mantıklı olacaktır.
En kötü cihaz bile inanılmaz pahalı TR koşullarında.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
ben kaplama ile kullanıyorum gayet iyi , elbette düşerse sorun onu diyeyim ama düşmediği sürece gayet iyi

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,460
ben kaplama ile kullanıyorum gayet iyi , elbette düşerse sorun onu diyeyim ama düşmediği sürece gayet iyi
Bende uzunca bir süre kullandım ama düşürmelere karşı pek korunaklı değil. Sizin de söylediğiniz gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bırakacağım linkten bakabilirsiniz seçenek olarak oldukça zengin.

Son düzenleme: