İdare etse bile yavaşlar bende 6 vardı ordan biliyorum.3 sene idare eder ya hala 4s kullanan arkadaşım var hala değiştirmeyi düşünmüyor
Doğru güncellenirse 2-3 sene ömrü var 6s in
İdare etse bile yavaşlar bende 6 vardı ordan biliyorum.3 sene idare eder ya hala 4s kullanan arkadaşım var hala değiştirmeyi düşünmüyor
Doğru güncellenirse 2-3 sene ömrü var 6s in
En az 10 arkadaşım iphone 6 kullanıyor ve abim de iphone 6 kullanıyor, kime sorsam hiç kasmıyor diyor.İdare etse bile yavaşlar bende 6 vardı ordan biliyorum.
Bana da 3 sene götürür gibi geliyor. İphone 4 üm vardı eskiden aklıma geldi de, keşke değiştirmeseydim ya şuan j7 kullanıyorum j7 den 50 milyon kat daha iyiydi, niyetsiz ve sevmeyerek kullandığımdan sanırım telefon durmadan yere düşüyor, dün ekranın üstünü istemeden sağlam kırdım.en az üç sene götürür
bu arada bende de iphone 4s var ama ben değiştirmyi düşünüyorum çünkü 3.5 inçde oyun oynanmıyor ama diğer yönlerden hala memnunum
yeni telefon alsam bile ikinci telefon olarak kullanmayı düşünüyorum
Bende uygulamları geç açıyordu vs, herkesin ihtiyaca göre kasma anlayışı farklı demek ki...En az 10 arkadaşım iphone 6 kullanıyor ve abim de iphone 6 kullanıyor, kime sorsam hiç kasmıyor diyor.
O yüzden iphone 6s almayı düşünüyorum.Kardeşim yanlış anlama da bu telefonlar ihtiyacın için fazla bile olabilir (tavsiye sadece) iyi akşamlar