İkinci el temiz kullanılmış İphone 8 al keyfine bak.Pocophone f1 alıcam 2800 tl ama kafama yatmadı bi türlü şöyle güzelinden yenilenmiş telefon bakcamda saakın realme 7 pro falan demeyin alırım kellenizi kusacam realmelerinizden
o ne la D: sanırım yok uşakda oturuyorumZTE varmı sizin oralarda?
yenilenmiş lütfenYenilenmiş telefonun hangi malzemelerin takıldığını bilemezsiniz dandik malzeme takıp 1 hafta sonra bozulabilir, o fiyata poco x3 yada bütçeyi biraz arttırıp mi note 10 lite bakabilirsiniz.
ekranı çok küçük poco alırım onun yerine poco f1İkinci el temiz kullanılmış İphone 8 al keyfine bak.
ya sen çok komiksin amaYenilenmiş Samsung Galaxy S3 Mini 8 GB (12 Ay Garantili) Fiyatı alın hocam buda yenilenmiş tavsiye ederim
2800 e iphone 8 var ekranı çok küçükhttps://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./3eaLgKn
çünkü yıllar boyunca tabletimden 5 10 fps aldım her oyundan ve şimdi 4/4 lük 60 fps performansı istiyorum + beni 3 yıl götürsün kamerası ve bataryası çok önemli değil ama 4/4 lük telefon istiyorum bütçe buna müsade etmediği için yenilenmişlere bakıyorumRealme 6/7 Pro öneririm.
Ölürüm de vazgeçmem "realmelerimden"
Neden yenilenmiş istiyorsunuz bilmiyorum ama Mi 9T Pro, Realme X2 Pro, Mi 9 gibi amiral gemisi modeller bulabilirseniz alınır.
Bütçene uygun bulduysan alınır.mi 9t pro nasıl?
link olmamış hocambunun görünüşünü sevdim ama ne kadar kaliteli orası muamma
09358&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=0.33.9